Magda_lena85 25.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ten cały Mathew to ten mcconaughey??on był słodki jak landrynka w jakiejś komedii dla kobiet:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ja przeczytałam wszystkie książki (gra o tron) - zajęło mi to niemal pół roku i jestem z serialu wyleczona (z kolejnych część książki też). Strata czasu. Kurcze nie ja kryminiałów ... nie lubię. Tak, ten z Kevinem. Super tam gra, super serial zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Bastki - jest sex...... ???????? Jejku, ale będzie dzisiaj gorąca noc Wczoraj P. w jakiejś gazecie u teściowej mi go pokazał z tego najnowszego filmu .... nominowanego do oscara , fffuuuujjjj...... taki wypacykowany. Masakra. Jednak uwielbiam "brudasów" . no jest i właśnie taki "jego" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 25.02.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 z tymi serialami to jest taki problem, że brakuje czasu na oglądanie wszystkiego fajnego co leci...szczególnie jak się kilka fajnych seriali trafi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dlatego ogladam na kompie kiedy mam czas ... ostatnio zaniedbałam totalnie ksiązki i wieczorem ... jeden odcineczek w łóżku zamiast rozdzialiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tymczasowy my oglądamy jak dzieci już śpią i wtedy kiedy jest czas czyli najczęściej w weekendy, nagrywamy odcinki wcześniej albo ściągamy z sieci i w sumie ja nic innego nie oglądam w TV oprócz tvn 24 o 5.50 rano, kawa z J. Kuźniarem obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ja nawet tvn24 nie oglądam. Filmy często na tvp kultura w pietek i sobote o 20:20. I to wzystko. Reszta kino lub komp. No i ciągle muza w domu i w drodze do i z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 u mnie też muza..a tv to tylko bajki młody ogląda: reksio, bolek i lolek i takie tam standardy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 u mnie też muza..a tv to tylko bajki młody ogląda: reksio, bolek i lolek i takie tam standardy..... Aaaa "Na dobre i na zle" to co?? :lol2: Witam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 no oglądalam ostani raz chyba w wakacje...po tym jak mąż Hany uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 :lol2: Mirela...masz racje..Mmeli podchodzi do swojego cialka na luzie ..luzzz bluesss Jestem jaka jestem i lubie siebie za to:D tylko jedna rzecz musze opanowac... przystopowac z tekstami..jakos ciezko mi sie hamowac... wyobraznia robi swoje i wtedy gadam/pisze co mi slina na jezyk przyniesie jak ktos mi poda sposob jak nad tym zapanowac to z mila go przestestuje na sobie tylko bez podtekstow prosze...przetestuje ta metode a nie osobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mmel - ja mam sposób - nie stopować. Dlaczego chcesz wychodzić na inną ? Ja zawsze mówię co myślę (czasami krzywdząc tym ludzi). Ale czuję się w porządku wobec siebie . A to dla mnie najwazniejsze.... Więc luuuzzz Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 a ja miałam pytać o jakie tematy Mel chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No ciekawe, o jakie ?? Mel przystopowac musisz ze zdjęciami przed 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No tak..ja tez mowie co mysle... chociaz nie chcac kogos zranic (bo sa takie sytuacje) to nie wypowiadam sie w temacie.. wiec moze szukam dziury w calym... i jest wszystko ok ze mna Na inna nie dam rady wyjsc... nie potrafie... Dobra... to o czym teraz mowa? Czytalam ze jakies seksy z Matjiu w roli glownej... no no ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 dziewczynki pomóżcie - sklep z tkaninami, kiedyś taki krążył po FM link do niego. Fajne ciekawe wzory i dla dzieci i dla młodzieży np z motywem komiksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 a ja miałam pytać o jakie tematy Mel chodzi... Odezwala sie ta, co nie wie tjaaa ciekawe noo ciekawe.. tylko ten smiech mowi sam za siebie ..jakie to tematy No ciekawe, o jakie ?? Mel przystopowac musisz ze zdjęciami przed 22 tutaj nie bedzie z tym problemu.... nie bedzie wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mmel - ja mam sposób - nie stopować. Dlaczego chcesz wychodzić na inną ? Ja zawsze mówię co myślę (czasami krzywdząc tym ludzi). Ale czuję się w porządku wobec siebie . A to dla mnie najwazniejsze.... popieram w calej rozciaglosci! a nie, ze tutaj jedno a na pw pozniej az huczy... prawda, Temp'ie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 popieram w calej rozciaglosci! a nie, ze tutaj jedno a na pw pozniej az huczy... prawda, Temp'ie? masz doświadczenia widzę w tym temacie..... rozwiniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 i Tempa wykasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts