Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lolek Wszystkiego Najlepszego!!

http://3.bp.blogspot.com/-RwclJdp1xWk/T_B4XjxM1NI/AAAAAAAAOFk/8LTluetjuhM/s1600/imieniny+roze+herbaciane-urodziny-czerwone-wino-animacja-01.gif

Zyczy Mmelisa :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Lubie takie torciki...wiec poprosze o kawalek..moze byc z truskaweczka..albo orzeszkiem :rolleyes: :D

Dzięki Wam,

NIe będę w tym temacie więcej śmiecić (chyba mi się od Reni dostanie) więc dziękuję WSZYSTKIM bez wyjątków.

ojj nie badz taki skromny... tylko flacha na stol i jakas zagrycha... to za urodziny wypijemy:D

A Reni sie na pewno nie obrazi...juz kiedys pisala :D

Lolek - Wszystkiego Naj :)

Bastki.... no nie mogę, przecież tam nie było sexu :mad:. tam było rznięcie :). Jej, jak on sie opierał biedny :lol2:. Ma gość zasady, uwielbiam takich (tzn miałby gdyby nie był facetem :lol2:, bo niestety co innego nim rządzi). A potem, jak romantycznie ją wyprosił :). Zajebiście to rozegrał ;)

Ale film mnie wkurza... zwolnili go, robią z niego świra, wykolejeńca... ja tak nie chcę :mad:

A tak w ogóle... to jak na HBO tłumaczą ? Jak się zwalniał i powiedział, że kładzie na nich i na całe miasto chu$%a ? Dobrze tłumaczą ? Czy "zmiękczają" ?

Dzień dobry wszystkim. Musiałąm zacząc od filmu, wybaczcie :).

Piękny dzień dzisiaj na śląsku. Błękitne niebo już jest.

cześć wszystkim :)

Lolek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :)

Mirela - hahhaaaa... tak to był taki szybki epizod z tym seksikiem hahahahaaa...

Przetłumaczyli to coś w tym stylu "że on pieprzy całe te miasto" :lol2:

A odnośnie zwolnienia teraz będzie czas teraźniejszy (chociaż on w tych długich włosach mi się nie podoba) wiem że zaczną całą sprawę jeszcze raz wspólnie badać. Coś mi się wydaje że dużo ludzi z policji, polityki i kościoła jest w to zamieszanych wiec koniec końców on będzie jednak pozytywnym bohaterem. Szalonym, dziwnym ale jednak moralnym

chciałam jeszcze dodać że zdjęcia w tym filmie są niesamowite

Edytowane przez Bastki

Ja tez go nie lubię w długich włosach.. tzna dalej super mówi itd.. ale za "brudny" jest.

Mówisz, ze będzie pozytywnym bohaterem ? To dobrze

Ale jak mnie wkurwił MArtin ... całe zycie się kurw$%ł a jak żona raz jeden (z takim smakowitym kąskiem :lol2:) się "puściła" to ją nazwał zdzirą .... Normalnie się we mnie zagotowało. Ch$%j jeden. A jak jadł to spaghetti... fuj. On wizualnie mi nie psuje (choć jak grał w urodzonych modercach to był oki). Ale jaki pewny SAMIEC. Jak oblesnie żarł....

cześć MAgdzia :)

Żeby nie tak filmowo (Reni nas wywali) - kupiłam wczoraj spódnicę olówkową z mega wysokim stanem. Obcisłą, do kolan, atmosphete. Cud, miód.

fiufiufiu :D

a wczorajszy odcinek obejrze dopiero dzisiaj! jak tylko mlodzinka pojdzie spac a starszy (jednak sie rozlozyl i gnijemy w domu!*&^!!) dostanie jakas gierke ;)