Mmelisa 19.02.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dzien dobry... To co..dalej siedzimy w temacie widze No dobra dobra... ja tego Augustina zapodalam bo chcialabym ZATANCZYC z nim moim marzeniem byla szkola tanca...ale nie udalo sie To kogo teraz na celownik bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.02.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Mirela zauważyłam :lol2: ale nieee nie może to być on Ej kobiety ale to co ? Latynosi wam się nie podobają ? mi bardzo :Dchociaż ten Egurola mógłby być bardziej smukły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 magda na charakter się patrzy jak szuka się męża, ale jak patrzysz na faceta którego nigdy nie poznasz to mozesz sobie tylko zgadywać jaki jest Reni ale jakby takie ciacho się odezwało i pierwsze słowo to "nic" to by ta uroda jemu nie pomogła:lol2: To kogo teraz na celownik bierzemy kogoś realnego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Equrola jest pewnie jak plastelina - nijaki i niski i w stronę pulpecika:lol2: ja lubię wysokich podobno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Bastusia... wszystko zalezy od zdjecia wczoraj pokazalam jedna focie meza Hany... i bylo ze jest A feeeeee.... a pozniej inna jak przytula ja do siebie i nagle WOW... Dla mnie A.E. ma to cos w sobie iiii uwielbiam patrzec na jego reakcje w programach kiedy widzi piekne, seksowne kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja co do charakteru też jestem bardzo wymagająca, w związku jest on wazniejszy niż wygląd. Ale jak oceniam faceta po wyglądzie to nie ważny charakter . To zapodajcie fajnego latynosa (tylko nie Ronaldinio ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 kogoś realnego:rotfl: No dobrze...to kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Bastusia... wszystko zalezy od zdjecia wczoraj pokazalam jedna focie meza Hany... i bylo ze jest A feeeeee.... a pozniej inna jak przytula ja do siebie i nagle WOW... Dla mnie A.E. ma to cos w sobie iiii uwielbiam patrzec na jego reakcje w programach kiedy widzi piekne, seksowne kobiety... stary, gruby lubieżnik ot co . KAŻDY facet który się ślini na widok kobiety jest dla mnie feeeeeeee......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 j To zapodajcie fajnego latynosa (tylko nie Ronaldinio ). http://p3.filmtok.pl/p3.filmtok.pl/fb78270c48e15e06da5713c1796a0fca.jpg :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 stary, gruby lubieżnik ot co . KAŻDY facet który się ślini na widok kobiety jest dla mnie feeeeeeee......... dlatego lubie patrzec na jego reakcje..co powie..a raczej jak nie moze slowa wydusic z siebie.. no mam ubaw.. moj maz tak samo... jednym slowem...spoko koles widzisz Mirela... mamy odmienne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ann - masz film ? ano nie mam cos mi sie sciagalo, potem cos inet nawalal (mamy 'pozyczony' od sasiada) musze w ogole zobaczyc o co chodzi z ta strona i programem bo nie czaje ktore pliki sciagnac ale moze meza na hbo namowie albo do tescia bede jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ann jak bedziesz miec chwile to zagadaj do mnie na gg: 1294255 pomogę Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 dlatego lubie patrzec na jego reakcje..co powie..a raczej jak nie moze slowa wydusic z siebie.. no mam ubaw.. moj maz tak samo... jednym slowem...spoko koles widzisz Mirela... mamy odmienne zdanie reakcje ma...obrzydliwe...nieznosze takich śliniacych sie typow pewnie jak mu kreca przed nosem tylkami to jeszcze sapie i pomrukuje...bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Mmel - zupełnie odmienne . Ja nie lubię ani jak kobieta kipi sexem ani jak facet się slini - wydaje mi się wtedy prostym samcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 reakcje ma...obrzydliwe...nieznosze takich śliniacych sie typow pewnie jak mu kreca przed nosem tylkami to jeszcze sapie i pomrukuje...bleeeee hehehe... a co w domu pod prysznicem potem robi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Mmel - zupełnie odmienne . Ja nie lubię ani jak kobieta kipi sexem ani jak facet się slini - wydaje mi się wtedy prostym samcem . Mirela ok.. ja to rozumiem..kazdy ma jakies swoje... zboczenia (czyli mnie tez nie lubisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 hehehe... a co w domu pod prysznicem potem robi ???? co on robi nie wnikam..... ale wiem co robie ja kapie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.02.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja tam bym przygarnęła takiego latynosa:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja co do charakteru też jestem bardzo wymagająca, w związku jest on wazniejszy niż wygląd. Ale jak oceniam faceta po wyglądzie to nie ważny charakter . To zapodajcie fajnego latynosa (tylko nie Ronaldinio ). hmm Ricki Martin ale to gey No dobrze...to kogo? reakcje ma...obrzydliwe...nieznosze takich śliniacych sie typow pewnie jak mu kreca przed nosem tylkami to jeszcze sapie i pomrukuje...bleeeee fuuuuuuuuuj to gorsze niż tym "natarczywy" pokażesz kawałek tyłka a on "ready to go" Mmel - zupełnie odmienne . Ja nie lubię ani jak kobieta kipi sexem ani jak facet się slini - wydaje mi się wtedy prostym samcem . a mi prostackim :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja tam bym przygarnęła takiego latynosa:D:D:D:D :D:D:D:D Reni.... to my chyba na podobnej fali płyniemy widzisz moją łódź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts