women.beauty 28.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 woman ale masz piec na ekogroszek? jak to cenowo wychodzi magda pewno, ze wkurza no ale co zrobić Tak piec na eko ale co cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 dlatego no wiesz....jakby ci to wytłumaczyć....zaczynamy wkraczać na grząski grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ja chyba dzis z nudów urodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ok inaczej mnie interesuje tylko cena bo na kw się nie znam Reni pewnie też to zainsteresuje jak nie będzie w cenie samochodu ja chyba dzis z nudów urodzę Reni może znajdziesz rozwiązanie dla naszej ciepłej wody i swojej ja mam dziś spotkanie jeszcze..... a weny zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ok inaczej mnie interesuje tylko cena bo na kw się nie znam Reni pewnie też to zainsteresuje jak nie będzie w cenie samochodu tutaj są kompanty - razem z zasobniekiem..... http://globenergia.pl/zestawienia/pompy-ciepla-do-cwu#.UxBjj852Tj4 modele bez zasobników są tańsze... pytanie, czy warto inwestować tyle i czy nie lepiej grzać cwu prądem dla wygody (jak węglem niewygodnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) nie wiem ja liczyć nie umiem co lepiej a co nie ale od rana dyskusja z m. o wyższości świąt BN nad W ale sam zaczął dobra to jednak zły temat....... Edytowane 28 Lutego 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Magda -mój wie nawet o kremie...majtki wczoraj kupiła dwie pary - musiał mnie w nich zaraz zobaczyć . Hmmm... my mówimy sobie wszystko ..... i tak powinno byc kremy i innne mazidla mojego tak bardzo nie interesuja, sweter czy podkoszulek tez srednio, ale jak juz kupie cos 'poza jego wiedza' to i tak musze zakup zaprezentowac teraz mi sie przypomialo, ze ktorejs obiecalam zdjecia espadryli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 właśnie dzwoniłam do mojego z nowiną wężykową (dzieki woman) no i powiedział, a po co mam płacić za prąd?:o:o:o:o:o:o mój woli grzać węglem, zima tego roku kosztowała mnie 1,5 tony węgla, całe 6 m3 drewna zostanie na następną zimę, no nic nie wychodzi taniej:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 nie wiem ja liczyć nie umiem co lepiej a co nie ale od rana dyskusja z m. o wyższości świąt BN nad W ale sam zaczął dobra to jednak zły temat....... hehe http://kolektory.biz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&Itemid=27 to nie dyskutuj, ale dam ci dobrą radę - o solarach nawet nie myśl...chyba że chcesz mieć basen, to wtedy można się nad tym zastanowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 właśnie dzwoniłam do mojego z nowiną wężykową (dzieki woman) no i powiedział, a po co mam płacić za prąd?:o:o:o:o:o:o mój woli grzać węglem, zima tego roku kosztowała mnie 1,5 tony węgla, całe 6 m3 drewna zostanie na następną zimę, no nic nie wychodzi taniej:mad::mad::mad: no niestety, nie ma rozwiązań idealnych...albo drogie w zakupie i tanie w eksploatacji, albo na odwrót, albo formy pośrednie... no jeszcze są drogie w zakupie i drogie w ekploatacji i jeszcze jest komfort... każde rozwiązanie ma wady i zalety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 hehe http://kolektory.biz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&Itemid=27 to nie dyskutuj, ale dam ci dobrą radę - o solarach nawet nie myśl...chyba że chcesz mieć basen, to wtedy można się nad tym zastanowić... a ja pytam dlaczego złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 właśnie dzwoniłam do mojego z nowiną wężykową (dzieki woman) no i powiedział, a po co mam płacić za prąd?:o:o:o:o:o:o mój woli grzać węglem, zima tego roku kosztowała mnie 1,5 tony węgla, całe 6 m3 drewna zostanie na następną zimę, no nic nie wychodzi taniej:mad::mad::mad: Reni bo Twój w domu jest a mój w końcu przyznał się że "ułatwi mi życie" wężownica do ogrzania 300l - ktoś to pewnie obliczy ile prądu trzeba i ile zł to wychodzi w jednej taryfie Tymczasowy Ty masz kalkulator to licz:lol2: ja też nie wiem co w solarach nie tak - chyba lepiej niż wężownica? tym bardziej jak brakuje tylko baterii na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 właśnie dzwoniłam do mojego z nowiną wężykową (dzieki woman) no i powiedział, a po co mam płacić za prąd?:o:o:o:o:o:o mój woli grzać węglem, zima tego roku kosztowała mnie 1,5 tony węgla, całe 6 m3 drewna zostanie na następną zimę, no nic nie wychodzi taniej:mad::mad::mad: a ile kosztuje 1,5 tony wegla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 magda na twoim miejscu bym wybrała ten wężyk, ja tam do kotłowni nie zaglądam, ostatnio rozpalałam bo byłam zmuszona, ale tak sytuacja trafiła się raz na 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ok 1200 Reni - no coś muszęnie wiem co - ale nie za 20 tysiaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a ja pytam dlaczego złe bo kolektory wychodzą drogo - i działają tylko jak jest słońce, I wtedy i tak musisz w piecu rozpalić lub grzałką grzać. A lata różne bywają.... pompa ciepła powietrzna wychodzi taniej i działa zawsze, pobiera prąd, ale tak 4 razy mniej niż grzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Reni - a za jaki czas to 1,5 tony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 bo kolektory wychodzą drogo - i działają tylko jak jest słońce, I wtedy i tak musisz w piecu rozpalić lub grzałką grzać. A lata różne bywają.... pompa ciepła powietrzna wychodzi taniej i działa zawsze, pobiera prąd, ale tak 4 razy mniej niż grzałka ale jest cholernie droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 dziewczyny to wy nie macie pieców z podajnikami na ekogroszek ? ja mam taki piec i mam solary, jak słońce zaczyna porządnie grzać tzn tak ok maja to piec już wygaszamy a same solary dają radę, jak jest dłużej zimno to grzałka podgrzewa. ps nikt mnie nie przekona że solary to jakiś żart mam i polecam, oczywistą oczywistością jest solar i cała instalacja od dobrego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 mirella 1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts