Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hipka, sory Hippek... (btw było kiedyś takie mleko dla dzieci hipp?? am I right?)

Nie schlebiaj sobie... nie wszystko kręci się wokół Ciebie,

i jeszcze jedno btw.... Twoj obecny awatar jest bez wyrazu.... ostatni laczek był lepszy :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

spojrz awatarowi w oczy!

ustal z kolegą, nie powiem ktorym, oraz z kolezanką, nie powiem ktorą, czy mam byc Hipkiem, czy Hipką, bo ten gender juz mnie meczy. Odpowiedz daj na pw

obrażasz mnie.....ekspres kupiłem używany, dlatego taka cena. I jestem pewny że jeszcze mi długo posłuży.

wiesz, jakoś sugestie z twoje strony , że tylko twój ekspres robi dobrą kawę itp powoduje u mnie silny odruch.....znięchęcający...

kolego Temp, wszyscy wiemy, ze Twoja kawa jest zdecydowanie najtwojsza!

Ilona, no chyba nie zjadasz całego ciasta? Ja jem kawałek zamiast śniadania albo kolacji (i zamiast obiadu, to tak blaszka dziennie:lol2: żartuję oczywiście).

Raz w tygodniu to minimum, my co dwa dni mamy ciasto, ciastka, bułki, chleb....

Mam małą blaszkę - połowę dużej. Zjadłam po kawałku na deser i kolację. Duuuużym kawałku ;).

Mąż nie je ciasta w ogóle (coś tam poskubał z przymusu, żeby mi przykro nie było, ale jak się odwróciłam, to zostawił :lol2:).

Młody mi dzielnie pomaga ;).

Ja niby lubię słodkości, ale na co dzień czekoladę, a ciasto od święta ;). Jakby mąż jadł, to pewnie by było częściej.

Chyba w ogóle mało jemy. Na tydzień wystarczają dwa bochenki chleba :rotfl:. Przez cały rok 10 kg ziemniaków :rotfl:. Moje dziecko jest ewenementem w tej rodzinie :eek:.

Dobry wieczór z Poznania!!!:DDzieki Ilona za namiary na knajpki.Skorzystalismy z kilku.Pyszne sushi w Art sushi w Browarze wczoraj zamówiliśmy ze znajomymi do domu chinszczyzne z Pekinu a przed chwila wróciliśmy z Kamei - pyyyyszne sałatki bruschetta i mohito;)Na resztę juz nie starczyło czasu...ale następnym razem na pewno.

Dzień dobry... zastoj znowu. Przez weekend maglowaliście tylko kawę :stirthepot:

JA kawe pijam z 2-3 do roku :). Expresu nie mamy (tzn zwykły przelewowy). Kiedyś miałąm parcie na super jurę z wyspą. Cena mnie niestety/stety zabiła i zrezygnowaliśmy. Poza tym, jak sobie pomyślałam, ze jak będę mieć takie cudo w domu to na bank uzależnię się od kawy... to zrezygnowałam (za dużo nałogów u nas w domu ;)).

Za to pijam namiętnie herbaty :).

Reni - gratulacje :). Ale musisz być szczęśliwa :)

hello :) u reni maglowali kawe, a u asizett lalo sie martini ;) dobrze ze wczoraj grzecznie poszlam spac bo po wczorajszych zakopianskich wojazach starszy na dobre sie rozcherlal i dzisiaj w domu wagaruje (sambucol, herbatka z malinami i do srody musi mu przejsc, bo mu bal karnawalowy przepadnie!)

helol. :D

Mirela, pociesze ciebie, ze duze ilosci herbaty to maja takie samo dzialanie co kawa..,. wiec witaj wsrod nas kawoszy :D

Taka cisza,ze nikt nie zauwazyl tutaj w sobote spamiarza! ktorego zglosilam bo juz nie wytrzymalam widzac jego wpisy w kazdym poscie na fm :mad:

Wiec za ten moj dobry uczynek licze na dobra kawunie od gospodyni :D

Wyobrazacie sobie, ze ja mam od dzisiaj ferie, a moje male zolzy powstawaly: jedna o 5:30 druga o 7 :bash: