fajna kobieta 20.02.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Doberek! :)Ja swoje Aviatary kupowałam w Poznaniu w optyki "Oko" w jakimś centrum handlowym.Pamietam ze potargowalam sie z babka i opuściła mi z 700 z groszami na 500 z groszami.Byłam mega zadowolona.Przez pare tygodni bo pózniej zostawiłam je w restauracji....jak wróciłam juz nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dobra szefowo:) - wiosna, karcher i olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 fajna :mad::mad:masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No masakra ale co zrobić?:sick:Drogie kurczę są jak cholera i sie zastanawiam czy kupować znowu? Czasem na lotnisku można w dobrej cenie trafić ale póki co nigdzie sie nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Bastki - reni Ci już powiedziała. Ja nie mam karchera więc jadę szczotą. Obowiązkowo 2 razy w roku. I 2 razy olejowanie (jesienią i wiosną, ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Obowiązkowo 2 razy w roku. I 2 razy olejowanie (jesienią i wiosną, ) tak powinno być, ale ja na jesień palcem nie kiwnęłam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 MAgda... proszę Cię, mnie się takie cos nie widzi. To oznaka DLA MNIE, że kobieta jest wewnątrz jednak infantylna. I do kobiety z klasą jej daaaleko . Ale to MOJE zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mirela nie rozśmieszaj mniejak oceniasz kobietę i jej klase po etui na telefon - to komiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 a to, że mam np szaro - różowe nike to też infantylność i brak klasy? przecież to tylko buty - do chodzenia np na plac zabaw... klasa to nie etui... i nie kolor butów...sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Magda no co ty sie tak oburzyłaś, chodzi o to , ze klasę ocenia sie po wszystkim twoje nike pewno są dobre kiedy biegasz albo jesteś na placu zabaw ale jak przyjdziesz na spotkanie w pracy to można rzec , że nie masz klasy , o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 20.02.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 tymczas - wersja podstawowa - osadnicy z cathanu: http://merlin.pl/Osadnicy-z-Catanu-gra-planszowa_Galakta/browse/product/206,837303.html?gclid=CJmBrZOI2rwCFUjItAodYQgAAg Do niej potem można dokupić dodatki - ale trzeba uważać żeby dodatki pasowały do naszej gry (pionki plastikowe i drewniane - w zalezności od wersji). Wiesz, to gra nie tyle dla rodziców co dla dzieci. Ale ja przynajmniej uwielbiam w nią grać. Mam dość monopolu. Zajebiście się spędza sobotnie wieczory . dzięki niby to wszystko wiem, ale nie lubię za łatwych gier...lubię wyzwania, no ale dostosuję się do dzieci...nie będę mieć wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Magda - co się tak wkurzasz ? Wczoraj modelkę (modela) oceniłaś po .. włosach (które pewnie co 2 godziny zmienia). Ocenia się po wszystkim. Też uważam tak jak Renia - chyba mam prawo ?Jak idę na basen to nie musze wygladac jak kobieta z klasą. Ale tego fona ciągniesz za sobą wszędzie - do sklepu, na spotkania z kontrahnetami itd. Takie mam zdanie i go nie zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dzięki niby to wszystko wiem, ale nie lubię za łatwych gier...lubię wyzwania, no ale dostosuję się do dzieci...nie będę mieć wyjścia... ta gra jest własnie u nas kompromisem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) ale ja Wam nie piszę, że nie macie prawaale trochę logiki w tym brak Reni - ja chodze na spotkania w jeansach i adidasach i co? traktują mnie serio - bo nie wygląd wtedy jest najważniejszy ale to co się mówi/pisze.... wydaje mi się, że oceniania wyłącznie "klasy" po wyglądzie to totalne dno.... bo co z tego, ze ktoś wygląda "Klasa" a może klasycznie?skoro pierwsze dwa słowa i słoma z butów wystaje.... to ja wolę mieć klasę w dobrych jeansach i dobrych butach sportowych i mieć coś do powiedzenia na spotkaniu - + np dobrze obcięte włosy niż mieć spódniczkę, rajstopy i obcas 10 cm i nie wiedzieć o czym mówią.... Edytowane 20 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jak idę na basen to nie musze wygladac jak kobieta z klasą. teraz ja nie kumam, kobieta z klasą zawsze tak wygląda, klasa to nie kostium i szpilki, na basen jak masz spodnie dresowe, bluzeczkę i spięte włosy też możesz wyglądać ok, kobieta z klasą to taka, która potrafi się ubrać na każdą okazję i każdą sytuację, to ma sie w sobie, takie poczucie estetyki , dobrego gustu a przede wszystkim tego ile mamy lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Magda zgodze sie z tobą dlatego pisze ze klasa to nie tylko ciuch ale też osoba, ale sorki gdybym przyszła do prawniczki i zobaczyła ją w adidaskach i dzinach to swoje bym pomyślała, oczywiście nie ujmując z jej umiejętności ale swoje bym pomyślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Reni zgadzam się ale i w jeansach i butach sportowych można wyglądać dobrzekwestia butów i jeansów.... nie mówię o wielkich znakach NIKE .... da się wyglądać casualowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Magda zgodze sie z tobą dlatego pisze ze klasa to nie tylko ciuch ale też osoba, ale sorki gdybym przyszła do prawniczki i zobaczyła ją w adidaskach i dzinach to swoje bym pomyślała, oczywiście nie ujmując z jej umiejętności ale swoje bym pomyślała Reni ale co byś pomyślala? ze co głupsza od tej w garsonce? chłopaki jak przychodzą to mówią - super.. bo się nie boją odezwać, jest lużno - oni czują się swobodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 pewno ze można , ale trzeba wiedzieć gdzie bo nie wszędzie , na spotkaniu biznesowym nie wypada i tu określam klasę kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts