MarJel 26.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ilonka, kurcze, mam złą wiadomość, one nie mają futerka w środku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja kupiłam w sklepie Włoch, takie same były jeszcze w Dobre buty Partyka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ten ocieplacz jest tylko na zewnątrz? To odpadają... Ja muszę mieć ocieplane. (Nieocieplanych mam pełną szafę, bo ja się przyznam szczerze, że może nie tyle buty są moją pasją, co właśnie kozaki. Żałuję, że nie można w nich chodzić cały rok ;(). No widzisz MarJel, tak to jest, jak babka sobie coś ubzdura, potem szuka i albo kolor nie pasuje, albo obcas nie taki, albo brak ocieplenia... Dlatego na zakupy najlepiej chodzić bez żadnego planu i oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 U mnie sprawa wygląda tak, że na spacer i na sanki z dziećmi, biegam w emu, a tak to wszędzie śmigam samochodem i nogi mi nie marzną edit mają w środku jakiś flausz czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jeśli chodzi o buty, to w tym sezonie niby modne rude botki sznurowane z wywijanym misiem i właśnie takie kupiłam. Trochę nie w moim stylu i moge wyglądać jak doda elektroda , ale nie wiem co mnie podkusiło. Podejrzewam że jak zwykle pół zimy przelatam w swoich 4letnich emu, które ciągle wyglądają jak nowe i są najcieplejsze ze wszystkich moich zimowych. Takie: http://img713.imageshack.us/img713/6504/330032.jpg Cześć Dziewczyny - podczytuję Reni codziennie co u Ciebie a ponieważ u mnie na razie suche a w zasadzie jeszcze nie zupełnie suche tynki to się nie udzielam za mocno Ale temat butów nie mogę przemilczeć MarJel - te buty to hicior sezonu - trafiłaś w 10 !!!! Wiem coś o butach - mam ok 100 par i mimo, że sama nie wiem jeszcze czy te wiązane mi się podobają czy nie wiem że już chce je mieć Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Super buty :0. MarJel - a emu Ci nie przemakają jak na sanki idziesz ??Ja mam wielkie problemy z butami, bo mam 180 wzrostu i muszę z obcasami bardzo uważać. AA niestey jak coś jest piękne to ja obcas ogromny. Oprócz tego dochodzi rozmiar nogi - 41-42. A ww buty są do rozmiaru 39. Więc kupno butów to u mnie tragdia. Musiałam zmienić sposób zaopatrywania się i teraz ZAWSZE wchodzę do każdego obuwniczego i kupuję w ślepo buty które mi się podobają i spełniają moje wymagania. Nie ważne czy akurat szukam butó czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Reni mam pytanko o fotel Tirup Pisalam tez do mazo bo ona rowniez go ma Powiedz mi czy oparcie jak sie w nim siedzi jest na tyole wysoko zeby oprzec glowe Ja mam 175 cm a maz 185cm Wyobrazam sobie juz siebie jak siedze w nim przed tv ale boje sie tego ze nie bede mogla glowy oprzec We Wrocku w ikea na stronie pisze ze sa niedostepne wiec jak juz zostanie mi allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ale sie zrobiło modowo, saly 100 par butów masz, lo matko boska mirella to z ciebie wysoka kobitka Ilona jak spanie śnieg to i kozaki z futrem będą a przecie jeszcze lato bynajmniej na śląsku kasia w fotelu się leży i moja głowa spokojnie sie opiera a mam 170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wu-zetka 27.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Hej.Reni czy dobrze kojarzę,że Twoje okna są ze Stolbudu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tak stolbud wloszczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kasiakp - a znasz jakieś modele podobne do Tirup-a ? Interesowały by mnie inne kolory i nie wiem jak i gdzie szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Reni, dość wolno mi idzie czytanie Twojej galerii. Może do Bożego Narodzenia będę na biężąco Ale to, co już zobaczyłam jest świetne! Bardzo mi się u Ciebie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wu-zetka 27.09.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tak stolbud wloszczowa Dzięki Słonko- juz do nich "mailuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.09.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kasiakp - a znasz jakieś modele podobne do Tirup-a ? Interesowały by mnie inne kolory i nie wiem jak i gdzie szukać . mirela, ja mam Karstada w szarym filcu, ale widzę, że zmienili teraz nazwę i chyba w filcu juz nie ma, tylko w skórze. Ale polecam. Duże, wygodne, dobrze wyprofilowane. TUTAJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 27.09.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 reni przejrzałam Twój wątek i bardzo podoba mi się domek:) Gratuluję świetnych wnętrz .Mam pytanie odnosnie sufitu i schowanego karnisza. Czy masz może fotkę jak to wyglada z bliska lub możesz opisac jak to jest zrobione? Bardzo ładnie proszę .Powiedziałam wykonawcy ,że chę aby tak zrobił, to powiedział, że nie robił takiego rozwiazania z chowanym karniszem, ale spróbuje.Czy beton dekoracyjny oikos kupowałas w sklepie czy wykonawca Ci polecił? W moim mieście mało który sklep słyszał o betonie, chyba tylko z dekorala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 reni przejrzałam Twój wątek i bardzo podoba mi się domek:) Gratuluję świetnych wnętrz . Mam pytanie odnosnie sufitu i schowanego karnisza. Czy masz może fotkę jak to wyglada z bliska lub możesz opisac jak to jest zrobione? Bardzo ładnie proszę . Powiedziałam wykonawcy ,że chę aby tak zrobił, to powiedział, że nie robił takiego rozwiazania z chowanym karniszem, ale spróbuje. Czy beton dekoracyjny oikos kupowałas w sklepie czy wykonawca Ci polecił? W moim mieście mało który sklep słyszał o betonie, chyba tylko z dekorala. witam serdecznie, gdzies w moim wątku pokazywalam już jak to jest zrobione, musiałabyś poszukac, w każdym razie sufit jest obniżony na całości a tam gdzie karnisz mniej, w tę dziurę włożona jest listwa, beton kupował mi wykonawca ale spytam gdzie kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 znalazłam szybciej http://img121.imageshack.us/img121/4423/p1040029r.jpg http://img269.imageshack.us/img269/9919/p1040027zo.jpg http://img825.imageshack.us/img825/1535/p1040024c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 27.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 reni dziękuję Ci bardzo, bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 27.09.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Reni, jaką masz szerokość tej wnęki? chciałam 20cm, a wykonawca mówi, że powinnam bliżej 10cm. Tylko żeby mi się firanki nie gniotły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.09.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 kasiakp - a znasz jakieś modele podobne do Tirup-a ? Interesowały by mnie inne kolory i nie wiem jak i gdzie szukać . nic podobnego nie znam niestety Tak jak anna-maria pokazala Karlstad z ikea teraz pod inna nazwa ale mi wizualnie bardziej podoba sie Tirup jest taki bardziej lezacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts