Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki :) ,może się skuszę ale ja też coś nie ciężkiego :).

Pochwalę się :D:D:D

Wczoraj byłam zobaczyć moją chrześnicę - jakie to maleństwo ,główka jak moja zaciśnięta pięść .

Reni - mechanizmy do rolet też masz???Szukam czegoś do tej mojej altany ,żeby dach rozciągać ale najtańszą wersję jaka jest.:)

Hmm.. nie wiem, czy pierdołowatość. Pierdołowatość to dla niego gadka o maseczkach, o moim ogrodzie, o celebrytach (dla mnie też), o modzie itd. Jak cos kupię to jestem nieco podekscytowana. Jak jestem podekscytowana to chcę się tym z nim podzielić.... hmm... ja tam min miłość interpretuję... (ale ja stary rocznik jestem :lol2:).

A zmarszczki... hmm... mojemu by nie przeszkadzały.... co Twój zrobi po 50 ? Na lifting Cię wyśle ?

Gość tymczasowy19
ale to taka trochę nie sądzisz, że pierdołowatość?

zawracanie głowy pierdołami?

ja też tak uważam, ale

co jakiś czas z tego powodu są kłotnie

- jak się któraś strona pyta - to o to ze się pyta o pierdoły (zawraca głowę)

- jak się któraś strona nie zapyta, a akurat w tym konkretnym przypadku ta pierdoła był "ważna":lol2:

Hmm.. nie wiem, czy pierdołowatość. Pierdołowatość to dla niego gadka o maseczkach, o moim ogrodzie, o celebrytach (dla mnie też), o modzie itd. Jak cos kupię to jestem nieco podekscytowana. Jak jestem podekscytowana to chcę się tym z nim podzielić.... hmm... ja tam min miłość interpretuję... (ale ja stary rocznik jestem :lol2:).

A zmarszczki... hmm... mojemu by nie przeszkadzały.... co Twój zrobi po 50 ? Na lifting Cię wyśle ?

mojemu nie przeszkadzają a ja mam kryzys wieku około 30stkowego :rotfl:

krem to pierdoła wg mnie

Magda nikt nie mówi o majtkach, czy staniku chociaż to drugie zawsze da się zauważyć

ale apaszka za 2 klocki to trochę droga, ja bym nie dała i miałabym wyrzuty sumienia, jak mój maż by sobie kupił buty za 2 klocki tez bym sie wkurzyła

ale o kremie była mowa

nie wiem - ja nie przeżywam zakupu...musiałabym non stop przeżywać :lol2:

- jak się któraś strona nie zapyta, a akurat w tym konkretnym przypadku ta pierdoła był "ważna"http://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif

dobre hahahha

poproszę zmianę tematu - Melcia przyszła

a wyprzedaże się skończyły - a ja zbieram na płot :yes:

My sobie mówimy (raczej). P. jedynie mi nie mówi .. o płytach. Po każdej wypłacie kupuje kilka... jak znajdę to się sowiaduję, ze to stara :lol2:

Ale ja ... nie mogłabym mu nie powiedzieć o wydatkach, Jezy, So pióro kupię to mu mówię. Nigdy nie narzekał na pierdołowatość.... a bielizna ?? Musowo - musi zaakceptować :). Nawet zwykłe majtki (w Biedrze ostatni ładne były):).

Ha, dla nas to ważne. JA siędzięlę informacją jak dobry jogurt zjem - polecę mu. A majtki - P. tez kupuje "pode mnie".

tak na marginesie... zajebiste śniadanko mam dzisiaj. W Biedrze jest taki mix sałat (nowość) w promocji tylko za 2,99. Z BOTWINKĄ !!! Niam... do tego pomidor i czerwona papryka - mówię Wam... spróbujcie tą botwinkę....

http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/197000/196993.jpg