Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość tymczasowy19
helol. :D

Mirela, pociesze ciebie, ze duze ilosci herbaty to maja takie samo dzialanie co kawa..,. wiec witaj wsrod nas kawoszy :D

też mi się wydaje że to na to samo wychodzi....no chyba że się pije herbatki owocowe :)

Aha, reni - gratuluję zdanego egzaminu :)

Edytowane przez tymczasowy19

MAgda - So wstawała zawsze o 5:30 (jak tylko skończyła 6 miesięcy). Teraz kiedy ma 9 lat w weekendy udaje jej się pospac do 7-8 .. ale jak idzie spać o 22-23. Ale teraz jest bezobsługowa - komputer plus zabawy. Wie, ze jak rodzice spią, to im ma nie przeszkadzać. Sama zrobi sobie kakao albo płatki owsiane na mleku. Albo zagryzie czekoladą jak gdzies znajdzie (nie kupujemy słodyczy).

Samoobsługowa jest odkąd posiadła umiejętnośc zmieniania płyt w dvd :). Od tego czasu spimy ile chcemy :). Wcześniej średnio co godzinę P. wstawał i zmieniał płytyki :).

aha - dobra strona jest taka - nie ma problemów z wstawaniem obecnie o 6 do szkoły :). Chciałabym tak wstawac rano jak ona :)

Mirela mój ma niecałe 3 lata - ale w porównaniu z innymi rówiesnikami to niestety z powodu "wygody" umie zrobić dużo,

jajecznic nie zrobi -a le jogurt z lodówki wyciągnie, otworzy, dosypie płatki i zje... oczwiście sprzątanie po tym jest.

No ale... z każdym miesiącem jest coraz lepiej.

No i na YT ktoś pomyślam - w 1 filmie np jest 6 albo 12 odcinków jednej bajki:lol2:

Na sikanie też już sposób znalazłam - na "krzesłku" nie chce - ale nauczyłam inaczej :rotfl:

Dobry wieczór z Poznania!!!:DDzieki Ilona za namiary na knajpki.Skorzystalismy z kilku.Pyszne sushi w Art sushi w Browarze wczoraj zamówiliśmy ze znajomymi do domu chinszczyzne z Pekinu a przed chwila wróciliśmy z Kamei - pyyyyszne sałatki bruschetta i mohito;)Na resztę juz nie starczyło czasu...ale następnym razem na pewno.

Super :).

Ale mi teraz narobiłaś apetytu na to sushi!