reni1980 21.02.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 tak bym to właśnie dzis rozgraniczała, lepszy szajs, gorszy szajs i kompletne dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja mam - już się zepsuła, ale była na gwarancji. U rodziców się zepsuła, u brata (on ma starszy model). Może taki pech? Ale ogólnie Bosch i Siemens to szajs . Z tym, że Bosch to gorszy szajs. Nie wiem, skąd dobre opinie o tych firmach. 9 lat temu kupiłem zmywke Siemensa - ani jednej awarii... ale te 9 lat to cała epoka jeśli chodzi o sprzęt.... bogatemu wszystko wolno:lol2::lol2::lol2: kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 U mnie podobnie, ale póki co 4 lata . Nawet długo miałam z tym problem (nic zwiazanego ze wstydem), tylko męczyła mnie myśl, co powiem dziecku jak zapyta: Mamo jak poznałaś tatę? Nie opowiem wtedy żadnej mniej lub bardziej romantycznej historii, tylko, że do mnie zaklikał... Aby tylko to słowo nie zmieniło znaczenia do tego czasu... Haha, mam ten sam problem, nikomu nigdy nie mówimy, jak się poznaliśmy. A raczej mówimy, że prawie 15 lat temu w Sylwestra po północy (to nic, że nie zamieniliśmy wtedy ze sobą ani jednego słowa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 mąż do mnie mówi, nie rób drożdzowego ciasta w tym kitchenie, pytam czemu? bo ci sie w końcu zepsuje. Mówię ale po to go kupiłam aby ciężkie ciasta wyrabiał, jajka ucierać to mogę ręcznym, mówi zobaczysz będziesz płakać jak ci się zepsuje:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Reni ja wczoraj robiłam drożdżowe :lol2: KA dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 mąż do mnie mówi, nie rób drożdzowego ciasta w tym kitchenie, pytam czemu? bo ci sie w końcu zepsuje. Mówię ale po to go kupiłam aby ciężkie ciasta wyrabiał, jajka ucierać to mogę ręcznym, mówi zobaczysz będziesz płakać jak ci się zepsuje:lol2::lol2::lol2::lol2: Nie, on właśnie jest do drożdżowego. Jakby nie był, to nie warto byłoby go kupować (tylko classic). Zresztą classic też nie warto, bo co to za problem wymieszać ręcznie ciasto na naleśniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ale najlepsza kawa na swiecie zaparzycie jedynie w najzwyklejszej kawiarce! i w moim 6letnim delonghi wszyscy sasiedzi przychodza do nas na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 wiem Ilonka, on tak mówi abym go nie obciążała za bardzo, aby taki lajcik miał i długo był sprawny , najlepiej do końca życia:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ale najlepsza kawa na swiecie zaparzycie jedynie w najzwyklejszej kawiarce! i w moim 6letnim delonghi wszyscy sasiedzi przychodza do nas na kawe Też to słyszałam. I że spieniać mleko powinno się tylko ręcznie. Ja nie widzę różnicy . Tzn. widzę - nie chciałoby mi się spieniać ręcznie, nalewać, przelewać, żeby mieć piętrowe macchiatto . Ja jestem wygodna - jeden przycisk i kawa gotowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 My na początku też utrzymywaliśmy, że poznaliśmy się na Sylwestra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 wiem Ilonka, on tak mówi abym go nie obciążała za bardzo, aby taki lajcik miał i długo był sprawny , najlepiej do końca życia:lol2::lol2: Będzie do końca życia - z tego słynie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 My na początku też utrzymywaliśmy, że poznaliśmy się na Sylwestra . Haha, to każdy ma z tym internetem problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Haha, to każdy ma z tym internetem problem . no właśnie nie, u nas wszyscy wiedzą. I jestem pewien, że za jakis czas to będzie zdziwko, jak ktoś powie że kogoś tradycyjnie poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 i dla takiego powodu nie należy mieć ekspresu? ja mam dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ja jestem wygodna - jeden przycisk i kawa gotowa . my mamy tak samo. I nie wyobrażam sobie z perspektywy czasu, żeby było inaczej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Kwestia priorytetow... Kilka par butow mniej, uzywany samochod zamiast nowego , odlozone wakacje za granica.... i taka pralka jaka sie chce... Albo na odwrot. Pozatym dlaczego najdrozsza vs najtansza.... Zawsze jest cos pomiedzy tak i jeszcze zaraz będziemy liczyć czas zwrotu, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 no właśnie nie, u nas wszyscy wiedzą. I jestem pewien, że za jakis czas to będzie zdziwko, jak ktoś powie że kogoś tradycyjnie poznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 21.02.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 mąż do mnie mówi, nie rób drożdzowego ciasta w tym kitchenie, pytam czemu? bo ci sie w końcu zepsuje. Mówię ale po to go kupiłam aby ciężkie ciasta wyrabiał, jajka ucierać to mogę ręcznym, mówi zobaczysz będziesz płakać jak ci się zepsuje:lol2::lol2::lol2::lol2: Ostatnio byłam w sklepie ze sprzętem AGD. Patrzę, kiciuś. Myślę - muszę podotykać. Podchodzę, macam z czułościa, robię maślane oczy do faceta... A on do mnie: Kmix też jest kolorowy i pewnie też świetnie kręci ciasto... Tylko co z tego jak nie podstawię go na blacie na dłużej niż trwa przygotowanie deseru . A tak propos drożdzowego, to nie sadzę żeby coś go w trakcie kręcenia zabolało. Nawet zaryzykuję i napiszę, że to sprzęt do cięższych zadań, niż ubijanie śmietany, czy ucieranie jajek z cukrem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.02.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A ja przed przeprowadzką nie mogłam patrzeć na moją 11 letnią pralkę (Whirpola). Poszedł jakiś wężyk, wymiana parę groszy... ale nie mogłam jej znieść (chciałam nową, większą). Gdybysmy wężyk naprawili pewnie dalej by chodziła. Wydaje mi się, ze ze sprętami jest tak jak z samochodami: zależy jaki model się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 no właśnie nie, u nas wszyscy wiedzą. I jestem pewien, że za jakis czas to będzie zdziwko, jak ktoś powie że kogoś tradycyjnie poznał U nas tez teraz wiedza ale jak sie poznalismy, mialam 16 lat, inne czasy byly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts