Gość tymczasowy19 28.02.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam:) śpicie czy co? ja od 6.30 w pracy już Mirela - znalazłam w domu 5 ml black afgano nie wiedziałam, że mam cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hejka Magda - i jak ?? Wy pijusy . Ja ostatni raz alkohol miałam w ustach (dwie lampki wina) conajmniej miesiąc temu (malkul mnie rozpiła wtedy). A wczesniej ajerkoniak w święta . Kiepski ze mni ekompan do Waszych wieczornych popijawek. No ale Wy piliście wieczorkiem a ja ciężki trening miałam. Przygotowywali nas do zawodów. Nie znam się na tych komendach, zawracaniu.... w sobotę trzymajcie kciuki. Nic nie zdobędę, ale zebym się wstydu nie najadła (jak mnie jakaś dziewczyneczka pobije na łeb na szyję). Bastki - widziałaś to ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Mirela do pracy sensual orchid jest idealny a tego black jutro dam w dobrej dawce - bo idę z mężem na tańce nie wiem czy też tak masz - ale ja do humoru muszę mieć - stąd te okna+zagorsk był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Aaaa... ja też zapachy dobieram stosownie do samopoczucia (niekoniecznie do sytuacji). Więc zdarzy mi się do pracy iść w Black Afgano (ale rzeadko). Jak mi wszystko zwisa - to mam kilka flaszek takich "średniaków". Jest jeszcze takie cudo... poczytaj sobie o zapachu Molekuły. To sztuczny produkt, perfum na basie jednego skąłdnika - ISO E. Ale jak pachnie.... ten jeden składnik kosztuje grosze. Mam dwie buteleczki (to olejek). Rozpuszczasz go w spirytusie i sama w ten sposób robisz perfum. Kilka kropel na 10 ml spirytusu. Ale ja go używam do ... kąpieli w wannie. Dwie, trzy krople, cały dom pachnie jakbyć każde pomieszczenie naperfumowała. A w wannie można wtedy godzinami siedzieć. Dam Ci znac jak będą robić zakupy w tym sklepie (w takich sklepach internetowych zaopartują się min. twórcy perfum.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 jak zacznę to mi dom wybuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Mirela do pracy sensual orchid jest idealny a tego black jutro dam w dobrej dawce - bo idę z mężem na tańce nie wiem czy też tak masz - ale ja do humoru muszę mieć - stąd te okna+zagorsk był ten black afgano zdecydowanie do opery ma moc ja w dalszym ciagu cierpliwie czekam na TE moje choc recenzja wyglada chyba slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 do opery? ale my na tańce - tzn ja bo on nie lubi.. to może jednak dam zwykłe hugo boss deep red Ann Narcotic Venus- te mam okropieństwo - śmierdzą starą babą albo jak pani walewska - ciekawe jak te co wkleiłaś. ja zamawiam z tej liluu czy lily - z krakowa oni często wysyłają sami próbki nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 cześć dziewczęta Mirela widziałam ten epizod chyba na HBO albo na filmwebie Kurde tak piszecie o tych zapachach że aż chciałabym ich powąchać. Gdzie można zamówić te próbki i które polecacie jako must have? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ja tu http://www.lulua.pl/ extra obsługa i jak czegoś nie ma na str albo nie oferują - to zazwyczaj nie wiem skąd ale mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 do opery? ale my na tańce - tzn ja bo on nie lubi.. to może jednak dam zwykłe hugo boss deep red Ann Narcotic Venus- te mam okropieństwo - śmierdzą starą babą albo jak pani walewska - ciekawe jak te co wkleiłaś. ja zamawiam z tej liluu czy lily - z krakowa oni często wysyłają sami próbki nowości no ja wlasnie tam sie tam zaopatruje i mialam zamiar tam meza zaciagnac w sobote, ale dziecka juz oba chore wiec chyba sie dzisiaj sama wybiore i chociaz oczy naciesze moje ulubione zwykle hugo to XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 oszaleć można i zbankurtować z tymi może hobby zegarkowe będzie tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 oszaleć można i zbankurtować z tymi może hobby zegarkowe będzie tańsze? jeden porzadny zegarek juz mam teraz czas na perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wątpię . (to do Magdy). No chyba, że hobby się skończy na 2 sztukach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 cześć dziewczęta Mirela widziałam ten epizod chyba na HBO albo na filmwebie Kurde tak piszecie o tych zapachach że aż chciałabym ich powąchać. Gdzie można zamówić te próbki i które polecacie jako must have? o o to to smierdzidelko http://www.lulua.pl/product.php?id_product=566 na mojego malzonka dziala a dziewczyny to wola chyba zdecydowanie mocniejsze i mroczne zapaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a jakie macie zegarki? albo jakie chcialybyscie miec (i nie pokazujemy zadnych szwajcarskich za kilkaset tys.!!, ok?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wątpię . (to do Magdy). No chyba, że hobby się skończy na 2 sztukach. a jakie macie zegarki? albo jakie chcialybyscie miec (i nie pokazujemy zadnych szwajcarskich za kilkaset tys.!!, ok?) chodzi o zwykłe - ładne nie te w cenie auta ja teraz mam na liście zwykłego gumowego swatch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ja nigdy nie miałam ZEGARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 BAstki Ty ze śląska jesteś ? W Pszczynie i w Rybniku sa super perfumerie niszowe. No i yasmeen w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.02.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hello!!!Gdzie w Rybniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ja nigdy nie miałam ZEGARKA ja pierwszego 'zwyklaka' dostalam jakies 5lat temu potem drugi 'porzadny' i poki co nie mam nic innego na oku....tzn mam...taki sam model tylko bialy ale z cena ich troche popierdykalo chociaz gumowy na wakacje by sie przydal swatch gent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts