Mmelisa 24.02.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Magdalena w sobote? Moje tak samo jak dzisiaj! wczoraj -tez tak ... wariactwo... i zamiast sobie smacznie spac (mowa o dzieciach:cool:) to nie... ojj zrozumieja to kiedys...jak dorosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak w sobotęale ja codziennie wstaję po 5 i chciałam się wyspać w sob i ndz...musiałam iść zrobić mleko i włączyć bajki z kompa...ale o 8 "mamoooo sikuuuuuuuuu""mamoooooo ja chce jajkooooo""mamooooo pić" no to pospałan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 moje mlodsze tez przez jakis czas dzien w dzien 5.30 taaaatooo jaaaajoooo wolala i nie bylo innej mozliwosci tylko musial wstac i isc zrobic kjójewnie jajeczniczke na szczescie ostatnio jej sie poprawilo i sypia do ok. 6.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Magdalena.... no wypisz wymaluj.... tekst mlodego jak u moich dziewczyn Ja tez co weekend klade sie z nadzieja dluzszego pospania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 helol. Mirela, pociesze ciebie, ze duze ilosci herbaty to maja takie samo dzialanie co kawa..,. wiec witaj wsrod nas kawoszy to takie trochę "spłycenie" tematu. Skąd wiesz jaką herbatę piję ? Poza tym, nie pisałam, ze duże ilości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 pocieszacie mnie kiedy dzieci śpią do 9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 24.02.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) helol. Mirela, pociesze ciebie, ze duze ilosci herbaty to maja takie samo dzialanie co kawa..,. wiec witaj wsrod nas kawoszy też mi się wydaje że to na to samo wychodzi....no chyba że się pije herbatki owocowe Aha, reni - gratuluję zdanego egzaminu Edytowane 24 Lutego 2014 przez tymczasowy19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 to takie trochę "spłycenie" tematu. Skąd wiesz jaką herbatę piję ? Poza tym, nie pisałam, ze duże ilości.... yyy a tego to nie wiem... nie pytalam wybacz mi, ale po wczorajszym mnie jeszcze trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 MAgda - So wstawała zawsze o 5:30 (jak tylko skończyła 6 miesięcy). Teraz kiedy ma 9 lat w weekendy udaje jej się pospac do 7-8 .. ale jak idzie spać o 22-23. Ale teraz jest bezobsługowa - komputer plus zabawy. Wie, ze jak rodzice spią, to im ma nie przeszkadzać. Sama zrobi sobie kakao albo płatki owsiane na mleku. Albo zagryzie czekoladą jak gdzies znajdzie (nie kupujemy słodyczy). Samoobsługowa jest odkąd posiadła umiejętnośc zmieniania płyt w dvd . Od tego czasu spimy ile chcemy . Wcześniej średnio co godzinę P. wstawał i zmieniał płytyki . aha - dobra strona jest taka - nie ma problemów z wstawaniem obecnie o 6 do szkoły . Chciałabym tak wstawac rano jak ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Cześć wszystkim . Mój młody się właśnie przestawił z 8:30 (od urodzenia) na 7:30 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 też mi się wydaje że to na to samo wychodzi....no chyba że się pije herbatki owocowe Aha, reni - gratuluję zdanego egzaminu Własnie owocowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Mirela mój ma niecałe 3 lata - ale w porównaniu z innymi rówiesnikami to niestety z powodu "wygody" umie zrobić dużo, jajecznic nie zrobi -a le jogurt z lodówki wyciągnie, otworzy, dosypie płatki i zje... oczwiście sprzątanie po tym jest. No ale... z każdym miesiącem jest coraz lepiej. No i na YT ktoś pomyślam - w 1 filmie np jest 6 albo 12 odcinków jednej bajki:lol2: Na sikanie też już sposób znalazłam - na "krzesłku" nie chce - ale nauczyłam inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 pocieszacie mnie kiedy dzieci śpią do 9? Chyba nigdy? Bo potem do szkoły. Mój śpi do 7, zimą spał do 8. Niesamowity ma ten zegar biologiczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Chyba nigdy? Bo potem do szkoły. . otoz to :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Cześć wszystkim . Mój młody się właśnie przestawił z 8:30 (od urodzenia) na 7:30 . Od urodzenia? Mój wstawał o 5 przez pierwsze miesiące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobra moze zamiast o wstawaniu pomyslimy o Tlustym Czwartku:rolleyes: Co kto ma zamiar upichcic? zbieram pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 nic - zamówiłam pączki gotowe w Blikle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 yokasta, to Twoje dziecko wcale tak mało nie śpi! Może mniej w dzień, ale za to ładnie w nocy. Mój śpi od 22 do 7 (kiedyś do 5 ). Nigdy nie zasnął przed 21:no:. Dlatego potem w dzień ma dwie drzemki. A tak mnie straszyłyście, że za dużo śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobry wieczór z Poznania!!!:DDzieki Ilona za namiary na knajpki.Skorzystalismy z kilku.Pyszne sushi w Art sushi w Browarze wczoraj zamówiliśmy ze znajomymi do domu chinszczyzne z Pekinu a przed chwila wróciliśmy z Kamei - pyyyyszne sałatki bruschetta i mohito;)Na resztę juz nie starczyło czasu...ale następnym razem na pewno. Super . Ale mi teraz narobiłaś apetytu na to sushi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobra moze zamiast o wstawaniu pomyslimy o Tlustym Czwartku:rolleyes: Co kto ma zamiar upichcic? zbieram pomysly tylko prosimy jedynie o przepisy na reczne wyrabianie ciasta zadnych maszyn kiciusie ida w odstawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts