Hippek 25.02.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 masz doświadczenia widzę w tym temacie..... rozwiniesz ? oczywiście niektorzy forumowicze mi się spowiadają ze swoich trosk a ja nie jestem konfesjonałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 popieram w calej rozciaglosci! a nie, ze tutaj jedno a na pw pozniej az huczy... prawda, Temp'ie? u mnie nie huczy... jak juz to np w sprawach budowlanych pytania i odp na temat poniesionych kosztow... jezeli ja nie chce udzielic odp na forum, badz inna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 u mnie nie huczy... jak juz to np w sprawach budowlanych pytania i odp na temat poniesionych kosztow... jezeli ja nie chce udzielic odp na forum, badz inna osoba oczywiscie, ze budowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 oczywiście niektorzy forumowicze mi się spowiadają ze swoich trosk a ja nie jestem konfesjonałem... To im nie odpisuj i szybko przestaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 oczywiście niektorzy forumowicze mi się spowiadają ze swoich trosk a ja nie jestem konfesjonałem... moze powinienes zostac Najlepszym Forumowym Konfesjonalem po co mam chodzic do kosciola i sie spowiadac? cholera kiedy ja bylam ostatni raz w kosciele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 po co mam chodzic do kosciola i sie spowiadac? cholera kiedy ja bylam ostatni raz w kosciele.... to spowiadasz się czy nie ? Bo się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kupiłam własnie http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/92/36/64/3992366408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 oczywiscie, ze budowlanych... No budowalnych... wiec nie rozumiem wczesniejszej wypowiedzi ze spowiedzia ze swoich trosk... bo dla mnie odbiega ta troska od tematu budowalnego.. Na moje myslenie..pisanie na priv w temacie budowlanym to wlasnie: jak rozwiazalismy to lub to...ile kosztowalo to i to... jaka jest roznica w tym a np tym... czy moge prosic o namiary na ta lub ta osobe... itd... W moim dzienniku nie ma takich informacji wiec ludzie pytaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 moze powinienes zostac Najlepszym Forumowym Konfesjonalem po co mam chodzic do kosciola i sie spowiadac? cholera kiedy ja bylam ostatni raz w kosciele.... może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 niestety do Mcqueena jej daleko Ale nikt nie mówił, ze jestem kobietą z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 to spowiadasz się czy nie ? Bo się pogubiłam Na forum? Nie... ale qrcze zalezy jak na to spojrzec..bo byc moze o tym co piszemy to tez spowiedz W Kosciele? Raz w roku i mysle co z tym zrobic..czy nie za czesto...a moze za malo ten jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No budowalnych... wiec nie rozumiem wczesniejszej wypowiedzi ze spowiedzia ze swoich trosk... bo dla mnie odbiega ta troska od tematu budowalnego.. Na moje myslenie..pisanie na priv w temacie budowlanym to wlasnie: jak rozwiazalismy to lub to...ile kosztowalo to i to... jaka jest roznica w tym a np tym... czy moge prosic o namiary na ta lub ta osobe... itd... W moim dzienniku nie ma takich informacji wiec ludzie pytaja komus sie zwiazek sypie, ktos inny wlasnie go scementował, jeszcze komuś rozpadły się plany... ktoś pod kims dołki kopie... same budowlane sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kupiłam własnie jednak Kiedy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 komus sie zwiazek sypie, ktos inny wlasnie go scementował, jeszcze komuś rozpadły się plany... same budowlane sprawy... no tak..w koncu zwiazek tez sie na zaufaniu buduje Hippek...a moze ty forumowy psycholog..a my nic o tym nie wiemy? do zamknietego konfesjonalu balabym sie wejsc.. tam sie moga dziac rozne i dziiiiwne rzeczy A u Ciebie.. nie wiem jak jest... i nie pytam nie jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 do zamknietego konfesjonalu balabym sie wejsc.. tam sie moga dziac rozne i dziiiiwne rzeczy eee.... moze być ciekawie, wiesz jaką oni maja praktykę ? Ale chyba za stara jesteś (jak każda z nas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 dziewczynki pomóżcie - sklep z tkaninami, kiedyś taki krążył po FM link do niego. Fajne ciekawe wzory i dla dzieci i dla młodzieży np z motywem komiksu takie mam może trafiłam http://drecotton.pl/pl/tkaniny-17#/ http://100krotki.sklep2.pl/bawelna-50cm-x-150cm-biale-gwiazdki-na-popielatym-tle-p-477.html Kupiłam własnie fajna przydałaby mi się to na te wyjście? ja idę z moim w sobotę na "tańce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 jednak Kiedy bedzie? pewnie na początku przyszłego tygodnia. Ramoneskę już tez mam (pożyczoną, jeszcze nie kupiłam sobie, czekam na przeceny ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 eee.... moze być ciekawie, wiesz jaką oni maja praktykę ? Ale chyba za stara jesteś (jak każda z nas). u nas są zamknięte i ciemne...ale ma drewnianą kratę z folią..więc za kolana nie łapią:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 25.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 no tak..w koncu zwiazek tez sie na zaufaniu buduje Hippek...a moze ty forumowy psycholog..a my nic o tym nie wiemy? do zamknietego konfesjonalu balabym sie wejsc.. tam sie moga dziac rozne i dziiiiwne rzeczy A u Ciebie.. nie wiem jak jest... i nie pytam nie jestem ciekawa "jest super, jest super, wiec o co Ci chodzi?" znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 eee.... moze być ciekawie, wiesz jaką oni maja praktykę ? Ale chyba za stara jesteś (jak każda z nas). Pamietam jak kiedys wyjechalismy ze szkoly do Czestochowy... sami maturzysci... wtedy weszlam sie wyspowiadac... nieee to nie dla mnie ot tak sobie siedziec i gadac... mysli sa gdzie indziej jak sie siedzi twarza w twarz i widzi....mlodego spowiednika Jestem na to za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts