reni1980 26.09.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 witaj ewanz zapraszam częściej, choć już prawie wszystko pokazałam ale jeszcze będzie ogród bo nad nim pracuje ale tam cudów nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.09.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Proszę Cię... Jeśli ogród wyjdzie Ci tak jak taras, to z pewnością cudnie będzie Sprawdzałam ostatnio mój spis roślin w projekcie - też mam klon palmowy. Sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 anka no co ty, dom i taras był zaplanowany, przemyślany i ułożony w mojej głowie a ogród, tu podpatrzę, tam zobaczę, przesadzam ciągle i raczej nie wiem co wyjdzie, ale słuchaj kupiłam dzis klona twojej wielkości , uwaga za 40 zł, zaraz cyknę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 poleciałam dziś z rana do szkółki obok mojego domu i to kupiłam http://img854.imageshack.us/img854/2347/p1040567v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.09.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Czy ja dobrze widzę? Też Royal Red kupiłaś? Edit: A, doczytałam post wcześniej. Super. I jaka cena fajna Malutką ma koronę, ale po pniu widać, że młodziutki więc się ładnie rozrośnie. U mnie pień trochę grubszy więc i korona większa, bo już boczne przyrosty ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A tak się zapierała że ogród ją nie jara, i to żadna przyjemność grzebać w ziemi:P A tu proszę, jak szaleje, lata, kupuje , sadzi, fiu, fiu:) Reni, muszę ci się do czegoś przyznać, zgapiłam od ciebie ławeczkę do wiatrołapu, tzn. nie do końca bo moja biała na wysoki połysk i poduchy będą inne, ale forma podobna Pamiętasz może ile ta twoja kosztowała? pytam z ciekawości czy czasem stolarz ze mnie nie zdziera, a wydaje mi się ma tendencję do zawyżania cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.09.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Klon palmowy za 40 zł?! Prawdziwa okazja! Gratuluję ja też stosuję metodę prób i błędów w swoim ogrodzie. No, przynajmniej częściowo: plan ogrodu sobie zrobiłam (nawet w pięciu wersjach:)), natomiast wszelkie nasadzenia traktuję jako próbne. Mam strasznie trudne warunki na działce - piaszczysta, nieurodzajna i bardzo kwaśnia (od tych @#% świerków, o których pisałam u anny-marii) ziemia, bardzo dużo cienia i do tego wiele powierzchni w cieniu opadowym. Mało co tutaj daje radę. Dla ogrodników amatorów zawsze polecam dwie książki: najpierw "Projektowanie ogrodów" Johna Brooksa (http://www.ceneo.pl/196891), dla tych którzy chcą zaoszczędzić na projektancie:) a potem "katalog roślin" (http://www.ceneo.pl/8982654), żeby mniej więcej wiedzieć co kupować. Pierwsza pozycja leży u mnie na wierzchu przez całą zimę (kiedy tylko można marzyć o ogrodzie) a druga przez całą wiosnę (jak mnie dopada szał zakupowy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Widzę, że trawka coraz bujniejsza:yes:Reni jaką masz szerokość od kostki do tego obrzeża zielonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 anna ten sam co u ciebie Marta spoko, spoko, pamiętam że od razu wpadła ci w oko, ja dalam około 2500 bo ta poduch jest w skórze, materiał byl tańszy, ale na przedpokój łatwiej zetrzeć skórę, no wzięło mnie na ogród, nie wiem czy to mnie już cieszy, bo chyba nadal nie lubię, ale zazdrość zrzera jak widze ogrody u innych i to chyba dlatego Ja nigdy nie będę mieć ogrodu jak Tola, ale w mojej okolicy nikt nie dba o ogród, rośnie co popadnie, więc chociaż tu będzie najpiękniejszy nihiru dzieki, poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.09.