Magda_lena85 20.02.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no niestety tak jest...mimo, że przepłacać nikt nie lubi to widać różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kobietę z klasa poznać po tym jak się wypowiada, na jakie tematy, jaka jest w stosunku do innych, czy siebie akceptuje, czy jest zadowolona z siebie, szczęśliwa, jak sie porusza, jakie ma zasady, kregosłup moralny, wiedze o otaczającym ją świecie.... mozan by wiele. Skupienie się tylko w tym wypadku na drogich szmatkach jest dla mnie bezsensowne. To jeden maleńki ułameczek. Jeżeli cała reszta jest do bani - kiecka od Jil Sander nie pomoże. Ani tym bardziej żakiet z MD. Oczywiście bez wycieczek osobistych Ciuch i wygląda zewnętrzny to tylko drobny ułamek tego, co wyznacza kobietę z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 20.02.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kobietę z klasa poznać po tym jak się wypowiada, na jakie tematy, jaka jest w stosunku do innych, czy siebie akceptuje, czy jest zadowolona z siebie, szczęśliwa, jak sie porusza, jakie ma zasady, kregosłup moralny, wiedze o otaczającym ją świecie.... mozan by wiele. Skupienie się tylko w tym wypadku na drogich szmatkach jest dla mnie bezsensowne. To jeden maleńki ułameczek. Jeżeli cała reszta jest do bani - kiecka od Jil Sander nie pomoże. Ani tym bardziej żakiet z MD. Oczywiście bez wycieczek osobistych Ciuch i wygląda zewnętrzny to tylko drobny ułamek tego, co wyznacza kobietę z klasą. Uważam, że osoby przesadnie dbające o swój wygląd chcą się "sztucznie" dowartościować. Zrobić z siebie super kobietę choć na zewnątrz. o, to to to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.02.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam Kasa, klasa... A nie sądzicie, że kobieta z klasą, to taka która ma (oprócz tych wszystkich atrybutów o których wspominacie) odpowiedni dystans do świata? Gdybym zobaczyła na biznesowym spotkaniu babeczkę wyciągającą telefon w takim etui (czy innym równie zabawnym), to uśmiechnęłabym się w duchu, a potem pomyślała, że klasy wcale jej to nie ujmuje, a dodaje. Nie dlatego, że ma śmieszny gadżet, a poczucie humoru, którego tak bardzo brakuje tym kobietom na szczudłach, ze skórzana torba, nienaganna fryzura, które sadza, że taki zabawny motyw winduje ich wizerunek w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kobietę z klasa poznać po tym jak się wypowiada, na jakie tematy, jaka jest w stosunku do innych, czy siebie akceptuje, czy jest zadowolona z siebie, szczęśliwa, jak sie porusza, jakie ma zasady, kregosłup moralny, wiedze o otaczającym ją świecie.... mozan by wiele. . Mirela ale się czepiłaś świadomego kiczu Etui i wyjechałaś, że to jest wg Ciebie brak klasy.. no to teraz zmieniasz zdanie nieco - zauważ sama. Świadomy kicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 mirela masz rację ale na pierwszy rzut oka widzisz tylko ubiór, potem resztę, w między czasie możesz zmienić zdanie lub się ponownie zachwycić kobieta z klasą to też kobieta światowa, znająca modę, trendy, wie co jest passe a co jest ok, zna świat, marki, luksus, jakość i siłą rzeczy jeśli ma wybór to wybiera jakość co idzie za ceną itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 tak z tym dystansem się zgadzam. Ale jezeli to etiu idzie wraz z infantylnościa kobiety ? Mam koleżankę któa jest przed 30 i ... uwielbia koniki pony (serio). Nosi je na koszulka itd. Myślałam, że ma dobry fun. Ale okazło się, że w domu kolekcjonuje koniki i ... zachowuje się jak 12 latka. Tutaj do klasy daaaaaleko jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Stąd ta moja reakcja na etui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam Kasa, klasa... A nie sądzicie, że kobieta z klasą, to taka która ma (oprócz tych wszystkich atrybutów o których wspominacie) odpowiedni