mirela99 20.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Czy kobieta z klasa musi miec drogie ubrania ?? Firmowe ?? Sorki.......... ja to nie tak widzę. Kobieta z KASĄ - to tak. Ale niestety (stety) KASA nie równa KLASA i odwrotnie. Reni... mówiłam o moim stoju kąpielowym i okularkach . Tam nie widać klasy (tylko kasę ewentualnie). Nie mam makijarzu i nie ma włosów ładnie spiętych. Są za to zaczerwienione plamy pod oczaki (od okularów) . Klasę ewentualnie widac po chodzie, po zachowaniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 magda przychodze na spotkanie i : 1. laska w garsonce i głupio gada - myślę głupia jest2. laska mądrze gada ale nie ubrana stosownie - myślę mądra ale nie ma klasy3. laska ubrana stosownie i mądrze gada- myślę mądra i z klasą, miło patrzeć i słuchać jaśniej sie już nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) pewno ze można , ale trzeba wiedzieć gdzie bo nie wszędzie , na spotkaniu biznesowym nie wypada i tu określam klasę kobiety masz rację - jak jadę do kogoś idę klasycznie ale w firmie sobie pozwalam bo wiem, że mogę Reni zależy z kim spotkanie i gdzie... jak z obcymi to wiadomo jak z naszymi dyrektorami to oni tez na sportowo... nie trzeba być oficjalnie. Na poważne nie idę w jeansach niestety ale rzeczy dobre jakościowo zazwczaj kosztują - i widać na spotkaniu jakość swetra z RE i z TH - a jak większość ma drogie to już niestety ale bardzo widać.... niesprawiedliwe ale tak jest. Edytowane 20 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no dokładnie, wiesz kiedy i jak, ja też nie pomykam elegancko, ale jak mam coś biznesowego to nie wyskoczę na sportowo, bo najpierw mnie oceniają po wyglądzie, potem po reszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ba inaczej sie ubieram na spotkanie z kobietą a inaczej z facetem, nie mówie że wygladam jak kurwa ale inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dla mnie dobra jakość szmat nie jest w stanie zapewnić klasy. I odwrotnie szmaty z gorszych materiałó wcale nie oznaczają, że kobieta która je ma na sobie nie ma klasy. I tutaj nikt mnie nie przekona do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 20.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 tak tylko jeszcze odnośnie klasy - dla mnie już samo pojęcie "mieć klasę" - jest sztuczne - i może dla każego oceniać coś innego. Ja nigdy nie oceniam w ten sposób. Jakbym miał to z czyms porównać, to może z tą tzw. polityczną poprawnością.ja nie oceniam w takich kategoriach.... a że etui mi się nie podoba, to inna kwestia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ba inaczej sie ubieram na spotkanie z kobietą a inaczej z facetem, nie mówie że wygladam jak kurwa ale inaczej hehehe..... a czym się te obiory róznią wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dla mnie dobra jakość szmat nie jest w stanie zapewnić klasy. I odwrotnie szmaty z gorszych materiałó wcale nie oznaczają, że kobieta która je ma na sobie nie ma klasy. I tutaj nikt mnie nie przekona do tego. ale nikt nie mówi, że kasa = klasa tylko o tym, ze dobrą jakość idzie w parze z ceną ubrań Mirela bo do faceta zawsze na obcasie 10 cm:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mirela bo do faceta zawsze na obcasie 10 cm:lol2: ja z obacasmi odwrotnie - do facetów niższe (żeby się źle nie czuli) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Magda - ale dla mnie kobieta z klasą nie musi mieć ciuchów dobrej jakości. To że dobre dużo kosztują to wiem i nikt mnie musi przekonywać. Ale klasa to nie drogie (dobre jakościowo) szmaty. Dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 mirela co do klasy- kasy to się zgodzę i nie zgodzę klasa to nie kasa ale targową torebkę i buty to widać z daleka, są ciuchy jakościowo dobre i z reguły kosztują więcej, tanie to wiadomo:sick: z meblami jest tak samo, ja od razu widzę czy to jakość która kosztuje czy tani szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mirela to trochę sobie przeczysz skoro klasa to nie dobre jakości idąc dalej co Ci się w moim futerale nie podoba? to TYLKO futerał :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ale dla mnie kobieta z klasą nie musi mieć ciuchów dobrej jakości. no właśnie musi, nie musi mieć drogich ale muszą być dobrej jakości, no sorki ale szajs widać z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 z meblami jest tak samo, ja od razu widzę czy to jakość która kosztuje czy tani szajs mam tak z butami, torebkami i kurtkami:rotfl: no właśnie musi, nie musi mieć drogich ale muszą być dobrej jakości, no sorki ale szajs widać z daleka a takie są drogie i koło się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 zła jakość materiałów to nie od razu zła jakość ubania (etui). Uważam, że można kupic ciuchu z gorszych jakościowo materiałó ładnie odszyte, w których kobieta będzie cudownie wygladała. Tak samo etui - gdyby było z krokodylej , różowej skóry to dla mnie jest beee.... (zero klasy). Ale gdyby było eleganckie (nawet z ekoskóry - tylko ładnej) - to jest oki. Tym bardziej, jeżeli kobieta sama w sobie ma klase i resztą ubioru tez jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dla kobiety ubiorę bluzkę koszulową, spodnie i baleriny ale dla chłopa spódniczkę i obcasy, jak kobieciarz a sie chcę wkręcić na inwestycję to i dekolt ubiorę , nie że cyce mi się wylewają ale dekolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 a takie są drogie i koło się zamyka i tu mamy sedno sprawy mirela jak ciuch ma szajs materiał to nie bez powodu, ma być tani, sorki ale odszyty to on też nie jest, bo ma być tani może są wyjątki ale to tylko wyjątki, jak ciuch kosztuje to i ma dobry materiał , krój i odszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 wiadomo:lol2: <--- to do ubioru dla faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 dlatego kupuję na sale przykład marynarka z MD - droga bo 459 zł ale na sale kosztuje 219 a to już tylko 100 zł drozej niz szajs na targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts