Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kobiety.... podwiązki na pasku. Jak wysoko się je nosi ? Mają ozdobne wykończenie - czy tego wykończenia w ogóle, w żadnym wypadku nie może być widac pod sukienką ? Czy lekko, np przy siadaniu jest dopuszczalne ? Mówię o eleganckiej imprezie w knajpie a nie o szalnym sexie ;).

Kobiety.... podwiązki na pasku. Jak wysoko się je nosi ? Mają ozdobne wykończenie - czy tego wykończenia w ogóle, w żadnym wypadku nie może być widac pod sukienką ? Czy lekko, np przy siadaniu jest dopuszczalne ? Mówię o eleganckiej imprezie w knajpie a nie o szalnym sexie ;).

W ogóle. Według mnie to bielizna.

Ale ja jestem konserwa w tym temacie.

Stanik też tak dobieram, żeby nigdy nie wystawało ramiączko zza bluzki/sukienki.

Mirela przy takiej imprezie to jednak tej podwiazki nie powinno byc widac.

Ja tak uwazam... na weselu u znajomych mialam samonoski i wyzej , zeby nie bylo ich widac podczas tancow, siadania...

Magdalena... ja nie kupie gotowych...z bita smietanka w srodku to 15zeta za szt. :cool:

AnnNS ja nie sugeruje jakiejs tam seksmaszine tylko propozycje kulinarne :lol2:

Mmel - samonoski to mi lecą... zawsze muszę poprawiać. Dlatego zainwestowałam w pas (taki skromny).

ok :)

u mnie tez niektore modele zsuwaja sie w dol.. (mam na mysli samonoski..bez skojarzen prosze:D)

i tak zastanawiam sie nad zakupem tego pasa...

wygodnie sie go nosi??

tylko prosimy jedynie o przepisy na reczne wyrabianie ciasta ;) zadnych maszyn :) kiciusie ida w odstawke ;)

jestem ZA

jak podacie to sama zrobię i uwiecznię na focie:lol2:

Mirela wg mnie nie powinno być widać - na pewno nie w miejscu publicznym typu kawiarnia i w trakcie kolacji.

Może co innego w samochodzie w drodze powrotnej?

Ja też nie jadam w tłusty czwartek :no:.

Zawsze są stare :sick:. Pieczone wiele dni przed godziną zero.

Chyba, że sama coś w tym roku upiekę?

Samonośne uwielbiam, tak jak nienawidzę rajstop, tak pończochy samonośne wielokrotnie ratowały mi życie.

Jeszcze nigdy mi nie zjechały? :eek: Trzymają się idealnie.

Od urodzenia? :o

Mój wstawał o 5 przez pierwsze miesiące :bash:.

Wstawał zawsze o stałych porach czyli 23,2,5 i 8 i tak jest do tej pory. Plus dodatkowe pobudki w zależności od miesiąca ;). Ja moge wstawac o 6 jesli cała noc będzie przespana. Jakby się budził o 5 to i tak godzine-dwie spędzałby w łóżku :D.

No i jak to nigdy, a weekend, święta i wakacje? :)

Mirela, zdecydowanie schowane.

Mmel - kupiłam sobie te: http://e-gabriella.pl/poczochy/220-shadow.html#

dla mnie wygodne, bardzo/

Samonośne każde mi spadają - mam na chude nogi w udach... Muszę kupować największy rozmiar a i tak są za krótkie :eek: Poza tym czuję dyskomfort przez te silikonowe paski...

No ale pas na szczęście wynaleźli (i podwiązki wtedey są wiele tańsze).

yokasta, chyba nie ma dziecka, które przesypia całą noc?

Serio, mój się nie budzi na mleko od wieeelu miesięcy, ale budzi się. Trzeba iść, uspokoić, przytulić, nakryć. Tak co dwie godziny (zazwyczaj 23-24, 2-3 i od 6-7 już częściej). Jak jest ząbkowanie, to mamy pobudki co 30 minut/godzinę.

Taki jest mózg dziecka. Całe szczęście (w nieszczęściu) mój zasypia niemal zaraz po podaniu smoczka. Nie wiem, co to będzie, jak zaczniemy go odzwyczajać.

ale dziewczyny co innego jak się zostaje w domu

a co innego jak o 5.30 wstaje się i jedzie do pracy.... jak byłam w domu to nawet co 2 godz pobudki były znośne...

Magda, ale dalej się budzi co 2 godziny?

Mój jak się obudzi, to go nie zabiorę do łóżka, bo kończy się upadkiem z wysokości (popitala wzdłuż i wszerz, a ja go łapię w locie).

Mirela..ciekawy ten pas.. to sobie tez kupie :D

Jak tylko pozbede sie dziewczyn z domu w przyszlym tygodniu:D, bo z nimi chodzenie po sklepach to graniczenie z cudem .... sa wszedzie!

Magdalena masz racje.. ja tez jadac do pracy musialam o wiele predzej wstawac zeby dziewczyny pozawozic(jedna do niani, druga do przedszkola) i na 7:30 w pracy musialam byc bo jak 5minut pozniej odbilam moj nr to mi liczyli od godz 8 moj pobyt w pracy... :bash:

wiec wtedy takie spanie i wstawanie nie bylo zaliczanane do tych najlepszych w weekend bo dziewczynki mialy juz zakodowana pobudke o 5:40 dzien w dzien ;)