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Reni, chyba jednak połknełaś ogrodowego bakcyla Zobaczymy co tam wymodzisz, a wierzę, że wyjdzie Ci to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 myślisz rere że nie tylko chęć posiadania a również trochu przyjemności, chwasty lubię kopać bo człowiek wogole nie myśli co robi, więc i głowa wyłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Marta spoko, spoko, pamiętam że od razu wpadła ci w oko, ja dalam około 2500 bo ta poduch jest w skórze, materiał byl tańszy, ale na przedpokój łatwiej zetrzeć skórę, no wzięło mnie na ogród, nie wiem czy to mnie już cieszy, bo chyba nadal nie lubię, ale zazdrość zrzera jak widze ogrody u innych i to chyba dlatego Dzięki reni, mi wycenił niby taniej, ale bez poduch, choć uważam że za dużo jak na taką ławkę Zastanawiam się jeszcze czy nie zlecić mu szafki pod tv, i bufetu do jadalni, plus jest taki że zrobi mi na wymiar, ale cenowo pewnie nie wilka różnica od dobrego gotowca. Dam niech wyceni, zobaczymy. Ja dzisiaj polatałam trochę po sklepach za pierdółkami do domu i nic, lipa. Wróciłam z jednym prześcieradłem:eek: Za to kupiłam sobie byty i torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Za to kupiłam sobie byty i torebkę i bardzo dobrze , nie tylko człowiek domem żyje, wstyd się przyznać ale ja przez ten mój dom nawet nie wiem co w sklepach słychać i co modne, każdy weekend w domu siedzę i coś robię, ale jak się zrobi zimno to sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 wstyd się przyznać ale ja przez ten mój dom nawet nie wiem co w sklepach słychać i co modne, Jeśli chodzi o buty, to w tym sezonie niby modne rude botki sznurowane z wywijanym misiem i właśnie takie kupiłam. Trochę nie w moim stylu i moge wyglądać jak doda elektroda , ale nie wiem co mnie podkusiło. Podejrzewam że jak zwykle pół zimy przelatam w swoich 4letnich emu, które ciągle wyglądają jak nowe i są najcieplejsze ze wszystkich moich zimowych. Takie: http://img713.imageshack.us/img713/6504/330032.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 fiu, fiuu, ciężko bedzie się przestawić i szpilki upchać w kąt, jeszcze takich nie widzialam botków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.09.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Takie: http://img713.imageshack.us/img713/6504/330032.jpg MarJel, z nieba mi spadłaś Od miesiąca szukam DOKŁADNIE TAKICH BUTÓW! Wymyśliłam sobie w zeszłym roku (jak marzłam przy minus 20 ), że nigdy więcej kozaków z cienką podeszwą i lichym ociepleniem w środku (a takie - niestety - są u nas sprzedawane, podobnie rzecz ma się z płaszczykami, ja zawsze pytam w sklepie czy to na naszą, czy Hiszpańską zimę ), no i drogą dedukcji w głowie powstał obraz butów idealnych - takich, jak pokazałaś. Problem w tym, że teraz nie mogę ich znaleźć Pisz szybko, gdzie kupiłaś (może być na priv). Straszny zmarzluch jestem i również najchętniej w emu całą zimę bym chodziła, ale do pracy mi nie wypada Wyglądam wtedy jak uczennica A jakiś dystans jednak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jesoo ale obcasy.... Tak w ogóle to ładne, ale jak dla mnie za wysokie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 One nie są takie bardzo wysokie w porównaniu do tych wszystkich w tym stylu butów, szukałam najniższych z możliwych. Ja nie lubię bardzo wysokich obcasów, a w szczególności na zimę, te są wyjątkowo wygodne:yes: Ilonka Botki EKSBUT - 71-1903 ja kupiłam w galerii, ale tu na szybko znalazłam http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-33003-Botki-EKSBUT-71-1903.html, może gdzieś znajdziesz tańszą ofertę. Jak kupowałam, były w dwóch sklepach, jeden obok drugiego z różnicą 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 OOo mi też się buty podobają, szczególnie przód, obcas i podeszwa. Futerko mniej bo ja lubię kozaki do kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Kurcze, dla mnie są idealne Tylko gdzie ja je znajdę w Poznaniu? Nie chcę kupować w ciemno, bo wiadomo jak to z butami zimowymi - muszą pasować pod grubą i pod cienką skarpetkę A te z futerkiem w środku różnie wypadają, jeśli chodzi o rozmiary W kwestii obcasa wierzę i potwierdzam - jak kostka jest usztywniona, to nawet bardzo wysokich obcasów nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts