Gość tymczasowy19 19.02.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 mirela - którą wersję osadników polecasz? którą będzie można w przyszłości rozbudować? ja mam tylko obawy, że ta gra będzie (dla mnie osobiście) mało ciekawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.02.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 co tak cicho?? aaaaa zapomniałem Leśna Góra leci :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Lolek..... nie rozpraszaj ludzi jak seans leci:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Buty są fajne . Torebka nie widzę dokładnie, ale chyba nie jest taka zła. Sukienek z obniżoną talią i falbankami nie lubię, kojarzą mi się z małymi dziewczynkami. Ale wszystko dobrane razem . kokardka na butach do falbanek na sukience . Magda, ale to nie są takie masakryczne szpice wydłużone, jak na początku 2000 roku . Takie zawsze były fajne, bo klasyczne. Sama mam takie czarne szpilki i czuję się w nich świetnie (wydłużają nogi w przeciwieństwie do butów z zaokrąglonym noskiem). Dzwony? Ale takie szerokie od samej góry mam nadzieję? Te obcisłe w dupie i rozszerzające się mocno poniżej kolana . W liceum w takich chodziłam i miałam nadzieję, że to nie wróci ( masakrycznie obciąża sylwetkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Do wszystkiego osobno nic nie mam tylko do połączenia . Buty w szpic sama noszę, ale nie taki kaczy-wydłużony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 tymczas - wersja podstawowa - osadnicy z cathanu: http://merlin.pl/Osadnicy-z-Catanu-gra-planszowa_Galakta/browse/product/206,837303.html?gclid=CJmBrZOI2rwCFUjItAodYQgAAg Do niej potem można dokupić dodatki - ale trzeba uważać żeby dodatki pasowały do naszej gry (pionki plastikowe i drewniane - w zalezności od wersji). Wiesz, to gra nie tyle dla rodziców co dla dzieci. Ale ja przynajmniej uwielbiam w nią grać. Mam dość monopolu. Zajebiście się spędza sobotnie wieczory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dobry dzień Idę dzisiaj na DKF na "Polowanie" :wiggle:. Zajebisty film duński film. Potem basenik . Fajny dzień się zapowiada (choć w robocie znowu czad ). Magdzia - mam na sobie Dhan Al Oudh Al Nokhba. Początkowo słodki, truskwakowy a potem oud - siekiera . Muszę zobaczyć czy drogie to cacko.... Mierzyłąm wczorak Ray Bany ale nie aviatory ale jakies podobne... nie zachodzące tak na policzki. Ładniej mi było w nich niż w A i tańsze o 3 stówy... dumam nad nimi sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.02.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 hello S01E01 zaliczony nastepny jutro - przyjemnosci trzeba sobie dawkowac a i jeszcze łowce jeleni zaliczylam na canal+ ! w koncu udalo mi sie trafic na sam poczatek - dzieciaki przedwczoraj wyjatkowo wczesnie poszly spac...za to wczoraj wyszlam od nich o 22 oooo...okulary...ja to do czytania/kompa musze kupic bo cos ostatnio slepne a bez przeciwslonecznych w ogole z domu nie wychodze, nawet jak jest troche zachmurzone trzeba sie za kolejna para rozejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 trochę mnie babka jednak ostudziła, mówiła, ze są cholernie delikatne, jak spadną to... po szkłach . Taaa... ja tez powinnam nosić "normalne". NA jedno oko mam trochę na plus a na drugie lekki minus - mam problemy z oceną odległości, z obrazami trójwymiarowymi itd. No ale i tak powinnam być zadowolona, bo kiedyś miałam -3,5 na oba . Słoneczne mam staruchy - kupiłam 6 lat temu. Zajebiste, ale jednak już widac na nich ząb czasu . A jak film ? Podoba się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Hejka Mirela jak tyle tańsze i fajne to bym się nie zastanawiała... wklej linka jakie u mnie dziś szaro-buro i pada...taka jesień lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.02.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 podoba podoba...lubie takie yyy mroczne kiedys moim ulubionym filmem byl delicatessen - znasz moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no baaa.... i Miasto Zagnionych Dzieci - tez takie uwielbiam . MAgda - musze poszukać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 chyba cos takiego http://www.ray-ban.com/poland/products/sun/RB3479?var=001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.02.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no baaa.... i Miasto Zagnionych Dzieci - tez takie uwielbiam . MAgda - musze poszukać .... oooo tak - ten tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.02.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 chyba cos takiego http://www.ray-ban.com/poland/products/sun/RB3479?var=001 sa takie na all za 169pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Hellol Ja teraz się tylko przywitać, Bedę potem, czekam na prezesa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 20.02.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Hellol Ja teraz się tylko przywitać, Bedę potem, czekam na prezesa:D Reni trzymamy kciuki, cisnij Dziadzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Rencia bądź ą, ę - elokwentna i zalotna:) Mirela - fajne - w jakim sklepie? w jakiejś sieciówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 MAgda - w moim wiejskim optyku. Aviatory kosztują 720 a te 480. Ann- na all to ray bany i za 20 pln sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ale podróbki pewnie drogo i tak Mirela - u mnie w tesco jest optyk "piękne oczy" czy jakoś tak i aviatory na wyprzedaży letniej po 360 zl były. Za tydz tłusty czwartek nie wiem czy wiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts