mirela99 28.02.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 MAgda - a Ty tak ukrywasz ? Mój wie o wszystkich zakupach i cenach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 nie mówię, on nie pyta i jest zdrowszy - ciśnienie mu nie skacze z drugiej strony to trochę dziwne - o zakupie majtek, skarpetek, butów też mówicie? bo ja nie... może gdybym samochód zmieniała to przedyskutujemy albo wakacje...albo nie wiem elewacje - ale nie szmaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.02.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzięki ,może się skuszę ale ja też coś nie ciężkiego . Pochwalę się :D:D Wczoraj byłam zobaczyć moją chrześnicę - jakie to maleństwo ,główka jak moja zaciśnięta pięść . Reni - mechanizmy do rolet też masz???Szukam czegoś do tej mojej altany ,żeby dach rozciągać ale najtańszą wersję jaka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Magda -mój wie nawet o kremie...majtki wczoraj kupiła dwie pary - musiał mnie w nich zaraz zobaczyć . Hmmm... my mówimy sobie wszystko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 On nawet wie, jacy faceci mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ale to taka trochę nie sądzisz, że pierdołowatość?zawracanie głowy pierdołami?to tak jakby stać i zastanawiać się jaki ser kupić - ja nie mam na to czasu po prostu.mój nie wie jaki krem bo po co? grunt, że zero zmarszczek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jestem...ale nic nie pisze... cos slabe tematy dla mnie poki co... hejka U mnie tak samo jak u Mireli... kupuje bielizne i moj wieczorem sprawdza jak sie ja zdejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hmm.. nie wiem, czy pierdołowatość. Pierdołowatość to dla niego gadka o maseczkach, o moim ogrodzie, o celebrytach (dla mnie też), o modzie itd. Jak cos kupię to jestem nieco podekscytowana. Jak jestem podekscytowana to chcę się tym z nim podzielić.... hmm... ja tam min miłość interpretuję... (ale ja stary rocznik jestem ). A zmarszczki... hmm... mojemu by nie przeszkadzały.... co Twój zrobi po 50 ? Na lifting Cię wyśle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 mirka nie, takie rzeczy nie Magda nikt nie mówi o majtkach, czy staniku chociaż to drugie zawsze da się zauważyć ale apaszka za 2 klocki to trochę droga, ja bym nie dała i miałabym wyrzuty sumienia, jak mój maż by sobie kupił buty za 2 klocki tez bym sie wkurzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ale to taka trochę nie sądzisz, że pierdołowatość? zawracanie głowy pierdołami? ja też tak uważam, ale co jakiś czas z tego powodu są kłotnie - jak się któraś strona pyta - to o to ze się pyta o pierdoły (zawraca głowę) - jak się któraś strona nie zapyta, a akurat w tym konkretnym przypadku ta pierdoła był "ważna":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 to wszystko zależy od relacji w danym konkretnym przypadku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hmm.. nie wiem, czy pierdołowatość. Pierdołowatość to dla niego gadka o maseczkach, o moim ogrodzie, o celebrytach (dla mnie też), o modzie itd. Jak cos kupię to jestem nieco podekscytowana. Jak jestem podekscytowana to chcę się tym z nim podzielić.... hmm... ja tam min miłość interpretuję... (ale ja stary rocznik jestem ). A zmarszczki... hmm... mojemu by nie przeszkadzały.... co Twój zrobi po 50 ? Na lifting Cię wyśle ? mojemu nie przeszkadzają a ja mam kryzys wieku około 30stkowego krem to pierdoła wg mnie Magda nikt nie mówi o majtkach, czy staniku chociaż to drugie zawsze da się zauważyć ale apaszka za 2 klocki to trochę droga, ja bym nie dała i miałabym wyrzuty sumienia, jak mój maż by sobie kupił buty za 2 klocki tez bym sie wkurzyła ale o kremie była mowa nie wiem - ja nie przeżywam zakupu...musiałabym non stop przeżywać - jak się któraś strona nie zapyta, a akurat w tym konkretnym przypadku ta pierdoła był "ważna"http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif dobre hahahha poproszę zmianę tematu - Melcia przyszła a wyprzedaże się skończyły - a ja zbieram na płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 My sobie mówimy (raczej). P. jedynie mi nie mówi .. o płytach. Po każdej wypłacie kupuje kilka... jak znajdę to się sowiaduję, ze to stara Ale ja ... nie mogłabym mu nie powiedzieć o wydatkach, Jezy, So pióro kupię to mu mówię. Nigdy nie narzekał na pierdołowatość.... a bielizna ?? Musowo - musi zaakceptować . Nawet zwykłe majtki (w Biedrze ostatni ładne były). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 widzisz - może to zależy od interakcji ja mam wolną rękę pod tym względem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja też mam wolną, nie zabrania mi a nawet zachęca.. ale jednak chcę mu się podobać. Kremów mi nie wybiera (majtek też) ale chcę, zeby dla niego były ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 28.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ale to taka trochę nie sądzisz, że pierdołowatość? zawracanie głowy pierdołami? to tak jakby stać i zastanawiać się jaki ser kupić - ja nie mam na to czasu po prostu. mój nie wie jaki krem bo po co? grunt, że zero zmarszczek:lol2: WITAM !!! Ja bym tego tak nie nazwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 28.02.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 widzisz - może to zależy od interakcji ja mam wolną rękę pod tym względem.... Raczej każda z nas ma wolną rękę tu chodzi o coś innego Magda ty to chyba rzadko rozmawiasz z mężem ps. właśnie mój dzwoni i pyta jak mały poszedł na bal przebierańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 28.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja też mam wolną, nie zabrania mi a nawet zachęca.. ale jednak chcę mu się podobać. Kremów mi nie wybiera (majtek też) ale chcę, zeby dla niego były ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a o co? jakby mnie mój pytał jaki ma kupić serek, albo jakie majtki to bym powiedziała "nie zawracaj mi głowy" - może bym zainteresowała się butami.... ale nie szczegółami.No nie mam czasu przeżywać z nim majtek, albo tego czy wypił dziś dobre piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ha, dla nas to ważne. JA siędzięlę informacją jak dobry jogurt zjem - polecę mu. A majtki - P. tez kupuje "pode mnie". tak na marginesie... zajebiste śniadanko mam dzisiaj. W Biedrze jest taki mix sałat (nowość) w promocji tylko za 2,99. Z BOTWINKĄ !!! Niam... do tego pomidor i czerwona papryka - mówię Wam... spróbujcie tą botwinkę.... http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/197000/196993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts