Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka

Magda - i jak ??

Wy pijusy :p. Ja ostatni raz alkohol miałam w ustach (dwie lampki wina) conajmniej miesiąc temu (malkul mnie rozpiła wtedy). A wczesniej ajerkoniak w święta ;). Kiepski ze mni ekompan do Waszych wieczornych popijawek. No ale Wy piliście wieczorkiem a ja ciężki trening miałam. Przygotowywali nas do zawodów. Nie znam się na tych komendach, zawracaniu.... w sobotę trzymajcie kciuki. Nic nie zdobędę, ale zebym się wstydu nie najadła (jak mnie jakaś dziewczyneczka pobije na łeb na szyję).

Bastki - widziałaś to ? :

Aaaa... ja też zapachy dobieram stosownie do samopoczucia (niekoniecznie do sytuacji). Więc zdarzy mi się do pracy iść w Black Afgano (ale rzeadko). Jak mi wszystko zwisa - to mam kilka flaszek takich "średniaków".

Jest jeszcze takie cudo... poczytaj sobie o zapachu Molekuły. To sztuczny produkt, perfum na basie jednego skąłdnika - ISO E. Ale jak pachnie.... ten jeden składnik kosztuje grosze. Mam dwie buteleczki (to olejek). Rozpuszczasz go w spirytusie i sama w ten sposób robisz perfum. Kilka kropel na 10 ml spirytusu. Ale ja go używam do ... kąpieli w wannie. Dwie, trzy krople, cały dom pachnie jakbyć każde pomieszczenie naperfumowała. A w wannie można wtedy godzinami siedzieć. Dam Ci znac jak będą robić zakupy w tym sklepie (w takich sklepach internetowych zaopartują się min. twórcy perfum.)

Mirela do pracy sensual orchid jest idealny

a tego black jutro dam w dobrej dawce - bo idę z mężem na tańce :rotfl:

nie wiem czy też tak masz - ale ja do humoru muszę mieć - stąd te okna+zagorsk był :lol2:

ten black afgano zdecydowanie do opery :) ma moc ;)

ja w dalszym ciagu cierpliwie czekam na TE moje :rolleyes: choc recenzja wyglada chyba slabo ;)

do opery?

ale my na tańce - tzn ja bo on nie lubi..

to może jednak dam zwykłe hugo boss deep red

Ann Narcotic Venus- te mam okropieństwo - śmierdzą starą babą albo jak pani walewska - ciekawe jak te co wkleiłaś.:lol2:

ja zamawiam z tej liluu czy lily - z krakowa

oni często wysyłają sami próbki nowości

do opery?

ale my na tańce - tzn ja bo on nie lubi..

to może jednak dam zwykłe hugo boss deep red

Ann Narcotic Venus- te mam okropieństwo - śmierdzą starą babą albo jak pani walewska - ciekawe jak te co wkleiłaś.:lol2:

ja zamawiam z tej liluu czy lily - z krakowa

oni często wysyłają sami próbki nowości

no ja wlasnie tam sie tam zaopatruje ;) i mialam zamiar tam meza zaciagnac w sobote, ale dziecka juz oba chore :( wiec chyba sie dzisiaj sama wybiore i chociaz oczy naciesze :D

moje ulubione zwykle hugo to XX :)

cześć dziewczęta :)

Mirela widziałam ten epizod chyba na HBO albo na filmwebie

Kurde tak piszecie o tych zapachach że aż chciałabym ich powąchać:rolleyes:. Gdzie można zamówić te próbki i które polecacie jako must have?

o o to to smierdzidelko http://www.lulua.pl/product.php?id_product=566 :)

na mojego malzonka dziala :D

a dziewczyny to wola chyba zdecydowanie mocniejsze i mroczne zapaszki :)

Wątpię :). (to do Magdy).

No chyba, że hobby się skończy na 2 sztukach.

a jakie macie zegarki? ;) albo jakie chcialybyscie miec :D (i nie pokazujemy zadnych szwajcarskich za kilkaset tys.!!, ok?) :)

chodzi o zwykłe - ładne

nie te w cenie auta

ja teraz mam na liście zwykłego gumowego swatch

ja nigdy nie miałam ZEGARKA :)

ja pierwszego 'zwyklaka' dostalam jakies 5lat temu :) potem drugi 'porzadny' i poki co nie mam nic innego na oku....tzn mam...taki sam model tylko bialy ;) ale z cena ich troche popierdykalo ;)

chociaz gumowy na wakacje by sie przydal :) swatch gent :)