Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Doberek! :)Ja swoje Aviatary kupowałam w Poznaniu w optyki "Oko" w jakimś centrum handlowym.Pamietam ze potargowalam sie z babka i opuściła mi z 700 z groszami na 500 z groszami.Byłam mega zadowolona.Przez pare tygodni bo pózniej zostawiłam je w restauracji....jak wróciłam juz nie było.:(

Gość tymczasowy19
tymczas - wersja podstawowa - osadnicy z cathanu: http://merlin.pl/Osadnicy-z-Catanu-gra-planszowa_Galakta/browse/product/206,837303.html?gclid=CJmBrZOI2rwCFUjItAodYQgAAg

Do niej potem można dokupić dodatki - ale trzeba uważać żeby dodatki pasowały do naszej gry (pionki plastikowe i drewniane - w zalezności od wersji).

Wiesz, to gra nie tyle dla rodziców co dla dzieci. Ale ja przynajmniej uwielbiam w nią grać. Mam dość monopolu. Zajebiście się spędza sobotnie wieczory :).

dzięki

niby to wszystko wiem, ale nie lubię za łatwych gier...lubię wyzwania, no ale dostosuję się do dzieci...nie będę mieć wyjścia...

Magda - co się tak wkurzasz ? Wczoraj modelkę (modela) oceniłaś po .. włosach (które pewnie co 2 godziny zmienia). Ocenia się po wszystkim. Też uważam tak jak Renia - chyba mam prawo ?

Jak idę na basen to nie musze wygladac jak kobieta z klasą. Ale tego fona ciągniesz za sobą wszędzie - do sklepu, na spotkania z kontrahnetami itd. Takie mam zdanie i go nie zmienię.

ale ja Wam nie piszę, że nie macie prawa

ale trochę logiki w tym brak

Reni - ja chodze na spotkania w jeansach i adidasach i co? traktują mnie serio - bo nie wygląd wtedy jest najważniejszy ale to co się mówi/pisze....

wydaje mi się, że oceniania wyłącznie "klasy" po wyglądzie to totalne dno.... bo co z tego, ze ktoś wygląda "Klasa" a może klasycznie?

skoro pierwsze dwa słowa i słoma z butów wystaje....

to ja wolę mieć klasę w dobrych jeansach i dobrych butach sportowych i mieć coś do powiedzenia na spotkaniu - + np dobrze obcięte włosy

niż mieć spódniczkę, rajstopy i obcas 10 cm i nie wiedzieć o czym mówią....

Edytowane przez Magda_lena85

Jak idę na basen to nie musze wygladac jak kobieta z klasą.

teraz ja nie kumam, kobieta z klasą zawsze tak wygląda, klasa to nie kostium i szpilki, na basen jak masz spodnie dresowe, bluzeczkę i spięte włosy też możesz wyglądać ok, kobieta z klasą to taka, która potrafi się ubrać na każdą okazję i każdą sytuację, to ma sie w sobie, takie poczucie estetyki , dobrego gustu a przede wszystkim tego ile mamy lat

Magda zgodze sie z tobą dlatego pisze ze klasa to nie tylko ciuch ale też osoba, ale sorki gdybym przyszła do prawniczki i zobaczyła ją w adidaskach i dzinach to swoje bym pomyślała, oczywiście nie ujmując z jej umiejętności ale swoje bym pomyślała

Reni ale co byś pomyślala? ze co głupsza od tej w garsonce?

chłopaki jak przychodzą to mówią - super.. bo się nie boją odezwać, jest lużno - oni czują się swobodnie..