reni1980 22.02.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 To ja jestem lepsza, zrobiłam 2 ciasta na pizzę, babkę, i rogaliki z marmolada A egzamin na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.02.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Renia wazne ze zdany i za toba , co nie? :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.02.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 To ja jestem lepsza, zrobiłam 2 ciasta na pizzę, babkę, i rogaliki z marmolada A egzamin na 3 Dzisiaj? Eee, pizzę i rogaliki też piekłam. Brawo Reni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Reni to...zaczynamy imprezke w ramach zdania egzaminu? http://stressfree.pl/wp-content/uploads/2012/05/stol_impreza-650x434.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Kurcze... Ale takie pieczenie to chyba zabójstwo dla figury jest? W życiu nie byłam taka przejedzona , a na obiad tylko zupa dla równowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.02.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Kurcze... Ale takie pieczenie to chyba zabójstwo dla figury jest? W życiu nie byłam taka przejedzona , a na obiad tylko zupa dla równowagi. zalecam więcej seksu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.02.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Hipka, sory Hippek... (btw było kiedyś takie mleko dla dzieci hipp?? am I right?) Nie schlebiaj sobie... nie wszystko kręci się wokół Ciebie, i jeszcze jedno btw.... Twoj obecny awatar jest bez wyrazu.... ostatni laczek był lepszy :rotfl::rotfl: spojrz awatarowi w oczy! ustal z kolegą, nie powiem ktorym, oraz z kolezanką, nie powiem ktorą, czy mam byc Hipkiem, czy Hipką, bo ten gender juz mnie meczy. Odpowiedz daj na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 obrażasz mnie.....ekspres kupiłem używany, dlatego taka cena. I jestem pewny że jeszcze mi długo posłuży. wiesz, jakoś sugestie z twoje strony , że tylko twój ekspres robi dobrą kawę itp powoduje u mnie silny odruch.....znięchęcający... kolego Temp, wszyscy wiemy, ze Twoja kawa jest zdecydowanie najtwojsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ilona, no chyba nie zjadasz całego ciasta? Ja jem kawałek zamiast śniadania albo kolacji (i zamiast obiadu, to tak blaszka dziennie:lol2: żartuję oczywiście). Raz w tygodniu to minimum, my co dwa dni mamy ciasto, ciastka, bułki, chleb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ilona, no chyba nie zjadasz całego ciasta? Ja jem kawałek zamiast śniadania albo kolacji (i zamiast obiadu, to tak blaszka dziennie:lol2: żartuję oczywiście). Raz w tygodniu to minimum, my co dwa dni mamy ciasto, ciastka, bułki, chleb.... Mam małą blaszkę - połowę dużej. Zjadłam po kawałku na deser i kolację. Duuuużym kawałku . Mąż nie je ciasta w ogóle (coś tam poskubał z przymusu, żeby mi przykro nie było, ale jak się odwróciłam, to zostawił ). Młody mi dzielnie pomaga . Ja niby lubię słodkości, ale na co dzień czekoladę, a ciasto od święta . Jakby mąż jadł, to pewnie by było częściej. Chyba w ogóle mało jemy. Na tydzień wystarczają dwa bochenki chleba . Przez cały rok 10 kg ziemniaków . Moje dziecko jest ewenementem w tej rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.02.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Bo dziecko to dziecko . A na czekoladzie dzisiaj byliśmy w pijalni Wedla. Obłęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 23.02.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Bo dziecko to dziecko . A na czekoladzie dzisiaj byliśmy w pijalni Wedla. Obłęd. sprobuj sobie gazowanej bąbolady, tylko nie bierz tej 0,5l, bo nie dasz rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dobry wieczór z Poznania!!!:DDzieki Ilona za namiary na knajpki.Skorzystalismy z kilku.Pyszne sushi w Art sushi w Browarze wczoraj zamówiliśmy ze znajomymi do domu chinszczyzne z Pekinu a przed chwila wróciliśmy z Kamei - pyyyyszne sałatki bruschetta i mohito;)Na resztę juz nie starczyło czasu...ale następnym razem na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dzień dobry... zastoj znowu. Przez weekend maglowaliście tylko kawę JA kawe pijam z 2-3 do roku . Expresu nie mamy (tzn zwykły przelewowy). Kiedyś miałąm parcie na super jurę z wyspą. Cena mnie niestety/stety zabiła i zrezygnowaliśmy. Poza tym, jak sobie pomyślałam, ze jak będę mieć takie cudo w domu to na bank uzależnię się od kawy... to zrezygnowałam (za dużo nałogów u nas w domu ). Za to pijam namiętnie herbaty . Reni - gratulacje . Ale musisz być szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 hello u reni maglowali kawe, a u asizett lalo sie martini dobrze ze wczoraj grzecznie poszlam spac bo po wczorajszych zakopianskich wojazach starszy na dobre sie rozcherlal i dzisiaj w domu wagaruje (sambucol, herbatka z malinami i do srody musi mu przejsc, bo mu bal karnawalowy przepadnie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 oj, zazdroszczę zakopiańskich wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2014 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Hellol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Cześć Reni gratki:) zaliczone- zapomniane:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 helol. Mirela, pociesze ciebie, ze duze ilosci herbaty to maja takie samo dzialanie co kawa..,. wiec witaj wsrod nas kawoszy Taka cisza,ze nikt nie zauwazyl tutaj w sobote spamiarza! ktorego zglosilam bo juz nie wytrzymalam widzac jego wpisy w kazdym poscie na fm Wiec za ten moj dobry uczynek licze na dobra kawunie od gospodyni Wyobrazacie sobie, ze ja mam od dzisiaj ferie, a moje male zolzy powstawaly: jedna o 5:30 druga o 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Melcia mój młody w sobotę o 6... myślalam, że oszalejęja piję dużo herbaty - zielona z opuncją, ale kawy też dużo tzn 2 duże:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts