Mmelisa 21.02.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 znaleziony tutaj Impressa Z7 Ja zastanawiam sie powaznie nad zakupem do zabudowy z siemensa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 21.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ilona, a co w tym zabawnego ? prawie 11 lat jesteśmy razem, więc ja jestem za . Jezu, co to były za czasy! Dzieci ery komputerów haha. U mnie podobnie, ale póki co 4 lata . Nawet długo miałam z tym problem (nic zwiazanego ze wstydem), tylko męczyła mnie myśl, co powiem dziecku jak zapyta: Mamo jak poznałaś tatę? Nie opowiem wtedy żadnej mniej lub bardziej romantycznej historii, tylko, że do mnie zaklikał... Aby tylko to słowo nie zmieniło znaczenia do tego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mmelcia chętnie - nocować mozesz, tylko że ja wyjeżdżam 30.04 podobno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Mmelcia chętnie - nocować mozesz, tylko że ja wyjeżdżam 30.04 podobno:lol2: Tyy nie badz wisnia... tego dnia sa moje urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 U Asizett juz wkleilam...ale mysle ze i tutaj tez powinnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 widzisz - to odstąpie Ci nawet sypialnie a dla dziewczyn zorganizuję nianię to taki prezent od M dla M:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 być może ale mój ma już 7 lat, dwa razy w naprawie po 400 zł, no wiesz przyjdzie dzień , ze naprawa przewyższy jego wartość a myślisz, że ten nowy będzie bezawaryjny? nic bardziej błędnego.....kilka tygodni po gwarancji sie zacznie sypać, jeśli nie wcześniej.... planowane postarzanie produktów ma się dobrze.... a takim nowym jest dużo więcej rzeczy które mogą się zepsuć - i których koszt naprawy będzie większy niż tego ekspresu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja chce, zebys i ty byla.... przylece bez dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 o 12.15 mam spotkaniei biorę moje różowe etui:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 tymczasowy no proszę, lepiej jest co rok naprawiać ekspres niż kupić nowy????? jeśli padnie i naprawa będzie kosztowac około tysiaka to chyba musiałbym być głupia , ze by dalej go naprawiać i może pochodzi rok, i co za rok znowu tysiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 o 12.15 mam spotkanie i biorę moje różowe etui:rotfl: a zatanczysz tak samo jak ta lady przy drukarce;) etui to tak wiesz... wyjmij.. a jak chcesz to daj mi nr tel..puszcze smska... i bedzie powod do zerkniecia... i kometarz... to tylko klientka oczywiscie podaj godz z przyblizeniem zeby nie bylo komentarzy.. zartuje... chociaz moglabym tak zrobic.. ja sie nie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 o 12.15 mam spotkanie i biorę moje różowe etui:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.02.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Melcia jak mam nudne spotkanie to się zawsze umawiam z kolezanką ze po 15 min daje sygnał to mam pretekst do wyjścia:lol2: jasne, że etui będzie zaraz obok komputera ( czarnego a nie różowego) leżał - małpą do góry (uszy obcięłam) a chłopacy mnie ochrzanili, że małpą zasłaniam inne logo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 tymczasowy no proszę, lepiej jest co rok naprawiać ekspres niż kupić nowy????? jeśli padnie i naprawa będzie kosztowac około tysiaka to chyba musiałbym być głupia , ze by dalej go naprawiać i może pochodzi rok, i co za rok znowu tysiak? aż taka droga ta ewentualna naprawa to chyba nie będzie...ten mój to stary model jest, tam jest mało rzeczy, które mogą się ot tak zepsuć... i żeby potem za rok znowu tysiak? to raczej bardzo mało prawdopodobne.... ja mam ekspres 3 lata - i jedynie pieniądze które w niego włożyłem, to zaraz po zakupie, bo kupiłem używke i liczyłem się z faktem, ze do niego dopłace trochę (pewnie jest w wieku tego twojego). Kolega kupił podobny i miał więcej szczęscia - chodzi bezawaryjnie do dzisiaj. jak regularnie czyścisz, odwapniasz itd. ekspres to będzie słuzyć długo.... pomyśl tak - kupisz nowy za 4tys i za 2 lata popsuje ci się zaraz po gwarancji i naprawa będzie kosztować ten 1tys?!? a nowe sprzęty psują się dużo bardziej/częściej niż te stare..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 powiedział co wiedział jakość sprzętu ma znaczenie - miele pochodzi 10 lat bezawaryjne a np. beko 2 lata ( sprzęty agd miele u moich starszych działają bezawaryjnie 20 lat już - wymieniają bo nie mogą już na nie patrzeć - a awarii nie było) Poza standardową wymianą rzeczy zużywalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 powiedział co wiedział jakość sprzętu ma znaczenie - miele pochodzi 10 lat bezawaryjne a np. beko 2 lata ( sprzęty agd miele u moich starszych działają bezawaryjnie 20 lat już - wymieniają bo nie mogą już na nie patrzeć - a awarii nie było) Poza standardową wymianą rzeczy zużywalnych. to jedna rzecz, druga to wspomniane już planowane postarzanie produktów Ale nowe miele (teraz kupione!) nigdy w życiu ci tyle nie pociągnie! http://www.youtube.com/watch?v=QPPW8KM7eEU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.02.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ale dłużej niż aktualne np beko/samsung czy inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 tymczasowy mój ekspres przerobił juz 10 tysiecy kaw, tu coś cieknie, tam skrzeczy, tu sie nie domyka, no sorki ale prędzej czy później siądzie i naprawa będzie nie opłacalna, dlatego liczę się z tym, ze trzeba będzie zakupić nowy, kiedy nie wiem, na razie działa i go mam, wiem, ze następnej naprawy już nie zrobię, kupię nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 moja pralka miele 4 rok sprawuje się super, wiruje jak talala, można jej postawić wypełnioną po brzegi wodą szklankę i nie wyleje, w bloku miałam wirpoola i po 5 latach wirowała tak, ze miałam wrażenie ze odleci w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ale dłużej niż aktualne np beko/samsung czy inne być może, ale ja patrze na stosunek jakości do ceny za zmywarkę nie dałbym nigdy w zyciu 5-6tys (a patrzyłem że miele do zabudowy może tyle kosztować) - właśnie ze względu na planowanie postarzanie produktów. natomiast Samsunga (1000-1500) już jak najbardziej. kolejna rzecz, że koszty napraw tych zmywarek sa kosmiczne - jak się trochę wgłębić w temat, to w większości przypadków można to kilkukrotnie taniej naprawić niż woła za to serwis (mniej lub bardziej autoryzowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts