Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

magda na charakter się patrzy jak szuka się męża, ale jak patrzysz na faceta którego nigdy nie poznasz to mozesz sobie tylko zgadywać jaki jest

Reni ale jakby takie ciacho się odezwało i pierwsze słowo to "nic" to by ta uroda jemu nie pomogła:lol2:

To kogo teraz na celownik bierzemy :cool:

kogoś realnego:rotfl:

Bastusia... wszystko zalezy od zdjecia ;)

wczoraj pokazalam jedna focie meza Hany... i bylo ze jest A feeeeee.... a pozniej inna jak przytula ja do siebie i nagle WOW... ;)

Dla mnie A.E. ma to cos w sobie ;)

iiii uwielbiam patrzec na jego reakcje w programach kiedy widzi piekne, seksowne kobiety... :lol2:

Bastusia... wszystko zalezy od zdjecia ;)

wczoraj pokazalam jedna focie meza Hany... i bylo ze jest A feeeeee.... a pozniej inna jak przytula ja do siebie i nagle WOW... ;)

Dla mnie A.E. ma to cos w sobie ;)

iiii uwielbiam patrzec na jego reakcje w programach kiedy widzi piekne, seksowne kobiety... :lol2:

stary, gruby lubieżnik ot co :lol2:. KAŻDY facet który się ślini na widok kobiety jest dla mnie feeeeeeee.........

stary, gruby lubieżnik ot co :lol2:. KAŻDY facet który się ślini na widok kobiety jest dla mnie feeeeeeee.........

dlatego lubie patrzec na jego reakcje..co powie..a raczej jak nie moze slowa wydusic z siebie..

no mam ubaw.. moj maz tak samo... jednym slowem...spoko koles :lol2:

widzisz Mirela... mamy odmienne zdanie :D

dlatego lubie patrzec na jego reakcje..co powie..a raczej jak nie moze slowa wydusic z siebie..

no mam ubaw.. moj maz tak samo... jednym slowem...spoko koles :lol2:

widzisz Mirela... mamy odmienne zdanie :D

reakcje ma...obrzydliwe...nieznosze takich śliniacych sie typow ;) pewnie jak mu kreca przed nosem tylkami to jeszcze sapie i pomrukuje...bleeeee ;)

ja co do charakteru też jestem bardzo wymagająca, w związku jest on wazniejszy niż wygląd. Ale jak oceniam faceta po wyglądzie to nie ważny charakter :).

To zapodajcie fajnego latynosa (tylko nie Ronaldinio :mad:).

hmm Ricki Martin ale to gey

No dobrze...to kogo? ;)

reakcje ma...obrzydliwe...nieznosze takich śliniacych sie typow ;) pewnie jak mu kreca przed nosem tylkami to jeszcze sapie i pomrukuje...bleeeee ;)

fuuuuuuuuuj to gorsze niż tym "natarczywy"

pokażesz kawałek tyłka a on "ready to go"

Mmel - zupełnie odmienne :). Ja nie lubię ani jak kobieta kipi sexem ani jak facet się slini - wydaje mi się wtedy prostym samcem :).

a mi prostackim :lol2::lol2::lol2::lol2: