mirkamis 24.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ja mam imiona wybrane i tym razem postwię na swoim ( jak już się coś urodzi ).Chłopczyk - MAKSYMILIANkurcze teraz chcę pisać dziewczynkę i mi wyleciało z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobra, idę pod prysznic. Jestem już po bieganiu, zgubiłam się w lesie (nie pytajcie, jak to zrobiłam ) i zamiast 30 minut biegałam 50 . ciesz sie ze wilka tam nie bylo...albo zaluj...szybciej bys droge do domu znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ilona ja sobie wmówiłam dopóki nie będę miała freerun 5.0 różowo-koralowych albo szaro-miętowych to biegać nie będę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ale to nie 2 ... to jakby jedno... podwojne... a to roznica... nie kazda kombinacja przejdzie... zreszta wiesz... znasz sie w koncu na Skandynawkach najbardziej Wiem ...nie ma co ukrywac..i ty chyba tez piszac o podwojnych imionach mialam na mysli tak jak ja mam...a nie o laczonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 uważajcie bo okaże się, że się znacie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ilona ja sobie wmówiłam dopóki nie będę miała freerun 5.0 różowo-koralowych albo szaro-miętowych to biegać nie będę:lol2: Ja biegam w starych adidaskach. Nie podobają mi się buty do biegania, ale może zacznę na poważnie (moje marzenie to bieg w półmaratonie , ale czasowo nie mogę się zebrać do regularnego biegania - najpierw praca, teraz dziecko), to kupię. Ale poza tym mam strój pierwsza klasa - faktycznie lepiej się babka czuje . Choć nadal uważam, że lepiej najpierw zacząć, a potem kupić, bo jeszcze się kupi i nie wykorzysta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak to po mojemu byłobyale wiesz jak już wiesz, że ok wyglądasz to i biegać trzeba:lol2: żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 uważajcie bo okaże się, że się znacie:lol2::lol2: watpliwe... bo my w innych krajach a jesli tak, to z mila checia na kawe bym sie umowila i np o pompach pogadala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak to po mojemu byłoby ale wiesz jak już wiesz, że ok wyglądasz to i biegać trzeba:lol2: żartuję nooo i to jest motywacja! dobry wyglad podczas biegu :lol2: a noz jakiegos fajnego kolege sie pozna i zacznie bieganie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 watpliwe... bo my w innych krajach http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif a jesli tak, to z mila checia na kawe bym sie umowila i np o pompach pogadala http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif o dobre podwiązki zakup i dyskretnie... to będzie "z pompą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 tak to po mojemu byłoby ale wiesz jak już wiesz, że ok wyglądasz to i biegać trzeba:lol2: żartuję Jezuuu, Chodakowska świetnie dobiera stroje sportowe . Aż się chce ćwiczyć i robić zakupy, jak się na nią patrzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ja mam dwa inne typy z instagramu - ale nie z PLpatrzę i od razu " nie jem":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 a ja tak się obżarłam przez ten weekend:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 o dobre podwiązki zakup i dyskretnie... to będzie "z pompą" taaa glodnemu chlebna mysli :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 a ja tak się obżarłam przez ten weekend:o:o:o Reni ty mnie nie pytaj co ja wczoraj naszykowalam wiec pelna chodze non stop... teraz trening by sie przydal.. albo taka kawka z kolega... o ktorym z Magdalena piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Reni popatrz na tą laskę i spr coś zjeść http://instagram.com/teresalopez# :lol2: w dół zobacz...te wcześniejsze Mel myślalam, że odniesiesz się do biegania ze mną...tzn, planów haha no ale butów nie ma tych co trzeba to nie biegam! Edytowane 24 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Mel myślalam, że odniesiesz się do biegania ze mną...tzn, planów haha no ale butów nie ma tych co trzeba to nie biegam! pokaz buty o jakie chodzi.. to pomysle... intesnywniej... wiosna sie zbliza i mam zamiar biegac! jak ja zaczne to i ty tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Haha, Magda . Ale to smarkula jest (tak sobie tylko tłumaczę ). Jak urodzi dziecko (albo dwójkę - Reni ), to pogadamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 nike freerunwejdź na ten instagram tam chyba sąi ona chyba z "Waszych" regionów Ilona - znalazłam po dziecku...jeszcze lepsza na prv dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 ejjj dobra przecież dziewczyn nie będziemy oglądać:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts