fajna kobieta 25.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Sto lat!!!Sto lat !!!! Niech żyje żyje nam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Lolek Wszystkiego Najlepszego!! http://3.bp.blogspot.com/-RwclJdp1xWk/T_B4XjxM1NI/AAAAAAAAOFk/8LTluetjuhM/s1600/imieniny+roze+herbaciane-urodziny-czerwone-wino-animacja-01.gif Zyczy Mmelisa :hug::hug::hug::hug::hug::hug: Lubie takie torciki...wiec poprosze o kawalek..moze byc z truskaweczka..albo orzeszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Lolek, wszystkiego najlepszego sto lat to za mało, chociaż niektórzy twierdzą, że pod koniec to już męczarnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.02.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dzięki Wam, NIe będę w tym temacie więcej śmiecić (chyba mi się od Reni dostanie) więc dziękuję WSZYSTKIM bez wyjątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Lolek :wave: Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dzięki Wam, NIe będę w tym temacie więcej śmiecić (chyba mi się od Reni dostanie) więc dziękuję WSZYSTKIM bez wyjątków. ojj nie badz taki skromny... tylko flacha na stol i jakas zagrycha... to za urodziny wypijemy:D A Reni sie na pewno nie obrazi...juz kiedys pisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.02.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jutro do pracy trzeba więc dziś tylko toast proponuję: http://astoriacaffe.com/wp-content/uploads/2012/04/large-champagne-36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 mm babelki oczywiscie tez takie moga byc.... to zdrowko pod te 21 :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Lolek - Wszystkiego Naj Bastki.... no nie mogę, przecież tam nie było sexu . tam było rznięcie . Jej, jak on sie opierał biedny . Ma gość zasady, uwielbiam takich (tzn miałby gdyby nie był facetem , bo niestety co innego nim rządzi). A potem, jak romantycznie ją wyprosił . Zajebiście to rozegrał Ale film mnie wkurza... zwolnili go, robią z niego świra, wykolejeńca... ja tak nie chcę A tak w ogóle... to jak na HBO tłumaczą ? Jak się zwalniał i powiedział, że kładzie na nich i na całe miasto chu$%a ? Dobrze tłumaczą ? Czy "zmiękczają" ? Dzień dobry wszystkim. Musiałąm zacząc od filmu, wybaczcie . Piękny dzień dzisiaj na śląsku. Błękitne niebo już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.02.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) cześć wszystkim Lolek - WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Mirela - hahhaaaa... tak to był taki szybki epizod z tym seksikiem hahahahaaa... Przetłumaczyli to coś w tym stylu "że on pieprzy całe te miasto" A odnośnie zwolnienia teraz będzie czas teraźniejszy (chociaż on w tych długich włosach mi się nie podoba) wiem że zaczną całą sprawę jeszcze raz wspólnie badać. Coś mi się wydaje że dużo ludzi z policji, polityki i kościoła jest w to zamieszanych wiec koniec końców on będzie jednak pozytywnym bohaterem. Szalonym, dziwnym ale jednak moralnym chciałam jeszcze dodać że zdjęcia w tym filmie są niesamowite Edytowane 26 Lutego 2014 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Cześć Dziewczyny:) Lolek - najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja tez go nie lubię w długich włosach.. tzna dalej super mówi itd.. ale za "brudny" jest. Mówisz, ze będzie pozytywnym bohaterem ? To dobrze Ale jak mnie wkurwił MArtin ... całe zycie się kurw$%ł a jak żona raz jeden (z takim smakowitym kąskiem ) się "puściła" to ją nazwał zdzirą .... Normalnie się we mnie zagotowało. Ch$%j jeden. A jak jadł to spaghetti... fuj. On wizualnie mi nie psuje (choć jak grał w urodzonych modercach to był oki). Ale jaki pewny SAMIEC. Jak oblesnie żarł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Laski bo nerwicę będziecie miały z powodu serialu:lol2:ja wczoraj miałam oglądać a całkiem zapomniałamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 cześć MAgdzia Żeby nie tak filmowo (Reni nas wywali) - kupiłam wczoraj spódnicę olówkową z mega wysokim stanem. Obcisłą, do kolan, atmosphete. Cud, miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 MAgda - P. jak przyszedł do domu to zanim mnie pocałował to spytał, czy mam serial. Okazało się, ze nie ma napisów. Mieliśmy niezłego stresa. Ale przed 20 wrzucili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 ołówkowe to 1 model który noszę i bluzka do środka nie powiem fajnie wygląda - a jak ma zamek z tyłu to jeszcze lepiej:lol2: z kompa oglądacie? ja się nie umiem skupić tak haha - a kabel do tv gdzieś zaginął w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 26.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 cześć MAgdzia Żeby nie tak filmowo (Reni nas wywali) - kupiłam wczoraj spódnicę olówkową z mega wysokim stanem. Obcisłą, do kolan, atmosphete. Cud, miód. fiufiufiu a wczorajszy odcinek obejrze dopiero dzisiaj! jak tylko mlodzinka pojdzie spac a starszy (jednak sie rozlozyl i gnijemy w domu!*&^!!) dostanie jakas gierke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 na lapku w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.02.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 wszystkie oglądacie tylko nie ja?cholercia...no:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 W ołówkowych nogi sa do nieba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts