Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten ocieplacz jest tylko na zewnątrz? To odpadają... Ja muszę mieć ocieplane. (Nieocieplanych mam pełną szafę, bo ja się przyznam szczerze, że może nie tyle buty są moją pasją, co właśnie kozaki. Żałuję, że nie można w nich chodzić cały rok ;().

No widzisz MarJel, tak to jest, jak babka sobie coś ubzdura, potem szuka i albo kolor nie pasuje, albo obcas nie taki, albo brak ocieplenia... Dlatego na zakupy najlepiej chodzić bez żadnego planu i oczekiwań :)

Jeśli chodzi o buty, to w tym sezonie niby modne :rolleyes: rude botki sznurowane z wywijanym misiem i właśnie takie kupiłam. Trochę nie w moim stylu i moge wyglądać jak doda elektroda :lol2:, ale nie wiem co mnie podkusiło. Podejrzewam że jak zwykle pół zimy przelatam w swoich 4letnich emu, które ciągle wyglądają jak nowe i są najcieplejsze ze wszystkich moich zimowych.

Takie:

http://img713.imageshack.us/img713/6504/330032.jpg

Cześć Dziewczyny - podczytuję Reni codziennie co u Ciebie a ponieważ u mnie na razie suche a w zasadzie jeszcze nie zupełnie suche tynki to się nie udzielam za mocno :-) Ale temat butów nie mogę przemilczeć :-)

MarJel - te buty to hicior sezonu - trafiłaś w 10 !!!!

Wiem coś o butach - mam ok 100 par i mimo, że sama nie wiem jeszcze czy te wiązane mi się podobają czy nie wiem że już chce je mieć :-)

Buziole

Super buty :0. MarJel - a emu Ci nie przemakają jak na sanki idziesz ??

Ja mam wielkie problemy z butami, bo mam 180 wzrostu i muszę z obcasami bardzo uważać. AA niestey jak coś jest piękne to ja obcas ogromny. Oprócz tego dochodzi rozmiar nogi - 41-42. A ww buty są do rozmiaru 39. Więc kupno butów to u mnie tragdia. Musiałam zmienić sposób zaopatrywania się i teraz ZAWSZE wchodzę do każdego obuwniczego i kupuję w ślepo buty które mi się podobają i spełniają moje wymagania. Nie ważne czy akurat szukam butó czy nie.

Reni mam pytanko o fotel Tirup Pisalam tez do mazo bo ona rowniez go ma Powiedz mi czy oparcie jak sie w nim siedzi jest na tyole wysoko zeby oprzec glowe Ja mam 175 cm a maz 185cm Wyobrazam sobie juz siebie jak siedze w nim przed tv ale boje sie tego ze nie bede mogla glowy oprzec We Wrocku w ikea na stronie pisze ze sa niedostepne wiec jak juz zostanie mi allegro

kasiakp - a znasz jakieś modele podobne do Tirup-a ? Interesowały by mnie inne kolory i nie wiem jak i gdzie szukać :(.

mirela, ja mam Karstada w szarym filcu, ale widzę, że zmienili teraz nazwę i chyba w filcu juz nie ma, tylko w skórze. Ale polecam. Duże, wygodne, dobrze wyprofilowane. TUTAJ.

reni przejrzałam Twój wątek i bardzo podoba mi się domek:) Gratuluję świetnych wnętrz .

Mam pytanie odnosnie sufitu i schowanego karnisza. Czy masz może fotkę jak to wyglada z bliska lub możesz opisac jak to jest zrobione? Bardzo ładnie proszę .

Powiedziałam wykonawcy ,że chę aby tak zrobił, to powiedział, że nie robił takiego rozwiazania z chowanym karniszem, ale spróbuje.

Czy beton dekoracyjny oikos kupowałas w sklepie czy wykonawca Ci polecił? W moim mieście mało który sklep słyszał o betonie, chyba tylko z dekorala.

reni przejrzałam Twój wątek i bardzo podoba mi się domek:) Gratuluję świetnych wnętrz .

Mam pytanie odnosnie sufitu i schowanego karnisza. Czy masz może fotkę jak to wyglada z bliska lub możesz opisac jak to jest zrobione? Bardzo ładnie proszę .

Powiedziałam wykonawcy ,że chę aby tak zrobił, to powiedział, że nie robił takiego rozwiazania z chowanym karniszem, ale spróbuje.

Czy beton dekoracyjny oikos kupowałas w sklepie czy wykonawca Ci polecił? W moim mieście mało który sklep słyszał o betonie, chyba tylko z dekorala.

witam serdecznie, gdzies w moim wątku pokazywalam już jak to jest zrobione, musiałabyś poszukac, w każdym razie sufit jest obniżony na całości a tam gdzie karnisz mniej, w tę dziurę włożona jest listwa, beton kupował mi wykonawca ale spytam gdzie kupował