Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bastki - jest sex...... ????????

Jejku, ale będzie dzisiaj gorąca noc :lol2:

Wczoraj P. w jakiejś gazecie u teściowej mi go pokazał z tego najnowszego filmu .... nominowanego do oscara , fffuuuujjjj...... taki wypacykowany. Masakra. Jednak uwielbiam "brudasów" :).

no jest i właśnie taki "jego" :rolleyes::lol2::lol2::lol2:

:lol2::lol2::lol2:

Mirela...masz racje..Mmeli podchodzi do swojego cialka na luzie ..luzzz bluesss :lol2:

Jestem jaka jestem i lubie siebie za to:D tylko jedna rzecz musze opanowac... przystopowac z tekstami..jakos ciezko mi sie hamowac... wyobraznia robi swoje i wtedy gadam/pisze co mi slina na jezyk przyniesie :bash:

jak ktos mi poda sposob jak nad tym zapanowac to z mila go przestestuje na sobie :D

tylko bez podtekstow prosze...przetestuje ta metode a nie osobe ;) :p

No tak..ja tez mowie co mysle... chociaz nie chcac kogos zranic (bo sa takie sytuacje) to nie wypowiadam sie w temacie..

wiec moze szukam dziury w calym... i jest wszystko ok ze mna :D

Na inna nie dam rady wyjsc... nie potrafie...:no:

Dobra... to o czym teraz mowa? :D

Czytalam ze jakies seksy z Matjiu w roli glownej... no no ciekawe ciekawe :popcorn:

a ja miałam pytać o jakie tematy Mel chodzi... :lol2:

Odezwala sie ta, co nie wie ;) tjaaa ciekawe noo ciekawe.. tylko ten smiech mowi sam za siebie ..jakie to tematy :lol2:

No ciekawe, o jakie ??

Mel przystopowac musisz ze zdjęciami przed 22 :)

tutaj nie bedzie z tym problemu.... nie bedzie wiecej zdjec :D

Mmel - ja mam sposób - nie stopować. Dlaczego chcesz wychodzić na inną ? Ja zawsze mówię co myślę (czasami krzywdząc tym ludzi). Ale czuję się w porządku wobec siebie ;). A to dla mnie najwazniejsze.... :)

popieram w calej rozciaglosci!

a nie, ze tutaj jedno a na pw pozniej az huczy...

prawda, Temp'ie?