Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

10 ml 145 zł wychodzi

Reni przykład - np armani w domu z 5 psiknięć, w pracy poprawiam czasem... - wieczorem już ich nie czuję na skórze.

Te niszowe - 2 psiknięcia rano - wieczorem jest nadal - na skórze.

Bo na ubraniach to wiadomo, ze każdy się długo trzyma.

Edytowane przez Magda_lena85

hmm no tak ale to jednak i tak drogo chyba, no nie?

no bo 10ml średnio około 150 zł

drogo ale raz niszowe kupisz i douglas będzie śmierdział

Reni - bo to cholernie drogie perfumy. JA kupuję tańsze - średnio ok 300 pln za 50 ml.

LM tańsze - co nie Magda :)

tańsze..widzisz po ile sensual orchid - prawie 1 tyś... no ale racja 500 zł taniej

kiedy można zamawiać?

tym bardziej ze sama siedzię, prawie zawsze

klienci i te sprawy?

ja siedzę sama zazwczaj albo z 60 letnią kobietą... ale niezła jest:) miała kolorowe życie tak sądzę

wiesz co , moze, nigdy nie miałam takich jak tu piszecie to nie wiem, ale tak na chłopski rozum 1 ml to śmiech, na sciankach fiolki pozostaje, no 10 ml w moim mniemaniu to też nic

ja mam kila probek tych niszowych wlasnie po 1ml - na dwa tyg codziennego 'smarowania' spokojnie wystarcza ;) i tak jak dziewczyny mowia - pachniesz do wieczora ;)

w Zagorsk bo to tak mistycznie :lol2: a tak serio musiałam dorobić teorię do mycia żeby mi się chciało.

Miała kolorowe - opowiada, brała z niego dużo, bez schematów, ma dziecko, w koncu właściwego faceta, nie patrzy w tył, żyje chwilą.

Jeden minus jaki znalazła to 1 dziecko - które zostanie bez niej nijako :same"

ps. moj paczek juz spalony...teraz moge spokojnie jeszcze posprzatac...dzisiaj popoludniu najazd rodzicow meza...tesciu mial wczoraj imieniny to sie prosili na jednego paczusia i kawe :p

moze nawet balkony pomyje, bo mam taki syf :sick: ale jak balkony to i okna by sie przydalo przeleciec...;)

Ty lepiej polukaj jaku Ciebie w NO ceny wygladają - bo na razie to z zachodu opłaca się sprowadzać....

Noooo Wayyyy

moj mi kupuje na promie badz ja sama na lotnisku, bo w miescie to kupa smiechu z cenami:bash:

jak bede w PL to sie odezwe w tej sprawie..przeciez nie pisze ze na juz :D