Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

aaa... już wiem. Te z fotki dla mnie fee - nie lubię zlotych świecidełek. I ja przekorna jestem - nie lubię jak wszyscy niemal w koło w tym chodzą. A to taki chit jednego sezonu ... nie lubię. Choc.. skórzane (tzn ekoskórzane) za mną chodzą.....o spódnicy skórzanej nawet nie wspominam, bo ciagle poluję....

zaraz Ci podlinkuję - w kappahl kupuję - na tyłko idealnie leżą

http://img.szafa.pl/ubrania/1/015231819/1371392064/woskowane-spodnie-kappahl-s-m.jpg

Magda, a jak się w nich czujesz? Ja mam jedną parę i dla mnie na maksa sztuczne. Czuję się, jakby skóra nie oddychała.

Ale ja mam z F&F :rotfl:. Były tanie, to wzięłam na próbę, żeby kupić później z Zary (jak się sprawdzą) i nie sprawdziły się :no:.

musze chyba podkrecic cwiczenia bo (wg mnie oczywiscie;) ) w takich gaciach wygladam okropnie ;) zreszta nie moj styl :) ja najbardziej lubie boyfriendy z przetarciami do tego sztyblety (ew te moje na obcasie), czarny golf i dluzsza granatowa marynarka w paski - ostatnio to moj mundurek jak wychodze 'do ludzi' ;) :)

musze chyba podkrecic cwiczenia bo (wg mnie oczywiscie;) ) w takich gaciach wygladam okropnie ;) zreszta nie moj styl :) ja najbardziej lubie boyfriendy z przetarciami do tego sztyblety (ew te moje na obcasie), czarny golf i dluzsza granatowa marynarka w paski - ostatnio to moj mundurek jak wychodze 'do ludzi' ;) :)

Ja też ostatnio głównie boyfriendy - Ann, pewnie dlatego, że pół dnia na podłodze spędzamy! W obcisłych portkach jest niewygodnie :no:.

Ja też ostatnio głównie boyfriendy - Ann, pewnie dlatego, że pół dnia na podłodze spędzamy! W obcisłych portkach jest niewygodnie :no:.

no ja juz sie tak czesto nie tarzam :) a i tak takie lubie najbardziej ;) tylko maz mnie gani - pol szafy obcislych spodni a ja w tych wycierusach chodze ;)

ale one nie są serio z wosku - moje miękkie jak jeansy - nie są oblewane woskiem - albo odlewane :)

jak jeansy nic wiecej mega wygodne - te z tesco widziałam - reklamówkowe:lol2:

spr Ci w WC metkę ile czego ma - na kant nie wyjdę albo w jakiś poliestrowo-dziwnych

Ann Ty to pewnie przesadzasz:) ale do marynarki extra - ja noszę wersję nie kiczowatą obisle + szpilki świecące...raczej tak hmm "inaczej"

aż musiałam poszukac co to takiego te boyfriendy (serio nie wiedziałam). Dla mnie za mało obcisłe... nawet nie wiedziałabym jaki rozmiar byc powinien (one mają krok obniżony ?).

Jestem jakoś do nich zrazona. tzn mam Lee z obniżonym krokiem, ale są raczej obciłse. I przede wszystkim nie sa tak wytarte i podziurawione. W dziurawych chodziłam w liceum i tak mi sie kojarzą... chyba nie wrócę do tego :).