Ilona Agata 24.02.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A tak serio, nie wiecie, ile to wyrzeczeń. One jedzą tylko jajka. Proteiny. Jakieś koktajle białkowe. Znam kilka takich. Co jestem na siłowni, to tam są. Obojętnie na jaką pójdę. Wniosek? Siedzą na siłowni 15 h/ dobę, od otwarcia, do zamknięcia . Albo przynajmniej dwa razy dziennie (dwie godziny przed pracą, trzy po - takie też znam ). Życia nie mają, tylko ćwiczenia, a raczej figura, bo one tego nie robią dla ćwiczeń i tego fajnego samopoczucia po (endorfin). Myślicie, że są zadowolone ze swojego ciała? Może tak, ale panicznie się boją, że to zacznie się psuć (a prędzej czy później - zacznie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Haha, Magda . Ale to smarkula jest (tak sobie tylko tłumaczę ). Jak urodzi dziecko (albo dwójkę - Reni ), to pogadamy . Mi tez pomachasz lapka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 nike freerun wejdź na ten instagram tam chyba są i ona chyba z "Waszych" regionów patrz a napislam o tych butach ale usunelam i poprosilam o pokazanie mi ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 zobacz po ile w NO może będą za 500 koron a nie 500 zł (wątpię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 chyba Wam mój brzuch wrzucę Dziecko nie ma nic do tego myślę... to uwarunkowania (wersja dla leniwych) , kwestia pracy (dla pracowitych) i diety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Mi tez pomachasz lapka?? O Tobie też pomyślałam, ale już dodałam i było za późno. Albo dwójkę - Reni i Mmelisa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 chyba Wam mój brzuch wrzucę Dziecko nie ma nic do tego myślę... to uwarunkowania (wersja dla leniwych) , kwestia pracy (dla pracowitych) i diety . Nie ma? Nie wiem, u mnie ma. Rano mam świetny brzuch. Robiłam po porodzie 6 Weidera, codziennie ćwiczę brzuch, ale wystarczy, że coś zjem . To jest nadmiar skóry. Z tym nie wygram . Wzdyma się po śniadaniu i tak jest do wieczora. Wyglądam na 5 miesiąc, mimo że mało ważę i pod spodem mam twarde mięśnie. Ale nad nimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 trzeba do dr Szczyta na 2026 ma wolne terminy:lol2:zdążymy 2gie urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 trzeba do dr Szczyta na 2026 ma wolne terminy:lol2: zdążymy 2gie urodzić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 moze źle jesz ? Moze potrzebujesz czasu ? Ja po ciąży tez nie od razu do tego doszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ilonka bo skóra jest rozciągnięta a nie tak elastyczna jak ma 20 - stka ale po ćwiczeniach wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ogladam Polsat News, i pokazuja naszych Olimpijczykow, jak wrocili ...' ale bym tego Zbysia w dupsko uszczypnela szkoda ze nie ma na sobie teraz tych leginsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ilonka bo skóra jest rozciągnięta a nie tak elastyczna jak ma 20 - stka ale po ćwiczeniach wrócisz Dokładnie, myślę, że to kwestia wieku. Już się tak szybko nie regeneruję . Nie wyglądam źle, jak jestem ubrana - super, w bikini też nie wstydzę się pokazać, ale w porównaniu z tym, jak wyglądałam przed - no widać różnicę. Zwłaszcza jak coś zjem. Mirela, to też kwestia budowy ciała. Moja przyjaciółka ma mały biust i też nic jej się w brzuchu nie odkłada , a jest już po dwóch ciążach. Taka Keira Knightley - chyba nigdy nie będzie miała tłuszczu na brzuchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Pewno tak - albo cycki albo idealny brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 24.02.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Rano mam świetny brzuch. Robiłam po porodzie 6 Weidera, codziennie ćwiczę brzuch, ale wystarczy, że coś zjem . . do którego dnia doszłaś w a6w? tak na serio? jak na glodno jest ok a po jedzeniu nie, to wpierw kolonoskopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 24.02.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Pewno tak - albo cycki albo idealny brzuch albo nic z jednego i drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Matko 6 Weidera ... musze poczytać co to za wynalazek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 albo nic z jednego i drugiego ale czy wtedy jest "klasa" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 24.02.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) ale czy wtedy jest "klasa" ? wtedy jest problem... ale na pocieszenie można sobie kupić cos słodkiego Edytowane 24 Lutego 2014 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Pewno tak - albo cycki albo idealny brzuch Małe cycki też są ładne . Ja bym wolała . 6 Weidera... Hmmm... Nudne jak flaki z olejem. Efekty są, ale nie spektakularne. Ogólnie nie warte tego wysiłku (przede wszystkim nuda, nuda straszna, potem już prawie godzinę trwają te ćwiczenia, ciągle to samo, nawet włączony tv nie pomaga ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts