Hippek 25.02.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Hipka daruj sobie - płytkie teksty jsk Twoje płytkie IQ bez odbioru wolnosc słowa jest, grubasku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 25 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Madzia hahahhaaa ja mieszkam w Rybniku blisko Gliwickiej hahahhaaahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Bastki - no ja nie moge już wytrzymac... powiedz tylko jaki był Matju ? Było dużo akcji czy raczej filozofia ? I były sexy pozy (w koszulce) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 hhaha sorki Bastki:) to może jednak Lubliniec albo nie wiem gdzie....:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 25.02.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Madzia hahahhaaa ja mieszkam w Rybniku blisko Gliwickiej hahahhaaahaa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Bastki - myślę, że już jest. Do wieczora muszę wytrzymać... ale ciężko. Jeeezu... jak mnie wzięło. Jak to moja So mówi : motyle mam w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 :D gdzie ten serial oglądacie - przez str jakąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mirela było dużo seksu... ostry Matju w koszulce z....... , akcji zero a filozofii ... mało już się nie umiem doczekać poniedziałku Madzia no problemo my w Rybniku tez czasami każemy się komuś na Gliwicką przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.02.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 :D gdzie ten serial oglądacie - przez str jakąś? można z róznych miejsc ściągnąć...wersje z napisami, lektorem.... mirela tak zachwalała, że pierwsze 5 odcinków już czeka na swój czas...trza będzie dociągnąć ten 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.02.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mirela było dużo seksu... ostry Matju w koszulce z....... , akcji zero a filozofii ... mało już się nie umiem doczekać poniedziałku Madzia no problemo my w Rybniku tez czasami każemy się komuś na Gliwicką przejść taki odpowiednik Tworek?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 aa i kurcze zdjęcia w tym serialu są niesamowite Madzia ja na HBO oglądam Mirela a wczoraj mężowatemu mówiłam o innych polecanych przez Ciebie serialach ale nie pamiętałam żadnego tytułu, możesz mi napisać jakie są jeszcze warte obejrzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tu jest http://iitv.info/true-detective-detektyw/ wampirów stąd miałam zamiar oglądać Bastki a na HBO jaki dzień i pora? może w końcu tv zacznie ktoś u nas ogląać hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tymczasowy a czy na Tworkach jest szpital do nerwowo i psychicznie chorych? straszny jest... sam widok budynków przyprawia o dreszcze, kompleks starych poniemieckich budynków z czerwonej cegły z kratami w oknach i wielką brama brrrr... i strasznie chorzy i nieszczęśliwi ludzie tam się lecza Madzia poniedziałek 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kolejność nieprzypadkowa:true detectivehouse od cardbreaking bad (poczatek kiepski, wkurwiał mnie gł bohater, taka miękka pussy)the wire (jestem w trakcie........, na poczatki cięzko się w tych czarnych połapac ...)gra o tron....kopuła (masakra, taki serial dla gospodyń w sobotę o20). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.02.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tu jest http://iitv.info/true-detective-detektyw/ wampirów stąd miałam zamiar oglądać których wampirów? bo jest i "Czysta krew (True blood)" i "Pamiętniki Wampirów" oba mające swój urok ale to już któreś tam sezony lecą, zaczęli chyba oba w 2009r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Bastki - jest sex...... ???????? Jejku, ale będzie dzisiaj gorąca noc Wczoraj P. w jakiejś gazecie u teściowej mi go pokazał z tego najnowszego filmu .... nominowanego do oscara , fffuuuujjjj...... taki wypacykowany. Masakra. Jednak uwielbiam "brudasów" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.02.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tymczasowy a czy na Tworkach jest szpital do nerwowo i psychicznie chorych? http://pl.wikipedia.org/wiki/Szpital_Tworkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kolejność nieprzypadkowa: true detective house od card breaking bad (poczatek kiepski, wkurwiał mnie gł bohater, taka miękka pussy) the wire (jestem w trakcie........, na poczatki cięzko się w tych czarnych połapac ...) gra o tron .... kopuła (masakra, taki serial dla gospodyń w sobotę o20). ad1. w trakcie ad2. to ten z Kevinem Spacey jako politykiem ? właśnie chcieliśmy go zaczynać ad3. nie znam ad4. nie znam ad5. czekam na kolejny sezon jeszcze tydzień i będzie na HBO premiera a widziałaś Sherlocka Holmesa? też fajowy bardzoooooo wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tymczasowy właśnie to prawie kopie ten w Rybniku z tym na Tworkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts