Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja właśnie nie - im starsze dziecko, tym lepiej się dogaduję.

W życiu nie chciałabym być przedszkolanką :sick:. A pracować w żłobku :bash:. Masakra. Lubię małe dzieci, ale bez przesady.

Młodzi ludzie to jest to ;). Lubię z nimi rozmawiać, wychowywać, patrzeć jak kształtuje się ich charakter i kręgosłup moralny.

ja też. Ale nie w momencie kiedy jest to Twoje dziecko i całą drżysz, czy jakiś Twój ruch nie przyniesie odmiennego skutku. Ja przynajmniej czuję się bardzo odpowiedzialna za to. W przypadku "cudzych" dzieci tego nie ma.

Nie wiesz, czy nie wcześnie/za póxno powiedziałas o pedofilii, o antykoncepcji czy o pierwszym razie. O dragach i alko nie wspomnając..

Hello!!

Moja córka ma pięć i poł roku ,ostatnio jedna pani palnęła wykładem w jej obecności na temat tego , że my dzisiejsze dzieci przed wszystkim chronimy i jak już wybuchnie ta III wojna światowa to te nasze dzieci sobie rady nie dają.

Efektem tego miałam trzy nie przespane noce i 100 tyś. pytań kiedy ta wojna wybuchnie i czy ja zabiją.

takie same pytanie uslyszalam rano...

i dodala czy w Polsce tez tak jest jak w TV pokazuja...

Wczoraj powalila mnie tekstem mowiac do mnie : sekse .

Ja swiadoma o co chodzi wbijam jej ze seks po norwesku to cyfra 6. A ona do mnie...nie mamusiu na koncu jest e.. sekse.

No to ja pytam co to znaczy..a ta do mnie: no tak jak ty i tata, jestescie po slubie maz i zonka, kochacie sie i sa po tym sekse dzieci... ale wiesz...ja to chyba nie chce miec dzieci..za duzo z nimi roboty.

:rotfl:

Mojej ostatnio przypadło w udziale losowanie tabletu - oczywiście nas nie wylosowała :).No i po każdy do niej podchodził i pytał dlaczego siebie nie wylosowałaś a ona: Ponieważ każdy powinien mieć równe szanse i ja starałam się aby tak było ,dlatego zamknęłam oczy w trakcie losowania :) Edytowane przez mirkamis

Gość tymczasowy19
meli co to za model wkleiłaś, mój juz staruszek dlatego poogladam

te "staruszki" dłużej będą służyć niż teraz kupiona nówka.

dlatego nawet sie nie zastanawiam nad wymianą...

reni - to ja nawet nie napiszę ile mój kosztował ;)

meli no drozszego wkleić nie mogłaś, jedyne 8 tys

ale znalazłam fajny za 4 tysie

oj tam oj tam....

jakosc kochana liczy sie jakosc nie cena :lol2:

Magdalena.. w maju jak w maju.. u nas swieto za swietem;)

nie mam planow...a co ? przygarniesz mnie? to przylece na weekend :D