Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość tymczasowy19
Reni - nic nie liczę. Zmieniasz dietę, na poczatku jest dziwnie, brakuje Ci starych smaków. Ale po 1-2 miesiącach wszystko się stabilizuje. Jem co chcę , po prostu mój organizma teraz chce tylko zdrowe rzeczy.

ja mam dokładnie takie same odczucia....

nawet na myśl mi teraz nie przyjdzie, zeby zjeść coś słodkiego....

Ilona - jak zaczniesz jeść słodycze to potem sie ich chce (przynajmniej u mnie tak to wyglada). Jak nie jesz (nie masz ochoty) to nie masz problemu z odmawianiem sobie. Gdybym zjadła dzisiaj pączka (własnie od prezesa sa u nas rozdzielane) to na bank jutro bym chciała kostke czekolady itd.

Ilona - jak zaczniesz jeść słodycze to potem sie ich chce (przynajmniej u mnie tak to wyglada). Jak nie jesz (nie masz ochoty) to nie masz problemu z odmawianiem sobie. Gdybym zjadła dzisiaj pączka (własnie od prezesa sa u nas rozdzielane) to na bank jutro bym chciała kostke czekolady itd.

No to jutro kostka czekolady. Albo trzy. Co za problem? Byle nie cała tabliczka :rotfl:.

ja dzisiaj od rana na bananie i 3 herbatach.... ale UWAGA - mam chleb z ...dźemem z mango :lol2:

Ilona - o tym piszę - zacznę - to mi się chce. Teraz mi się NIE CHCE słodyczy. Zupełnie nie mam ochoty. Po co mam zaczynać ? Jak mam ochote sobie polepszyć humor to albo tulę się do moich kotów, dziecka albo do męża :) (kolejność przypadkowa).

Edytowane przez mirela99

Reni - nic nie liczę. Zmieniasz dietę, na poczatku jest dziwnie, brakuje Ci starych smaków. Ale po 1-2 miesiącach wszystko się stabilizuje. Jem co chcę , po prostu mój organizma teraz chce tylko zdrowe rzeczy.

ja tez nic nie licze, nie ograniczam, prowadze w miare zdrowa kuchnie, a jak mam ochote na slodkie to zjem, choc nigdy fanka slodyczy nie bylam i kostka dwie gorzkiej czekolady na prawde mi wystarcza :) kiedys to zdecydowanie wolalam sie na miescie piwa napic niz zjesc kawalek ciasta (gdzie te czasy;) ale jakos po tej ziemie :sick:...prawie co wieczor kawalek ciasteczka, pol wafelka, kilka paluszkow czy inne zagryzacze do filmu, a to goscie i moje pyszne czekoladowe ciasto co weekend, do tego kolejne dni spedzone w domu (bo jak nie jedno chore to drugie) :mad: nie twierdze ze jestem 'gruba' bo nadal nosze rozmiar 38/40, tylko jakas taka sie zrobilam ubita (ku uciesze mojego meza);)

To po przeczytaniu teraz AnnNS widze ze nie jest ze mna tak zle...

nadal nosze rozmiary S i czasami w M sie wcisne :lol2: tak tak..nie pomylilam kolejnosci:lol2:

Moze to faktycznie te seksy tak na mnie dzialaja :lol2:

ale ty masz drobna budowe ;) ja jestem 'grubokoscista' i miesista ;D nigdy nie bylam patyczakiem nawet jak wazylam 55 kg ;)