Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A tak serio, nie wiecie, ile to wyrzeczeń.

One jedzą tylko jajka. Proteiny. Jakieś koktajle białkowe.

Znam kilka takich. Co jestem na siłowni, to tam są. Obojętnie na jaką pójdę. Wniosek? Siedzą na siłowni 15 h/ dobę, od otwarcia, do zamknięcia :o.

Albo przynajmniej dwa razy dziennie (dwie godziny przed pracą, trzy po - takie też znam ;)). Życia nie mają, tylko ćwiczenia, a raczej figura, bo one tego nie robią dla ćwiczeń i tego fajnego samopoczucia po (endorfin). Myślicie, że są zadowolone ze swojego ciała? Może tak, ale panicznie się boją, że to zacznie się psuć (a prędzej czy później - zacznie).

chyba Wam mój brzuch wrzucę :lol2:

Dziecko nie ma nic do tego myślę... to uwarunkowania (wersja dla leniwych) , kwestia pracy (dla pracowitych) i diety :).

Nie ma? Nie wiem, u mnie ma.

Rano mam świetny brzuch. Robiłam po porodzie 6 Weidera, codziennie ćwiczę brzuch, ale wystarczy, że coś zjem :sick:.

To jest nadmiar skóry. Z tym nie wygram :no:. Wzdyma się po śniadaniu i tak jest do wieczora. Wyglądam na 5 miesiąc, mimo że mało ważę i pod spodem mam twarde mięśnie. Ale nad nimi :sick:.

Ilonka bo skóra jest rozciągnięta a nie tak elastyczna jak ma 20 - stka ale po ćwiczeniach wrócisz

Dokładnie, myślę, że to kwestia wieku. Już się tak szybko nie regeneruję :no:.

Nie wyglądam źle, jak jestem ubrana - super, w bikini też nie wstydzę się pokazać, ale w porównaniu z tym, jak wyglądałam przed - no widać różnicę. Zwłaszcza jak coś zjem.

Mirela, to też kwestia budowy ciała. Moja przyjaciółka ma mały biust i też nic jej się w brzuchu nie odkłada :no:, a jest już po dwóch ciążach.

Taka Keira Knightley - chyba nigdy nie będzie miała tłuszczu na brzuchu :rotfl:.

Pewno tak - albo cycki albo idealny brzuch :)

Małe cycki też są ładne :yes:. Ja bym wolała ;).

6 Weidera... Hmmm... Nudne jak flaki z olejem. Efekty są, ale nie spektakularne. Ogólnie nie warte tego wysiłku :no: (przede wszystkim nuda, nuda straszna, potem już prawie godzinę trwają te ćwiczenia, ciągle to samo, nawet włączony tv nie pomaga :no:).