anna-maria3 20.09.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Na krzesłach nie siedziałam, ale wierzę na słowo Tak, te lampy na zdjęciach, w dodatku pojedynczo, nijak wyglądają. Ale w "kupie" już całkiem fajnie Za rok Renatko, to ja bym dach i okna chciała mieć. A lampy może za 2-3 zawisną... Z ogrodu zgapiaj ile chcesz. U mnie na samym początku galerii jest projekt koncepcyjny wklejony. Wszystko ładnie widać. Bo teraz to podejrzewam tylko taki szkic z wymiarami będzie. Sama nie wiem, jak to będzie wyglądało... W każdym razie porozmawiamy też o tym, czy teraz na jesień coś robić w ogrodzie, bo ponoć warto ziemię przygotować, przekopać, dać jej przegnić i za rok to samo zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 i tu sie zgodzę ale jednak warstwówka wypiera litą ze względu na to że układa sie ją jak panele, nie mówię o warstwowej klejonej bo to jednak wyzsza szkoła jazdy, ale pływajaca jest prawie każdy ułożyć sam, oczywiście przy dobrej pile będzie to prezyzyjne a przy wyrzynarce juz mniej Reni, my kleiliśmy sami podłogę litą, kładliśmy trójwarstwową i na koniec panele. Oczywiście najwięcej pracy jest z litą, ale powiem Ci że wszystkie trzy z pomocą wyrzynarki właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 no to ukłony yokasta ale łączenie klejonej deski z płytkami czy w przejsciach masz korek czy listwę progową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.09.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Reni - baaardzo Ci dziękuję za wykład na temat podłóg.... Yokasta - tobie również. I wiecie co.... ja chyba zostanę przy panelach.... Lubię je i mi nie przeszkadza, ze to nie dechy tylko substytut. Tylko muszę znaleźć odpowiedni kolor. Dzisiaj jadę pooglądać Aquastep. A jak nic nie będzie to chyba http://emoty.blox.pl/resource/wargrenade.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Asia, jak nic nie będzie, to zawsze możesz wrócić do koncepcji z szary QS. Też jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.09.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 no to ukłony yokasta ale łączenie klejonej deski z płytkami czy w przejsciach masz korek czy listwę progową? Będą listwy srebrne mat, bo spasują do wszystkiego. W zasadzie łączenia mamy tylko z łazienką i wiatrołapem, gdzie są drzwi. W innych miejscach nie, bo cała powierzchnia na dole jest klejona, jakieś 75m2. Akurat na fotce podłoga jest zasłonięta przez kartony ale tak u nas wygląda próg. http://i3.fmix.pl/fmi885/5286301c0008c9434e788895 jak przeszkadza fotka to usunę, szepnij ino słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 jeśli chodzi o QS to ten szary jest najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 jeśli listwę to ok, ale przy klejonej desce można dać korek który jest mało widoczny http://img51.imageshack.us/img51/6918/p1040556d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.09.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Faktycznie mało widoczny, u nas listwa będzie pasowała do wszystkiego i zniweluje różnicę poziomów bo jest parę mm. Ogólnie u nas łazienka jest niżej o 1,5 cm, stąd podniesiony próg w kierunku podłogi. Widzę, że u Ciebie na równo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.09.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 QS szary jest najładniejszy. ale nie pasuje mi do dzieciaków. Do nas chyba też już nie do końca, bo chcę płytki szaro-betonowe.... Coś ta nasza łazienka sie w wielkich bólach rodzi.... Za to dzisiaj w DLH widziałam śliczny blat ACAJOU. I cena śliczna. Ten kolor jest idealny i szkoda, że nie ma takiej podłogi. Jeśli nie znajdę paneli do nas na podłogę to pójdą płytki i ten blat sobie zafunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.09.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 reni, dopiero teraz zauważyłam, że w łazience masz białe drzwi, a u dzieci ciemne. Jak to połączyłaś? Te drzwi do łazienki nie są widoczne? Czy są dwukolorowe? Bo jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 anna oj nie znasz jeszcze u mnie każdego kąta, więc musisz przyjechać we własnej osobie , to są drzwi do pralni z łazienki a te wejściowe do łazienki są czarne, mam 2 szt drzwi w łazience i powiem że pralnia przy łazience spelnila moje oczekiwania w 100% http://img824.imageshack.us/img824/9489/p1040558g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 atika akacja jest bardzo ladna, a jeśli chodzi o podłogę to w jakim ma być kolorze, merbau i teak nie wchodzi w grę? do tego szare płytki, ja myślę ze i merbau i teak wyglądaja ładnie z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.09.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 reni - jak już przywołałaś to zdjęcie to mam pytanie. Jakiej głębokości masz te szafki ?? I czy blat przycinali Wam na miejscu do nich ?? czy przyjechał gotowy z DLH ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.09.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 reni - wiem, ze Ty masz merbau w łazience i wygląda fajnie u Ciebie, ja jednak chciałam nieco jaśniejsze drewno w łazience. Ten teak z wygladu ok - ale kurcze jego cena jest jak na złość najwyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 I wiecie co.... ja chyba zostanę przy panelach.... czyli zaś się napisałam i nieprzekonałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.09.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Aaa, no to wszystko jasne. Jakoś nie moglam uwierzyć, że masz w tym samym korytarzu dwa różne kolory drzwi We własnej osobie mówisz? No, może wyciaskarkę Ci przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 bo jest najlepszy jeśli chodzi o bytowanie z wodą, to z niego robiło się statki, ale cedr jest jeszcze droższy, trumna Jana Pawła była z cedru zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ale wykład się przydał. No i jeszcze klamka nie zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.09.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 czyli zaś się napisałam i nieprzekonałam reni, a z ciekawości... Dlaczego na piętrze też nie masz drewna? Kasa, wygoda, czy może jeszcze jakiś inny czynnik zewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts