Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Buty są fajne :yes:. Torebka nie widzę dokładnie, ale chyba nie jest taka zła.

Sukienek z obniżoną talią i falbankami nie lubię, kojarzą mi się z małymi dziewczynkami.

Ale wszystko dobrane razem :o. kokardka na butach do falbanek na sukience :sick:.

Magda, ale to nie są takie masakryczne szpice wydłużone, jak na początku 2000 roku :no:. Takie zawsze były fajne, bo klasyczne. Sama mam takie czarne szpilki i czuję się w nich świetnie (wydłużają nogi w przeciwieństwie do butów z zaokrąglonym noskiem).

Dzwony? Ale takie szerokie od samej góry mam nadzieję? Te obcisłe w dupie i rozszerzające się mocno poniżej kolana :sick:. W liceum w takich chodziłam i miałam nadzieję, że to nie wróci :lol2: ( masakrycznie obciąża sylwetkę).

tymczas - wersja podstawowa - osadnicy z cathanu: http://merlin.pl/Osadnicy-z-Catanu-gra-planszowa_Galakta/browse/product/206,837303.html?gclid=CJmBrZOI2rwCFUjItAodYQgAAg

Do niej potem można dokupić dodatki - ale trzeba uważać żeby dodatki pasowały do naszej gry (pionki plastikowe i drewniane - w zalezności od wersji).

Wiesz, to gra nie tyle dla rodziców co dla dzieci. Ale ja przynajmniej uwielbiam w nią grać. Mam dość monopolu. Zajebiście się spędza sobotnie wieczory :).

Dobry dzień :)

Idę dzisiaj na DKF na "Polowanie" :wiggle::wiggle:. Zajebisty film duński film. Potem basenik :). Fajny dzień się zapowiada (choć w robocie znowu czad :().

Magdzia - mam na sobie Dhan Al Oudh Al Nokhba. Początkowo słodki, truskwakowy a potem oud - siekiera :). Muszę zobaczyć czy drogie to cacko....

Mierzyłąm wczorak Ray Bany ale nie aviatory ale jakies podobne... nie zachodzące tak na policzki. Ładniej mi było w nich niż w A i tańsze o 3 stówy... dumam nad nimi sobie...

hello :)

S01E01 zaliczony :) nastepny jutro - przyjemnosci trzeba sobie dawkowac ;)

a i jeszcze łowce jeleni zaliczylam na canal+ ! w koncu udalo mi sie trafic na sam poczatek - dzieciaki przedwczoraj wyjatkowo wczesnie poszly spac...za to wczoraj wyszlam od nich o 22 ;)

oooo...okulary...ja to do czytania/kompa musze kupic bo cos ostatnio slepne ;) a bez przeciwslonecznych w ogole z domu nie wychodze, nawet jak jest troche zachmurzone ;) trzeba sie za kolejna para rozejrzec :D

trochę mnie babka jednak ostudziła, mówiła, ze są cholernie delikatne, jak spadną to... po szkłach :(.

Taaa... ja tez powinnam nosić "normalne". NA jedno oko mam trochę na plus a na drugie lekki minus - mam problemy z oceną odległości, z obrazami trójwymiarowymi itd. No ale i tak powinnam być zadowolona, bo kiedyś miałam -3,5 na oba :).

Słoneczne mam staruchy - kupiłam 6 lat temu. Zajebiste, ale jednak już widac na nich ząb czasu :(.

A jak film ? Podoba się ?