reni1980 03.03.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 oj ja bym mogła, tak mnie wkurzył w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 laski wszystko kwestia przyzwyczajenie - wg mnie tyle samo plusów co minusów. A co Śnieżynek wywinął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Pewnie tak, ale taka rodzina by nie była spełnieniem moich marzeń. Jasne, człowiek się do KAŻDYCH warunków jest w stanie przyzwyczaić. My jednak szukamy inncyh rozwiązań (często idzie za tym mniejsza kasa. Wolę miec w domu męża niż torebkę Korsa ). A tak a'propos kasy i Korsa - zobaczcie jaki zajebisty teledysk, jak filmik...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) co Ty z tym korsem tak pijesz? ja sama na niego... mąż nie ma nic do tego:P * extra ta laska z teledysku Mirela :rotfl:a ja od rana red bull + kawa bo ledwo trybię hahah Edytowane 3 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no można by jeszcze dodać apaszkę Lv:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 hahahah WREDNE ! i jeszcze 100 ml sensual orchid i byłby cel na ten rok zaliczony;) aa i jeszcze tatuaż - ciekawe co mi "artysta" namaluje hahhaa może ja mam kryzys 30stki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 o własnie ja też dziękuję bogu, ze mąż pracuje na miejscu, bo wiecie dla takiego to tez chujowo ciągle po hotelach spać i walizką w ręku, nie tylko nam jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Reni - zgadzam się . JAk rodzina to rodzina....zresztą mój jest domatorem - on strasznie cierpiał poza domem . A jak Sonia się pojawiła to miał dosłwonie depresje z tego powodu.... MAgda... ja "gardzę" takimi laskami. Potem mają 50 lat depresję, alkoholiczkami zostają itd. Magda - jaki tatuaż ? Nie jestem w temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Magda ale tatuaż to chyba dziś ci się przysnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 MAgda... ja "gardzę" takimi laskami. Potem mają 50 lat depresję, alkoholiczkami zostają itd. . ale jakimi? ja nie piję, depresja mi nie grozi, mało tego jakoś tak " dobrze się czuję" tatuaż na plecach ale nie jakiś tam sweet napisy o miłości czy gwiazdki - nic z tych rzeczy. Zaraz Ci na prv dam adres tego faceta i jego stronę.... Ma mi sam narysować ten "magik" tzn artysta nie jakiś tam partacz rysuje sam... na kartce, dajesz przykłady co Cię interesuej, albo co ma w nim zawrzeć a on rozrysowuje na kartce facet chyba z Ukrainy jest.. haha. U mnie ma być wzdłuż kręgosłupa na 1/2 długości - tak od linii kołnierzyka żeby w razie czego nie świecić w pracy... mąż na tak.. pytał "co chce sobie przez to udowodnić" masz Mirela? pasuje mi do Ciebie nie, nie Reni - od dawna - póki mam aktualne szczepienia na żółtaczkę trzeba wykorzystać moment nie podobają Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 jest poniedziałek - dziś nikt nie narzeka na mężów a ja tam na mojego nie narzekam i tez mi sie szykuja zmiany... na 98% od wakacji... wszystko okaze sie w kwietniu co i jak... iiiiiiiii wcale nie tryskam radoscia... Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ooooo tatuaze znowu na tapecie Jaaaaaa bym chciala tez skorpiona.. juz kiedys pisalam o tym Magdalena: kawa plus redbull... nie dziwie sie ze masz swietny humor uwazaj zebys nie odleciala... redbull dodaje ci skrzyyyyydel :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Magda - to Ty zarabiasz doopą ? Bo ja o takich pisałam... Ale MAgda jaki tatuaż ? Co do mnie pasuje ? Co mam ?? Zakręcona chyba dzisiaj jestem... Nie chwaliłam się - zdobyłam 2 srebrne medale w zawodach, So brazowy . Będą fotki na necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 magda ja bym chciała ale nie mogę mirela gratulacje:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 u mnie zero zmian,,, Melcia - qrka bo coś do tyłu jestem - musiałam podnieść sobie ciśnienie hahahah szaro za oknem ... o seksie nie piszecie to co - zostal red bull Mirela myślalam, że masz? nie mówię o napisie na ręcę " sweet dreams" nie, nie ja ......... nie jestem - dpą zarabiac nie muszę. Reni ale czemu nie możesz? tylko nie mów, że Misiek nie pozwoli...? ja się zawsze bałam, że żółtaczka i te sprawy - ale mam przeciwciała jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no właśnie dlatego:sick::sick::sick:a dwa boję sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 bólu?ja tego najmniej - ja tylko tego, że coś spartaczy ... nie możesz go przekonać? albo zrobić Ty i on? na plecach nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ooooo tatuaze znowu na tapecie Jaaaaaa bym chciala tez skorpiona.. juz kiedys pisalam o tym Magdalena: kawa plus redbull... nie dziwie sie ze masz swietny humor uwazaj zebys nie odleciala... redbull dodaje ci skrzyyyyydel :lol2: http://wir.pl/obrazek.php?3210 ale nie takiego? czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 http://wir.pl/obrazek.php?3210 ale nie takiego? czesc wszystkim wiesz... fajny, ale za delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Przecięz igły są jednorazowe, jak w profesjonalnym studiu to nic nie grozi (tak samo jak u dentysty czy kosmetyczki). MAgda - ja nie mam. P. ma. I chce na plecach, ogromny (mi się bardzo takie podobają). Kiedyś miałąm faze na tatuaż (jak miałam 17 lat, wtedy P. robił) ale wymiękłam (wtedy jeszcze trochę mamy słuchałam). Teraz się cieszę, że nie zrobiłam - co druga laska ma, a u jednej tylko widziaąłm fajny. Reszta... kiczowata totalnie. Ciężko dla laski wybrać niekiczowaty tatuaż. Przede wszystkim - musi być duży (wg mnie). I jednak wolę u facetów... lasce (kobiecie z klasą ) wg mnie nie pasuje tatuaż. Ale dziaraj się . Pokaż tylko potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts