Mmelisa 27.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 qrwa to tez kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 o fuck ..... to dopiero wieczorem po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ale, ze jaki fuck? hahahha czekajcie usunę te posty bo porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Hej, hej, ale ja jem co chcę (jeszcze ), nie odmawiam sobie zupełnie, po to ćwiczę, żeby móc jeść i nie tyć. No i dla samopoczucia. To są naprawdę endorfiny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 27.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Reni - nic nie liczę. Zmieniasz dietę, na poczatku jest dziwnie, brakuje Ci starych smaków. Ale po 1-2 miesiącach wszystko się stabilizuje. Jem co chcę , po prostu mój organizma teraz chce tylko zdrowe rzeczy. ja mam dokładnie takie same odczucia.... nawet na myśl mi teraz nie przyjdzie, zeby zjeść coś słodkiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ja mam dokładnie takie same odczucia.... nawet na myśl mi teraz nie przyjdzie, zeby zjeść coś słodkiego.... Kurde, ale przecież nie trzeba sobie słodkiego odmawiać? Wystarczy zjeść dzisiaj np. jednego pączka zamiast trzech? No mi jeden wystarczy! Po co więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A jak poczuję kiełbasę, golonko, smalec, tłuste mięso z sosem.... jejku, wszystko mi sie cofa. Męczyła bym sie gdybym to jadła. Też jestem z tych, które wola spaliś niż nie jeść i się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ilona - jak zaczniesz jeść słodycze to potem sie ich chce (przynajmniej u mnie tak to wyglada). Jak nie jesz (nie masz ochoty) to nie masz problemu z odmawianiem sobie. Gdybym zjadła dzisiaj pączka (własnie od prezesa sa u nas rozdzielane) to na bank jutro bym chciała kostke czekolady itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.02.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ilona - jak zaczniesz jeść słodycze to potem sie ich chce (przynajmniej u mnie tak to wyglada). Jak nie jesz (nie masz ochoty) to nie masz problemu z odmawianiem sobie. Gdybym zjadła dzisiaj pączka (własnie od prezesa sa u nas rozdzielane) to na bank jutro bym chciała kostke czekolady itd. No to jutro kostka czekolady. Albo trzy. Co za problem? Byle nie cała tabliczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 no nie moge a ja sobie wcinam kanapki z majonezem i szynka parmenska a co! glodna jestem..czas na sniadanie.. pozniej beda przyjemnosci dla podniebienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Melcia ale jedz tutaj - bo inaczej temat schodzi na boczne tory:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) ja dzisiaj od rana na bananie i 3 herbatach.... ale UWAGA - mam chleb z ...dźemem z mango Ilona - o tym piszę - zacznę - to mi się chce. Teraz mi się NIE CHCE słodyczy. Zupełnie nie mam ochoty. Po co mam zaczynać ? Jak mam ochote sobie polepszyć humor to albo tulę się do moich kotów, dziecka albo do męża (kolejność przypadkowa). Edytowane 27 Lutego 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Melcia ale jedz tutaj - bo inaczej temat schodzi na boczne tory:lol2: zauwazylam..ze na chwile wybylam i temat uciekl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Reni - nic nie liczę. Zmieniasz dietę, na poczatku jest dziwnie, brakuje Ci starych smaków. Ale po 1-2 miesiącach wszystko się stabilizuje. Jem co chcę , po prostu mój organizma teraz chce tylko zdrowe rzeczy. ja tez nic nie licze, nie ograniczam, prowadze w miare zdrowa kuchnie, a jak mam ochote na slodkie to zjem, choc nigdy fanka slodyczy nie bylam i kostka dwie gorzkiej czekolady na prawde mi wystarcza kiedys to zdecydowanie wolalam sie na miescie piwa napic niz zjesc kawalek ciasta (gdzie te czasy;) ale jakos po tej ziemie ...prawie co wieczor kawalek ciasteczka, pol wafelka, kilka paluszkow czy inne zagryzacze do filmu, a to goscie i moje pyszne czekoladowe ciasto co weekend, do tego kolejne dni spedzone w domu (bo jak nie jedno chore to drugie) nie twierdze ze jestem 'gruba' bo nadal nosze rozmiar 38/40, tylko jakas taka sie zrobilam ubita (ku uciesze mojego meza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Albo idę włączam na full muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ja dzisiaj od rana na bananie i 3 herbatach.... ale UWAGA - mam chceb z ...dźemem z mango . jak juz masz ten dzem to nie jest tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 To po przeczytaniu teraz AnnNS widze ze nie jest ze mna tak zle... nadal nosze rozmiary S i czasami w M sie wcisne tak tak..nie pomylilam kolejnosci:lol2: Moze to faktycznie te seksy tak na mnie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 To po przeczytaniu teraz AnnNS widze ze nie jest ze mna tak zle... nadal nosze rozmiary S i czasami w M sie wcisne tak tak..nie pomylilam kolejnosci:lol2: Moze to faktycznie te seksy tak na mnie dzialaja ale ty masz drobna budowe ja jestem 'grubokoscista' i miesista ;D nigdy nie bylam patyczakiem nawet jak wazylam 55 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A ja noszę L Spódnie M. Spodni - nie ma na mnie przeważnie (tylko jeansy). Nogawki za krótkie, rękawy za krótkie. Numeracja z USA jest dla mnie idealna - tam noszę M. Wąskie a długie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.02.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 meli no na pewno, seksy dobre są:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts