Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na krzesłach nie siedziałam, ale wierzę na słowo :)

Tak, te lampy na zdjęciach, w dodatku pojedynczo, nijak wyglądają. Ale w "kupie" już całkiem fajnie :p

Za rok Renatko, to ja bym dach i okna chciała mieć. A lampy może za 2-3 zawisną...

Z ogrodu zgapiaj ile chcesz. U mnie na samym początku galerii jest projekt koncepcyjny wklejony. Wszystko ładnie widać. Bo teraz to podejrzewam tylko taki szkic z wymiarami będzie. Sama nie wiem, jak to będzie wyglądało... W każdym razie porozmawiamy też o tym, czy teraz na jesień coś robić w ogrodzie, bo ponoć warto ziemię przygotować, przekopać, dać jej przegnić i za rok to samo zrobić...

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i tu sie zgodzę ale jednak warstwówka wypiera litą ze względu na to że układa sie ją jak panele, nie mówię o warstwowej klejonej bo to jednak wyzsza szkoła jazdy, ale pływajaca jest prawie każdy ułożyć sam, oczywiście przy dobrej pile będzie to prezyzyjne a przy wyrzynarce juz mniej

Reni, my kleiliśmy sami podłogę litą, kładliśmy trójwarstwową i na koniec panele. Oczywiście najwięcej pracy jest z litą, ale powiem Ci że wszystkie trzy z pomocą wyrzynarki właśnie :).

Reni - baaardzo Ci dziękuję za wykład na temat podłóg.... Yokasta - tobie również.

I wiecie co.... ja chyba zostanę przy panelach.... Lubię je i mi nie przeszkadza, ze to nie dechy tylko substytut.

Tylko muszę znaleźć odpowiedni kolor. Dzisiaj jadę pooglądać Aquastep. A jak nic nie będzie to chyba http://emoty.blox.pl/resource/wargrenade.gif

no to ukłony yokasta ale łączenie klejonej deski z płytkami czy w przejsciach masz korek czy listwę progową?

Będą listwy srebrne mat, bo spasują do wszystkiego. W zasadzie łączenia mamy tylko z łazienką i wiatrołapem, gdzie są drzwi. W innych miejscach nie, bo cała powierzchnia na dole jest klejona, jakieś 75m2. Akurat na fotce podłoga jest zasłonięta przez kartony ale tak u nas wygląda próg.

http://i3.fmix.pl/fmi885/5286301c0008c9434e788895

jak przeszkadza fotka to usunę, szepnij ino słowo :)

QS szary jest najładniejszy. ale nie pasuje mi do dzieciaków. Do nas chyba też już nie do końca, bo chcę płytki szaro-betonowe....

Coś ta nasza łazienka sie w wielkich bólach rodzi....

Za to dzisiaj w DLH widziałam śliczny blat ACAJOU. I cena śliczna. Ten kolor jest idealny i szkoda, że nie ma takiej podłogi. Jeśli nie znajdę paneli do nas na podłogę to pójdą płytki i ten blat sobie zafunduję ;)

anna oj nie znasz jeszcze u mnie każdego kąta, więc musisz przyjechać we własnej osobie , to są drzwi do pralni z łazienki a te wejściowe do łazienki są czarne, mam 2 szt drzwi w łazience i powiem że pralnia przy łazience spelnila moje oczekiwania w 100%

http://img824.imageshack.us/img824/9489/p1040558g.jpg