mirela99 28.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a ja sie nie wgłębiłam, zaufałam mężowi, dziś bym się interesowała wszystkim od fundamentów aż po dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Matko... to ja SAMA piec wybierałam (miał startowac z niskiego progu). Sama czytałam o ogrzewniu ściennym i sama przekonywałam mojego że podłogowka wszystko ogrzeje. Jego kumple z pracy jak przychodzili do nas na budowę to się pukali po głowach, że zimno będzie, że podłogówka nie da rady, ze taki mały piecyk. Sama musiałam odpierać zarzuty . Ale P. mi ufał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 mirela, ja tak mam do dzisiaj, hehe przychodzą i dalej nie wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ich problem . I ich strata (bo się teraz budują i nam tez dalej nie wierzą). Unikają gazu jak ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wiesz no nie powiem, ze miałam wszystko gdzieś, ale skoro gazu nie ma, pompa na tamte czasy bardzo droga to wiadomym było ze węgiel, ja byłam przeciwna, ale wolałam moje okna, kominek i dachówkę niż pompę, to kwestia tych finansowych wyborów, każdy ją ma i pamięta, prawda? gdybym miała gaz to bym się nie zastanawiała, pozostałe wybory jak najbardziej dzis by się potwierdziły, no moze byłby problem z oknami, ciagle słyszę, ze mój M kupił by dzis plastikowe a ja zawsze dopowiadam , zę po moim trupie, i tak sobie gadamy od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.02.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 tymczasowy nio i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 dokładnie Reni jak sprzedam to kupię mieszkanie w kamienicy - albo nie wiem szeregowy jakiś z sąsiadami na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wiesz no nie powiem, ze miałam wszystko gdzieś, ale skoro gazu nie ma, pompa na tamte czasy bardzo droga to wiadomym było ze węgiel, ja byłam przeciwna, ale wolałam moje okna, kominek i dachówkę niż pompę, to kwestia tych finansowych wyborów, każdy ją ma i pamięta, prawda? gdybym miała gaz to bym się nie zastanawiała, pozostałe wybory jak najbardziej dzis by się potwierdziły, no moze byłby problem z oknami, ciagle słyszę, ze mój M kupił by dzis plastikowe a ja zawsze dopowiadam , zę po moim trupie, i tak sobie gadamy od 3 lat Reni, ja miałem takie same dylematy jak ty, budowaliśmy też w podobnym okresie. I dobrze to pamiętam. Uznaliśmy, że lepiej teraz zainwestować więcej w instalację, a częśc rzeczy odlozyc na później (elewacje,balustrady itp) - bo w takiej kolejności można to zrobić - w drugą stronę już niekoniecznie. I latem włąsnie planujemy skończyć te niedokończone rzeczy. Ale też wgłębiłem się mocno w temat i wiedziałem jak zrobić tę instalację sporo taniej, niż chcieli fachowcy w pierwszych wycenach....gaz co prawda miałem w zasięgu, ale daleko i przyłącze byłoby bardzo drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 o jezu tylko nie szergowy, to taki bloko - dom, moja siostra ma, dajcie spokój, siedząc na tarasie nawet nie można pierdnąć aby sąsiad nie słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dokładnie Reni tak jest , ja może i też bym chciała mieć instalacje gazową czy pompę ciepła ale moja na ekogroszek nie sprawia mi żadnego problemu, w sumie mąż raz na tydzień wrzuci parę worków groszku i tyle ja nawet tam nie wchodzę. Powiem wam jeszcze że moja kotłownia jest dosyć czysta ale taką jak ma moja sąsiadka to nigdy nie widziałam, nawet pranie tam suszy hahahhaa na suszarce stojącej i piec ma na ekogroszek. No niesamowite to jest, może zrobię zdjęcie i jak pozwoli to pokaże tu aby obalić mit syfu w kotłowni hahahahhaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 blisko mojej pracy w centrum miasta jest świetna działka na sprzedaż z UM....cena jest równie piękna jak ta działkaa w polu to ja mieszkać bym się bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 28.02.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 o jezu tylko nie szergowy, to taki bloko - dom, moja siostra ma, dajcie spokój, siedząc na tarasie nawet nie można pierdnąć aby sąsiad nie słyszał prawdziwe kobiety nie pierdzą, kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 prawdziwe kobiety nie pierdzą, kochanie miałam na myśli męża i dzieci:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 28.02.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 miałam na myśli męża i dzieci:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Gosia moja znajoma ma kotłowię też taką czystą , ze pranie wisi i ma tam pralkę, nie wiem jak ale widziałam na własne oczy, moja kotłownia wygląda masakrycznie, syf, i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Kobiety z klasą - a nie prawdziwe. Prawdziwe pierdzą (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Reni - bo mąż piec obsługuje. Jakbyś się Ty piecem zaiteresowała to tez byś pewnie taką miała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a jak pytam mojego księciunia dlaczego w swoim królestwie nie posprząta, to mówi, ze jak wsypie węgiel to znowu się nakurzy:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Reni - bo mąż piec obsługuje. Jakbyś się Ty piecem zaiteresowała to tez byś pewnie taką miała . wiem, tylko jak ja posprzątam to będę ją mieć na mojej głowie, ale chyba kurwa jutro to zrobię:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts