Ilona Agata 21.02.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Codziennie to jak najbardziej ale jak większość pije się w pracy a po już nie a w domu tylko w niedziele to nie ma sensu inwestować w automatyczny. Ja mam w domu ręczny i tez daje radę Pewnie nie, mój mąż pije kawę w domu tylko w weekendy (w tygodniu też w pracy), więc jak ja bym tak piła, to szkoda tego ekspresu, bo tylko by stał. Ale piję 3 x dziennie w domu i wykorzystuję to, że jest wygodnie . Chociaż słyszałam właśnie, że z ręcznego jest lepsza i dobry barista robi tylko ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 noo ja to ciagle na kawie... latte, capuccino... z 5 kaw dziennie plus te 2, 3 ze slodkich smakowo jak sie uda zmiescic do brzucha herbaty nie pije... jak juz to wode tak wiec moje dolce gusto jeszcze daje rade przy mnie i mam nadzieje, ze kiedys kawiarka tez przy mnie wytrzyma i jej nie zajezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 noo ja to ciagle na kawie... latte, capuccino... z 5 kaw dziennie plus te 2, 3 ze slodkich smakowo jak sie uda zmiescic do brzucha herbaty nie pije... jak juz to wode tak wiec moje dolce gusto jeszcze daje rade przy mnie i mam nadzieje, ze kiedys kawiarka tez przy mnie wytrzyma i jej nie zajezdze Nie, jej nic nie zajedzie . No może poza mlekiem 3,2 % . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Nie, jej nic nie zajedzie . No może poza mlekiem 3,2 % . skoro nic to dobrze.. mleko 3,2 to dla mnie ma smak smietany... od 2 lat pije 1,5%.. moze dlatego takie odnosze wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 skoro nic to dobrze.. mleko 3,2 to dla mnie ma smak smietany... od 2 lat pije 1,5%.. moze dlatego takie odnosze wrazenie Haha, dla mnie znowu 1,5 jest jak woda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.02.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 nawet w restauracjach kawy sa marne ostatnio dobra pilam na focha42 i bardzo dobrze tam karmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 haha 0,5 to jak woda... ale przyznaje Tobie po czesci racje... kiedys tez tak mowilam, dopoki nie zaczelam pic tutaj 1,5% to polski odpowiednik smakowy z 2% o matuniu jaka rozmowa sie rozwinela.. o procentach to moze lepiej pogadac o tych innych.. w koncu weekend i jest co opijac dzisiaj moj zlew doreczono no to kolejeczka http://www.babskasilesia.pl/images/big/drinki-rozne-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 haha 0,5 to jak woda... ale przyznaje Tobie po czesci racje... kiedys tez tak mowilam, dopoki nie zaczelam pic tutaj 1,5% to polski odpowiednik smakowy z 2% o matuniu jaka rozmowa sie rozwinela.. o procentach to moze lepiej pogadac o tych innych.. w koncu weekend i jest co opijac dzisiaj moj zlew doreczono no to kolejeczka O to to, tego mi było trzeba. mam nadzieje że jest więcej niż 2 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 O to to, tego mi było trzeba. mam nadzieje że jest więcej niż 2 % spoko... wymieszalam z 96 % Lolek.. ty to wiesz, kiedy wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 21.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Teraz ekspres byłby pierwszą rzeczą, którą bym wybierała przy urządzaniu kuchni . Człowiek przyzwyczaja się do dobrego . ja mam tak samo.... mój kosztował 300zł DeLonghi... nawet w restauracjach kawy sa marne ostatnio dobra pilam na focha42 i bardzo dobrze tam karmia no proszę cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) 3,2 % jak śmietana to słuchajcie tego....ostatnio nie miałam mleka do kawy (a bez mleka nie lubię) więc dodałam śmietankę 36% ale pycha było, jak kawa z bitą śmietaną . Tymczasowy, ale Ty masz na kapsułki pewnie? Kawa z kapsułki to nie kawa Edytowane 21 Lutego 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) Yokasta... tez tak pilam jak mleka nie mialam... nie bylo innego wyjscia nawet bita smietane uzywalam jak nie mialam smietanki.. ale kwasnej to juz bym nie wziela Edytowane 21 Lutego 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.02.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Też to tak sobie tłumaczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 czyli, ze co??? z ta kwasna?? noooo eeee...ja bym nie wziela... oo i kiedys nawet NAN wsypalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 oo i kiedys nawet NAN wsypalam Też miałam taki pomysł . Ale po namyśle zapakowałam młodego i poszliśmy na spacer do sklepu (ja - półprzytomna). Czytałam w necie, że ohydna jest kawa z mlekiem mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.02.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 co wy mówicie do kawy musi byc mleko 3.2% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ja pilam i nie potwierdze ze ohydne.. w koncu tylko proszek wsypywalam a nie mleko zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.02.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 co wy mówicie do kawy musi byc mleko 3.2% Reni temat zaczal sie z mojej strony, ze mi to mleko nie smakuje gdy mam je pic... i tak jakos poszlo do tych kaw itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ja mam tak samo.... mój kosztował 300zł DeLonghi... no proszę cię.... no to mamy takie same ekspresy ale widocznie do innych restauracji chodzimy milego wieczoru wszystkim zycze, poki co znikam z % w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 co wy mówicie do kawy musi byc mleko 3.2% Ja też z innym mlekiem nie lubię . W ogóle nie lubię wszelkich zamienników z obniżoną zawartością tłuszczu, cukru, kalorii. Lepiej zjeść mniej, ale mieć pełnię smaku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts