Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie poki co tylko masa (tzn bez przesady, jestem w 'normie') :lol2: tylko powiedz mi co najpierw - dbac o rzezbe czy zabrac sie za utrate masy? bo zaraz sie okaze ze wage wyrzuce przez okno bo zamiast 'chudnac' to ciagle 'tyje'! ;) a przeciez oprocz dzisiejszego paczka i przedwczorajszej jednej kostki gorzkiej czekolady i drinka zadnych grzechow nie popelniam ;)

Najpierw rzeźba. Żeby było z czego rzeźbić. Potem mięśnie będą szybciej spalać kalorie niż tłuszcz. I samo zejdzie.

Aha, waga pójdzie do góry ;) (mięśnie ważą najwięcej). Jak ja zaczęłam ćwiczyć, to przytyłam z 44 na 48 kg w ciągu kilku (trzech?) miesięcy :).

JA się wspomagam BCAA - musze uważać, zeby nie spalać mięśni. Tylko resztkę tłuszczu...

Efekt taki, ze wagę obecnie mam taka jak zawsze (jeszcze miesiąc temu maiała 3-4 kg na minusie) ale spodnie... wszystkie za małe.

Chyba dlatego, ze mięśnie więcej ważą ....

meli - Ty masz nastawione jakis powiadomienia na FM - jak wystepuje słowo sex to alarm Ci się jakiś włącza ?? Czy na pocztę dostajesz wiadomość ? Albo jakiś informatorów masz... wywiad ??

Nic z tych rzeczy Mirela:lol2:

odpalam kompa... krece sie po domu...

zrobilam oplaty przez net i mysle.. no dobra..zerkne na watek Reni i zobacze o czym dzisiaj pisza...wchodze i co?

:rotfl:

Moze ja mam jeszcze jakies inne nadprzyrodzone zdolnosci oprocz tego w co jestem teraz wmieszana :lol2:

Hejeczka raz jeszcze :D

Najpierw rzeźba. Żeby było z czego rzeźbić. Potem mięśnie będą szybciej spalać kalorie niż tłuszcz. I samo zejdzie.

Aha, waga pójdzie do góry ;) (mięśnie ważą najwięcej). Jak ja zaczęłam ćwiczyć, to przytyłam z 44 na 48 kg w ciągu kilku (trzech?) miesięcy :).

z 44 na 48 :lol2: :lol2: :lol2: dobre sobie, ja tyle wazylam w....yyy...szkole podstawowej chyba i to na poczatku :p ;) toz to waze prawie 20kg wiecej od ciebie??!! ;) a wcale nie uwazam sie za slonia :p ;)

Dziewczyny...dlaczego wy tak siebie karacie...odmawiacie sobie przyjemnosci typu chocolate itp...

to tak jakby odmawiac sexu? noooo nie dobrze..oj nei dobrze sie dzieje :lol2:

dodam ze ja z tych nie czekoladowych-nie lubie ;) ale inne slodkosci, czemu nie? przeciez je spale wieczorem badz nad ranem :lol2:

reni - erotoman gawędziarz - jest taka szyfladka :lol2: P. by powiedział, ze bardziej mam się praktyce poświęcić a mniej teorii :).

:lol2::lol2:

ETUI ok - chyba się dyr przyzwyczaili - dziś robi furorę co innego + fm parfums:D

Mel jak zwykle - jest seks jest Melcia :)

mi dziś tematy seksualne wyjątkowo pasują:lol2:

JA się wspomagam BCAA - musze uważać, zeby nie spalać mięśni. Tylko resztkę tłuszczu...

Efekt taki, ze wagę obecnie mam taka jak zawsze (jeszcze miesiąc temu maiała 3-4 kg na minusie) ale spodnie... wszystkie za małe.

Chyba dlatego, ze mięśnie więcej ważą ....

ale kobieta MUSI miec troche tluszczyku, bo potem na starosc bedzie wygladac...okropnie...jak wysuszona rodzynka;)

ja tez jak czytam o tych waszych wyrzeczeniach to nie mogę, no kurcze ja zawsze jadłam co chciałam, tabliczka czekolady na raz to nie problem i nigdy nie ćwiczyłam, ale teraz jak będę ćwiczyć to dalej będę jeść co chcę, boże co to za życie :o:o:o:o:o jak słyszę , ze zjadłam 1 pączka ale juz wczoraj go spaliłam , no to ja codziennie siedzę na preclu który jest jak pączek, ech laski serio tak liczycie te cukry i słodycze:o:o:o

ann - ja jeszcze trochę mam do starości :)

Mel - nie wyrzekam sie nieczegi (zresztą nie musiałabym). Po prostu -przestajesz jeść słodeycze to Ci ich nie brakuje. Cukier to uzależniacz.. Ja sobie nie odmawiam niczego obecnie. Zresztą rzadko kiedy sobie odmawiałąm (na poczatku mięsa).

Mel jak zwykle - jest seks jest Melcia :)

mi dziś tematy seksualne wyjątkowo pasują:lol2:

Ktos musi:cool:

pytalam ostatnio ze chce sie pohamowac...wiec pohamowalam w dodawaniu fot :p

a pogadac kazdy moze...ja tylko przylaczylam sie do dyskusji :D

AnnNNS zgadzam sie z toba.. co mi po zyciu skoro wszystko sobie bede odmawiala..wiadomo to co mnie czeka jak wyjde na dwor..moze jakies auto mnie zmiecie, albo jakas dachowka spadnie na moja glowe?

eeeeee jem i sie byzkam..robie to na co mam ochote...reszta sie nie liczy.. :D

a ze 5kg mi przybylo wiecej po 8latach... no sorki, jak na moj tryb zycia to nie jest zle...iiiii kto patrzy na wage? ja nie :D

kochanego cialka nigdy za wiele :lol2:

z 44 na 48 :lol2: :lol2: :lol2: dobre sobie, ja tyle wazylam w....yyy...szkole podstawowej chyba i to na poczatku :p ;) toz to waze prawie 20kg wiecej od ciebie??!! ;) a wcale nie uwazam sie za slonia :p ;)

Ann, ja mam 163 cm - a Ty jesteś wysoka!

Chodziło mi o to, że się tyje stosunkowo dużo (niby 4 kg to nic, ale do mojej masy ciała - sporo), bo mięśnie są ciężkie, a wcale tego nie widać.

Także nie patrz na wagę, raczej na ubrania, ewentualnie mierz się.