Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no dajcie spokój która to chodzi w tych spodniach boyfriends:o:o:o:o:o

no kurde przecie one z tyłka lecą

jaaaa!!! ;) ja nosze mniej wiecej takie (mam nawet podobne buty ale bym sie nie odwazyla w nich wyjsc) :) ale nie w takich obwislych na dupie :) u mnie maja sie na czym trzymac :D

ale wiosna idzie nie zima - zobacz jak ładnie z tyłu wygląda

do białych.granatowych.czerwonych spodni - piękny

cena nie.... ale 50 bawełna 50 jedwab...

podobne za 150 są z poliestru... ja patrze na skład :) nienawidze sztuczniaków

Fajna szmatka :yes:.

Tylko ta modelka :o - przecież to facet! :rotfl:

Ja też zawsze patrzę na skład swetrów, no sorry, ale jak można kupić coś, co ma sztuczny skład (sieciówki :bye:) i jeszcze płacić za to powyżej 100 zł :sick:.

Ostatnio kupiłam w szmateksie bluzkę 100% jedwab, piękna, z dekoltem na plecach w kolorze zimnego beżu. Za 3 zł :lol2:.

Ja też mam taką cudną. Na plecach ma rozcięcie -od szyi do pasa, jak się schylę to plecy widać. Niesłychanie sexy. Przyszłam do domu to chciałam ją wrzucic do pralki. Patrze na metkę, a tam... jedwab 100% i pranie... chemiczne. Za bluzkę dałam 5 zyla a koszt prania... masakra. Wkurzyłam się i ją delikatnie w rekach wyprałam (raz kozie smierć) i wszystko z nią oki. Jest ciemnogranatowa, na lato idealna...

Pikować, czyli wysiewasz a potem rozsadzasz na pojedyncze roślinki. My też niedługo startujemy z warzywnikiem, chociaż mam nadzieje ze sprzedamy dom zanim cos zdąży wyrosnąć ;).

Po zrobieniu w zeszłym roku 300 krzaków pomidorów, w tym roku kupuję gotowe flance :/.