Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

coś robisz źle. widac juz po tygodniu pierwsze efekty.

albo robisz cos innego - nie 6...

p.s. nie wiem, czy wiesz, ale tam jest zastrzeżenie, ze to nie jest ćwiczenie na zanik tkanki tluszczowej...

jeść :)

Hippek, czy ja pisałam, że nie było efektów? Nie.

Tylko że efekty nie warte są tej nudy. Ja wolę poćwiczyć dla nastroju, żeby miło spędzić czas, a 6 Weidera na pewno nie są sposobem na fajne spędzenie czasu :no:. To takie ćwiczenia z przymusu, bo coś się założyło i warto dokończyć. Myślę, że dlatego tylu ludzi rezygnuje przed czasem - wcale nie dlatego, że program jest trudny, bo nie jest. Jak ktoś ma mięśnie brzucha, to ze spokojem da radę.

Brzuszki nigdy nie spalają tkanki tłuszczowej. Każdy wie, że takie ćwiczenia trzeba łączyć z aerobami.

Hippek, czy ja pisałam, że nie było efektów? Nie.

Tylko że efekty nie warte są tej nudy. Ja wolę poćwiczyć dla nastroju, żeby miło spędzić czas, a 6 Weidera na pewno nie są sposobem na fajne spędzenie czasu :no:. To takie ćwiczenia z przymusu, bo coś się założyło i warto dokończyć. Myślę, że dlatego tylu ludzi rezygnuje przed czasem - wcale nie dlatego, że program jest trudny, bo nie jest. Jak ktoś ma mięśnie brzucha, to ze spokojem da radę.

.

efekt jest wart zachodu... ale doceniam te/tych, co robią COKOLWIEK a nie tylko gadają :)

Gość tymczasowy19
Budowa ciała ma dużo do rzeczy. Po mojej mamie 3 dzieci nie widać, po mnie widać jedno a ćwiczę :). (Ale i co dwa dni piekę ciasto, więc może przemilczę).

.

po facetach którzy nie mieli dzieci - też widać....po jednych więcej, po innych mniej....

po mnie też zaczęło być widać, więc wziąłem się za siebie....

Ja polecam na brzuch pilates. Super sprawa :yes:.

Relaks + dobre samopoczucie + brak nudy + efekty NA STAŁE.

Aha, nie tylko ja mam takie wrażenia (laska też ćwiczyła po ciąży):

http://www.makelifeeasier.pl/zdrowie-i-uroda/mission-complete-weider-6

a najprosciej ;) http://twojezwyciestwo.wordpress.com/2013/09/05/gdy-brzuszki-to-za-malo/

Po mnie nie widać dziecka :rotfl:. Ale to mi nie wystarcza, bo przed ciążą miałam kaloryfer, a teraz brzuch coś jak ta laska na blogu. Pod warunkiem, że nic nie zjem, bo jak zjem - mała piłka u dołu ;).

Za to moja teściowa po trójce dzieci :bash:. Jezu, brzuch jak modelka :bash:.

O tym własnie mówię, skoro widzisz roznice to widac dziecko. Nie mowie o osobach postronnych, bo mojego brzucha bez ubrania nie ogladaja.

O tym własnie mówię, skoro widzisz roznice to widac dziecko. Nie mowie o osobach postronnych, bo mojego brzucha bez ubrania nie ogladaja.

Aha, ok.

No mnie oglądają, na basenie ;).

W sumie nie wiem, jak by ocenili, ja jestem wobec siebie mega krytyczna, choć pewnie niejedna laska byłaby zadowolona i podejrzewam, że nikt by nie powiedział, że byłam w ciąży. Ale ja widzę - wiadomo, że 9 miesięcy nie ćwiczyłam mięśni brzucha i kaloryfer szlag trafił. A teraz mięśnie mam, ale gdzieś pod spodem ;). Mąż mówi, że przesadzam, bo takiego brzucha i bez ciąży kobiety nie mają, ale mi się nie podoba :no:.

W sumie zastanawiałam się czy jest możliwe być w ciąży i żeby ciało nic - zupełnie nic się nie zmieniło?

Od tego w sumie zaczęła się cała dyskusja.

Edytowane przez Ilona Agata