mirela99 28.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Black Afgano - producent wycofał się kilka dni temu z próbek . Głośno o tym było na necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzięki Magda, Nasivin do kitu jest, a inhalacji nie mam jak zrobić, dopiero kupię nebulizator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 nasivin na wode jest ok - przynajmniej u nasa spray nie kupuję tych dziecięcych gówienek...sorki - bo to mgiełkadobrze działa rhinoton - dawalam odkąd pół roku skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.02.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wzięłam jeszcze comme des garcons 1 i 2. No właśnie tego black oud nie ma mniejszej pojemności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.02.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 zrobią Ci jak napiszesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.02.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 fajna - a jest idole de lubin ? Nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 u nas otrivin dla dzieci. Jest tez dla dorosłych - tylko to używam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Sorry, że Wam się wcinam ale podrzućcie jakieś naturalne sposoby na przezroczysty katar (podejrzewam, że od ząbkowania) oprócz inhalacji? zadnego otrivinu, nasivinu i tym podobnych!! takie leki tylko i wylacznie na wieczor i to przy totalnie zatkanym nosie!! takie krople wysuszaja sluzowke nosa! na przezroczyste katary tylko i wylacznie sol morska w sprayu, jak juz katar zaczyna dziecku przeszkadzac to euphorbium w sprayu - homeopatyczny 'lek' na katar bez recepty i ew. masc majerankowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Stosuję maść majerankową i sól morską. Zadnych lekarstw, dlatego pytałam o naturalne metody. Dostałam informację, że Euphorbium najlepiej po drugim roku życia stosować bez konsultacji z lekarzem, a u lekarza nie byliśmy bo nie ma z czym. No i kupuję inhalator, ale pewnie zanim przyjdzie, kataru już nie będzie. Jakby się coś zmieniło, jutro pojedziemy do pediatry, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Melatonina 28.02.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Stosuję maść majerankową i sól morską. Zadnych lekarstw, dlatego pytałam o naturalne metody. Dostałam informację, że Euphorbium najlepiej po drugim roku życia stosować bez konsultacji z lekarzem, a u lekarza nie byliśmy bo nie ma z czym. No i kupuję inhalator, ale pewnie zanim przyjdzie, kataru już nie będzie. Jakby się coś zmieniło, jutro pojedziemy do pediatry, dzięki! maść majerankowa w zupełności wystarczy znasz powiedzenie, ze katar leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Yokasta... ja kupilam inhalator w aptece z mysla uzywania... lezy od roku w pudelku nie uzywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 MMelisa, i tak musimy kupić. Mamy wszyscy problem z zatokami, a w takich sytuacjach jak dzisiejsza bywa jednak potrzebny. Melatonina, znam ale na mnie nie działa trwa albo krócej albo dłużej. Ważne, żeby zielony nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Melatonina 28.02.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 MMelisa, i tak musimy kupić. Mamy wszyscy problem z zatokami, a w takich sytuacjach jak dzisiejsza bywa jednak potrzebny. Melatonina, znam ale na mnie nie działa trwa albo krócej albo dłużej. Ważne, żeby zielony nie był. zanim zamowilas, trzeba bylo napisac-kupilabys od mmelissy za pol ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 zanim zamowilas, trzeba bylo napisac-kupilabys od mmelissy za pol ceny taaaa tylko ze ja mam to w NO... moze kiedys uzyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Melatonina 28.02.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 taaaa tylko ze ja mam to w NO... moze kiedys uzyje mikołajowi podasz, jak będzie jechać saniami do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 mikołajowi podasz, jak będzie jechać saniami do Polski tylko do tego czasu to Yokasta juz sie zaopatrzy w swoj co zamowila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Melatonina 28.02.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 tylko do tego czasu to Yokasta juz sie zaopatrzy w swoj co zamowila albo katar przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 01.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Stosuję maść majerankową i sól morską. Zadnych lekarstw, dlatego pytałam o naturalne metody. Dostałam informację, że Euphorbium najlepiej po drugim roku życia stosować bez konsultacji z lekarzem, a u lekarza nie byliśmy bo nie ma z czym. No i kupuję inhalator, ale pewnie zanim przyjdzie, kataru już nie będzie. Jakby się coś zmieniło, jutro pojedziemy do pediatry, dzięki! Euphorbium stosowałam jak mały miał ok. 6 miesięcy lekarz kazał uważam że jest dobre na taki katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.03.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 albo katar przejdzie Do Mikołaja to mam nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts