Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

aż musiałam poszukac co to takiego te boyfriendy (serio nie wiedziałam). Dla mnie za mało obcisłe... nawet nie wiedziałabym jaki rozmiar byc powinien (one mają krok obniżony ?).

Jestem jakoś do nich zrazona. tzn mam Lee z obniżonym krokiem, ale są raczej obciłse. I przede wszystkim nie sa tak wytarte i podziurawione. W dziurawych chodziłam w liceum i tak mi sie kojarzą... chyba nie wrócę do tego :).

Boyfriend?

Nie muszą mieć obniżonego kroku. Chodzi o to, żeby były za duże. Jakbyś ubrała spodnie swojego faceta ;).

nie Ilona - ale zmierz te z Zary albo w Kappahl ( w drugim wg mnie lepiej leżą i przypominają spodnie a nie leginsy)

Ok, ja oglądałam tylko w Zarze, ale nie mierzyłam. Bałam się, że nie będę nosić, a cena nie była niska (coś koło 200 zł).

Co do boyfriendów - idealny styl dla mamuśki na plac zabaw :rotfl:

http://i.pinger.pl/pgr353/a3ad969a00295c7c4db98990/megan-fox-boyfriend-jeans-new-4.jpg

Ilona ale jak to może być idealny strój? chyba jeszcze nie siedziałaś w piaskownicy:lol2:

w tych gaciach każdy ogląda Twoje majtki...a na szelkach cycki....

ja to idę przygotowana tak, ze mogę usiąść, kucnąć, pochylić się bez wzroków 7 latków "ooooo różowe majtki" :lol2:

W piaskownicy nie :no:.

Ale mam pasek, trzyma spodnie, gaci nie widać, do tego t-shirt z krótkim rękawkiem. No jest wygodniej niż w obcisłych dżinsach :yes:. Albo dres. Obcisłe spodnie na dzień dzisiejszy - nie :no:. Do tego trampki/adidasy/płaskie klapki.