Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reni, a z ciekawości... Dlaczego na piętrze też nie masz drewna? Kasa, wygoda, czy może jeszcze jakiś inny czynnik zewnętrzny?

miałam chwilowe zaćmienie mózgu, bałam się o wgniecenia (fotel obrotowy, zabawki,) u dzieci i dałam durne balterio, a w tej cenie miałabym spokojnie drewno, do dziś jestem zła i to bedzie pierwsza podłoga do wymiany, nie mówię jeszcze mężowi, bo kasy troszkę kosztowały ale napewno zmienię na drewno, mam już upatrzone dąb milky way, taki 3 lamelowy dąb bielony

dałam durne balterio

A czemu durne? Tak tylko pytam z ciekawości:) Ja mam balterio w całym domu i jestem mega zadowolona. Inna sprawa, że wszędzie mamy podłogówkę i drewno nie jest wskazane, ale balterio spisuje się na medal. W każdym razie w starym mieszkaniu miałam parkiet dębowy, na którym było znać szpilki koleżanek po imprezach. A na balterio nie ma:p;)

agawi z balterio wszystko ok, tak napisałm bo sama jestem zla na siebie, że nie dałam drewna, więc swoją głupotę skierowałam na głupie panele, ducha bogu winne

Aaa to dobrze reni, bo już się przestraszyłam, że coś Ci się z nimi porobilo...

Pewnie, że drewno lepsze, ale w naszym wypadku musiałyby być cieniutkie klejone, więc wybraliśmy panele. Jakbym nie miała podłogówki to byłyby grube dechy dębowe:rolleyes::rolleyes:

I fakt jest faktem, że Balterio są dość drogie...:(

to bedzie pierwsza podłoga do wymiany

reni, to jak będziesz zrywać panele, to delikatnie... Chętnie przygarnę :rotfl:

A na poważnie - myślalam, że Ty po prostu drewno lubisz, ale po ostatniej wypowiedzi widzę, że to wielka miłość i zdrada, jak każdej miłości, na dobre nie wyszła ;)

się troszkę przyłącze do dyskusji drewnianej;) - mam mozaikę przemysłową teak w dolnej łazience - i to jest coś najlepszego co mogłam tam dać - jedyne miejsce na parterze gdzie nie widać brudu a w szczególności białej sierści mojego labradora;) mój małż się bał drewna na podłogówkę ale mozaikę jakoś przełknął i w salonie mam afomozję:yes:

Reni :)

jak się zassałam do twojego wątku, to na 3h się zatraciłam :) przeczytałam od deski do deski :) MEGA MEGA MEGA piękny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Też nie ukrywam, będzie dla mnie inspiracją, a nawet ściągawką ;)

Mam dwa pytanka:

1. Co masz na ścianie w salonie za tą białą ścianką telewizyjną?

2. Jakiej firmy masz beton ozdobny na ścianie w kuchni? :)

będę bardzo wdzięczna za informacje.

My mamy kamyk podsypany pod drzewkami i krzewami - mąż wyciął dziurę w trawie i po prostu wysypał (nie mógł sobie poradzić z koszeniem w tych miejscach). Nie mamy żadnego ogranicznika (tym bardziej krawężnika), a mimo to kamień się nie przemieszcza, nie "wysypuje" na trawę nawet w czasie wielkich ulew i wichur :)

no tak małe łapki są szkodliwe, najwiecej o tym wie moja choinka na tarsie

rere byłam w niedziele na giełdzie kwiatowej i znowu było zamknięte tam gdzie te świeczniki, a powiem byłam około 9 rano więc wcześnie, ja tam jeszcze pojadę i będę zaglądać , no ale narazie nie kupiłam, wiec moze jak będziesz miec coś na oku, to może kup

rere byłaś u mazo, cudo że ja pierniczę