dystans do świata? Gdybym zobaczyła na biznesowym spotkaniu babeczkę wyciągającą telefon w takim etui (czy innym równie zabawnym), to uśmiechnęłabym się w duchu, a potem pomyślała, że klasy wcale jej to nie ujmuje, a dodaje. Nie dlatego, że ma śmieszny gadżet, a poczucie humoru, którego tak bardzo brakuje tym kobietom na szczudłach, ze skórzana torba, nienaganna fryzura, które sadza, że taki zabawny motyw winduje ich wizerunek w dół. może tak być kiedy wszystko inne jest nie naganne ale jeśli ma garsoneczkę, niby ładną i różowe długie pazury i niebieskie oko, to juz ten gadzet ją ciągnie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 a Mirela czyli może inaczej Ty to mnie infantylnie oceniasz - a etui to tylko przykrywka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam Kasa, klasa... A nie sądzicie, że kobieta z klasą, to taka która ma (oprócz tych wszystkich atrybutów o których wspominacie) odpowiedni dystans do świata? Gdybym zobaczyła na biznesowym spotkaniu babeczkę wyciągającą telefon w takim etui (czy innym równie zabawnym), to uśmiechnęłabym się w duchu, a potem pomyślała, że klasy wcale jej to nie ujmuje, a dodaje. Nie dlatego, że ma śmieszny gadżet, a poczucie humoru, którego tak bardzo brakuje tym kobietom na szczudłach, ze skórzana torba, nienaganna fryzura, które sadza, że taki zabawny motyw winduje ich wizerunek w dół. bo o to w tym chodzi..... dosłownie!!!!! może tak być kiedy wszystko inne jest nie naganne ale jeśli ma garsoneczkę, niby ładną i różowe długie pazury i niebieskie oko, to juz ten gadzet ją ciągnie w dół a są takie w realu? cholercia no nie mam różowego długopisu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.02.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 nie Magda. Oceniłam WYŁACZNIE ETUI. Nie znam Cię, nie oceniam osób poznanych w necie. JA żyję realem. Uważam, ze jest prawdziwszy. Wtedy dopiero mogę o kimś coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.02.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mirela, jasne że tak. Ja tu piszę o drobnym, zabawnym akcencie. Konikom ponny na ubraniach mówię nie, no chyba, że to moja chrześnica. Ale dodatek... Nie dajmy się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 spoko, spoko grunt, że w trakcie wyszło co chodzi i uważam, że każda wie o co chodzi w klasie i świadomym kiczowatym etui. Napiszę Wam najbliższą relację na niego na spotkaniu w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 kurcze mirela nie obraź się, może to będzie komplement, ale miałabym problem aby się z tobą spotkać, nawet o tym myślałam bo mieszkamy blisko, ale boję się, ze gadałabym głupoty, co ja bym ci zaserwowała do jedzenia:eek:, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Napiszę Wam najbliższą relację na niego na spotkaniu w firmie nie da się , trzeba zobaczyć całość aby ocenić czy to było ok czy kicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.02.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 może tak być kiedy wszystko inne jest nie naganne ale jeśli ma garsoneczkę, niby ładną i różowe długie pazury i niebieskie oko, to juz ten gadzet ją ciągnie w dół Zgadzam się. Umiar znać trzeba. Dla mnie to podstawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Reni reszta będzie jak spod igły od D&Gale nie omieszkam go nie wyciągnąć z idealnej eleganckiej torby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.02.2014 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Umiar znać trzeba. słowo klucz tak samo jak padło słowo świadomość, szkoda ze tak późno, kobieta przede wszystkim powinna być świadoma swego wyglądu i ubioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.02.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 i świadomość wiekuco innego może 30 latka a co innego 40 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts