Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

oczywiście

niektorzy forumowicze mi się spowiadają ze swoich trosk a ja nie jestem konfesjonałem...

moze powinienes zostac Najlepszym Forumowym Konfesjonalem :D

po co mam chodzic do kosciola i sie spowiadac?

cholera kiedy ja bylam ostatni raz w kosciele.... :rolleyes:

oczywiscie, ze budowlanych...

No budowalnych...

wiec nie rozumiem wczesniejszej wypowiedzi ze spowiedzia ze swoich trosk... bo dla mnie odbiega ta troska od tematu budowalnego..

Na moje myslenie..pisanie na priv w temacie budowlanym to wlasnie: jak rozwiazalismy to lub to...ile kosztowalo to i to... jaka jest roznica w tym a np tym... czy moge prosic o namiary na ta lub ta osobe... itd...

W moim dzienniku nie ma takich informacji wiec ludzie pytaja ;)

No budowalnych...

wiec nie rozumiem wczesniejszej wypowiedzi ze spowiedzia ze swoich trosk... bo dla mnie odbiega ta troska od tematu budowalnego..

Na moje myslenie..pisanie na priv w temacie budowlanym to wlasnie: jak rozwiazalismy to lub to...ile kosztowalo to i to... jaka jest roznica w tym a np tym... czy moge prosic o namiary na ta lub ta osobe... itd...

W moim dzienniku nie ma takich informacji wiec ludzie pytaja ;)

komus sie zwiazek sypie, ktos inny wlasnie go scementował, jeszcze komuś rozpadły się plany... ktoś pod kims dołki kopie...

same budowlane sprawy...

komus sie zwiazek sypie, ktos inny wlasnie go scementował, jeszcze komuś rozpadły się plany...

same budowlane sprawy...

no tak..w koncu zwiazek tez sie na zaufaniu buduje :)

Hippek...a moze ty forumowy psycholog..a my nic o tym nie wiemy? :D

do zamknietego konfesjonalu balabym sie wejsc.. tam sie moga dziac rozne i dziiiiwne rzeczy :rolleyes:

A u Ciebie.. nie wiem jak jest... i nie pytam :D nie jestem ciekawa :p

dziewczynki pomóżcie - sklep z tkaninami, kiedyś taki krążył po FM link do niego. Fajne ciekawe wzory i dla dzieci i dla młodzieży np z motywem komiksu

takie mam może trafiłam

http://drecotton.pl/pl/tkaniny-17#/

http://100krotki.sklep2.pl/bawelna-50cm-x-150cm-biale-gwiazdki-na-popielatym-tle-p-477.html

Kupiłam własnie :)

fajna przydałaby mi się to na te wyjście?

ja idę z moim w sobotę na "tańce" :rotfl:

no tak..w koncu zwiazek tez sie na zaufaniu buduje :)

Hippek...a moze ty forumowy psycholog..a my nic o tym nie wiemy? :D

do zamknietego konfesjonalu balabym sie wejsc.. tam sie moga dziac rozne i dziiiiwne rzeczy :rolleyes:

A u Ciebie.. nie wiem jak jest... i nie pytam :D nie jestem ciekawa :p

"jest super, jest super, wiec o co Ci chodzi?" znasz?

eee.... moze być ciekawie, wiesz jaką oni maja praktykę ? Ale chyba za stara jesteś :) (jak każda z nas).

Pamietam jak kiedys wyjechalismy ze szkoly do Czestochowy... sami maturzysci... wtedy weszlam sie wyspowiadac...

nieee to nie dla mnie ot tak sobie siedziec i gadac... mysli sa gdzie indziej jak sie siedzi twarza w twarz i widzi....mlodego spowiednika :lol2:

Jestem na to za stara :lol2: