Ilona Agata 27.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 u mnie poki co tylko masa (tzn bez przesady, jestem w 'normie') tylko powiedz mi co najpierw - dbac o rzezbe czy zabrac sie za utrate masy? bo zaraz sie okaze ze wage wyrzuce przez okno bo zamiast 'chudnac' to ciagle 'tyje'! a przeciez oprocz dzisiejszego paczka i przedwczorajszej jednej kostki gorzkiej czekolady i drinka zadnych grzechow nie popelniam Najpierw rzeźba. Żeby było z czego rzeźbić. Potem mięśnie będą szybciej spalać kalorie niż tłuszcz. I samo zejdzie. Aha, waga pójdzie do góry (mięśnie ważą najwięcej). Jak ja zaczęłam ćwiczyć, to przytyłam z 44 na 48 kg w ciągu kilku (trzech?) miesięcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 meli - Ty masz nastawione jakis powiadomienia na FM - jak wystepuje słowo sex to alarm Ci się jakiś włącza ?? Czy na pocztę dostajesz wiadomość ? Albo jakiś informatorów masz... wywiad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 JA się wspomagam BCAA - musze uważać, zeby nie spalać mięśni. Tylko resztkę tłuszczu...Efekt taki, ze wagę obecnie mam taka jak zawsze (jeszcze miesiąc temu maiała 3-4 kg na minusie) ale spodnie... wszystkie za małe.Chyba dlatego, ze mięśnie więcej ważą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 godzinę na spotkaniu byłam a tu takie cyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 jak się spisało etui ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 meli - Ty masz nastawione jakis powiadomienia na FM - jak wystepuje słowo sex to alarm Ci się jakiś włącza ?? Czy na pocztę dostajesz wiadomość ? Albo jakiś informatorów masz... wywiad ?? Nic z tych rzeczy Mirela:lol2: odpalam kompa... krece sie po domu... zrobilam oplaty przez net i mysle.. no dobra..zerkne na watek Reni i zobacze o czym dzisiaj pisza...wchodze i co? Moze ja mam jeszcze jakies inne nadprzyrodzone zdolnosci oprocz tego w co jestem teraz wmieszana Hejeczka raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Mirela, a BCAA - co to jest? Ja też chyba spalam mięśnie zamiast tłuszczu . Ale to normalne, babki niestety tak mają - na wypadek ciąży tłuszcz jest bardziej potrzebny niż mięśnie, tak jesteśmy zaprogramowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Najpierw rzeźba. Żeby było z czego rzeźbić. Potem mięśnie będą szybciej spalać kalorie niż tłuszcz. I samo zejdzie. Aha, waga pójdzie do góry (mięśnie ważą najwięcej). Jak ja zaczęłam ćwiczyć, to przytyłam z 44 na 48 kg w ciągu kilku (trzech?) miesięcy . z 44 na 48 :lol2: dobre sobie, ja tyle wazylam w....yyy...szkole podstawowej chyba i to na poczatku toz to waze prawie 20kg wiecej od ciebie??!! a wcale nie uwazam sie za slonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dziewczyny...dlaczego wy tak siebie karacie...odmawiacie sobie przyjemnosci typu chocolate itp... to tak jakby odmawiac sexu? noooo nie dobrze..oj nei dobrze sie dzieje dodam ze ja z tych nie czekoladowych-nie lubie ale inne slodkosci, czemu nie? przeciez je spale wieczorem badz nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 reni - erotoman gawędziarz - jest taka szyfladka P. by powiedział, ze bardziej mam się praktyce poświęcić a mniej teorii . :lol2: ETUI ok - chyba się dyr przyzwyczaili - dziś robi furorę co innego + fm parfums:D Mel jak zwykle - jest seks jest Melcia mi dziś tematy seksualne wyjątkowo pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 JA się wspomagam BCAA - musze uważać, zeby nie spalać mięśni. Tylko resztkę tłuszczu... Efekt taki, ze wagę obecnie mam taka jak zawsze (jeszcze miesiąc temu maiała 3-4 kg na minusie) ale spodnie... wszystkie za małe. Chyba dlatego, ze mięśnie więcej ważą .... ale kobieta MUSI miec troche tluszczyku, bo potem na starosc bedzie wygladac...okropnie...jak wysuszona rodzynka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ilona- http://www.sztukazywienia.com/2012/10/bcaa-opinie-dziaanie-dawkowanie.htmlprzed treningiem - hamuje spalanie mięśni. Po treningu - wspomaga regenerację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ja tez jak czytam o tych waszych wyrzeczeniach to nie mogę, no kurcze ja zawsze jadłam co chciałam, tabliczka czekolady na raz to nie problem i nigdy nie ćwiczyłam, ale teraz jak będę ćwiczyć to dalej będę jeść co chcę, boże co to za życie :o:o:o:o jak słyszę , ze zjadłam 1 pączka ale juz wczoraj go spaliłam , no to ja codziennie siedzę na preclu który jest jak pączek, ech laski serio tak liczycie te cukry i słodycze:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ann - ja jeszcze trochę mam do starości Mel - nie wyrzekam sie nieczegi (zresztą nie musiałabym). Po prostu -przestajesz jeść słodeycze to Ci ich nie brakuje. Cukier to uzależniacz.. Ja sobie nie odmawiam niczego obecnie. Zresztą rzadko kiedy sobie odmawiałąm (na poczatku mięsa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Mel jak zwykle - jest seks jest Melcia mi dziś tematy seksualne wyjątkowo pasują Ktos musi:cool: pytalam ostatnio ze chce sie pohamowac...wiec pohamowalam w dodawaniu fot a pogadac kazdy moze...ja tylko przylaczylam sie do dyskusji AnnNNS zgadzam sie z toba.. co mi po zyciu skoro wszystko sobie bede odmawiala..wiadomo to co mnie czeka jak wyjde na dwor..moze jakies auto mnie zmiecie, albo jakas dachowka spadnie na moja glowe? eeeeee jem i sie byzkam..robie to na co mam ochote...reszta sie nie liczy.. a ze 5kg mi przybylo wiecej po 8latach... no sorki, jak na moj tryb zycia to nie jest zle...iiiii kto patrzy na wage? ja nie kochanego cialka nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Reni - nic nie liczę. Zmieniasz dietę, na poczatku jest dziwnie, brakuje Ci starych smaków. Ale po 1-2 miesiącach wszystko się stabilizuje. Jem co chcę , po prostu mój organizma teraz chce tylko zdrowe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dostałam właśnie od Oli ksiażkę do kitchena , dzieki Oluś:hug::hug: teraz to ja mam w nosie dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Reni jak ja uwielbiam precelki:lol2:niestety nie ma ich tutaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.02.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 z 44 na 48 :lol2: dobre sobie, ja tyle wazylam w....yyy...szkole podstawowej chyba i to na poczatku toz to waze prawie 20kg wiecej od ciebie??!! a wcale nie uwazam sie za slonia Ann, ja mam 163 cm - a Ty jesteś wysoka! Chodziło mi o to, że się tyje stosunkowo dużo (niby 4 kg to nic, ale do mojej masy ciała - sporo), bo mięśnie są ciężkie, a wcale tego nie widać. Także nie patrz na wagę, raczej na ubrania, ewentualnie mierz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 o fuck ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts