Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pewnie tak, ale taka rodzina by nie była spełnieniem moich marzeń. Jasne, człowiek się do KAŻDYCH warunków jest w stanie przyzwyczaić. My jednak szukamy inncyh rozwiązań (często idzie za tym mniejsza kasa. Wolę miec w domu męża niż torebkę Korsa ;)).

A tak a'propos kasy i Korsa - zobaczcie jaki zajebisty teledysk, jak filmik...:

Reni - zgadzam się :). JAk rodzina to rodzina....zresztą mój jest domatorem - on strasznie cierpiał poza domem :(. A jak Sonia się pojawiła to miał dosłwonie depresje z tego powodu....

MAgda... ja "gardzę" takimi laskami. Potem mają 50 lat depresję, alkoholiczkami zostają itd.

Magda - jaki tatuaż ? Nie jestem w temacie....

MAgda... ja "gardzę" takimi laskami. Potem mają 50 lat depresję, alkoholiczkami zostają itd.

.

ale jakimi?

ja nie piję, depresja mi nie grozi, mało tego jakoś tak " dobrze się czuję" :)

tatuaż na plecach ale nie jakiś tam sweet napisy o miłości czy gwiazdki - nic z tych rzeczy.

Zaraz Ci na prv dam adres tego faceta i jego stronę....

Ma mi sam narysować ten "magik" tzn artysta nie jakiś tam partacz rysuje sam... na kartce, dajesz przykłady co Cię interesuej, albo co ma w nim zawrzeć a on rozrysowuje na kartce facet chyba z Ukrainy jest.. haha.

U mnie ma być wzdłuż kręgosłupa na 1/2 długości - tak od linii kołnierzyka żeby w razie czego nie świecić w pracy... mąż na tak.. pytał

"co chce sobie przez to udowodnić"

:rotfl:

masz Mirela? pasuje mi do Ciebie

nie, nie Reni - od dawna - póki mam aktualne szczepienia na żółtaczkę trzeba wykorzystać moment :lol2: nie podobają Ci się?

u mnie zero zmian,,,

Melcia - qrka bo coś do tyłu jestem - musiałam podnieść sobie ciśnienie hahahah :D

szaro za oknem ... o seksie nie piszecie to co - zostal red bull :D

Mirela myślalam, że masz? nie mówię o napisie na ręcę " sweet dreams" :lol2:

nie, nie ja ......... nie jestem - dpą zarabiac nie muszę.

Reni ale czemu nie możesz? tylko nie mów, że Misiek nie pozwoli...? ja się zawsze bałam, że żółtaczka i te sprawy - ale mam przeciwciała jeszcze :D

Ooooo tatuaze znowu na tapecie :D

Jaaaaaa bym chciala tez :D skorpiona.. juz kiedys pisalam o tym :)

Magdalena: kawa plus redbull... nie dziwie sie ze masz swietny humor :lol2:

uwazaj zebys nie odleciala... redbull dodaje ci skrzyyyyydel :lol2::lol2::lol2:

http://wir.pl/obrazek.php?3210 ale nie takiego? :lol2: ;)

czesc wszystkim :)

Przecięz igły są jednorazowe, jak w profesjonalnym studiu to nic nie grozi (tak samo jak u dentysty czy kosmetyczki).

MAgda - ja nie mam. P. ma. I chce na plecach, ogromny (mi się bardzo takie podobają). Kiedyś miałąm faze na tatuaż (jak miałam 17 lat, wtedy P. robił) ale wymiękłam (wtedy jeszcze trochę mamy słuchałam).

Teraz się cieszę, że nie zrobiłam - co druga laska ma, a u jednej tylko widziaąłm fajny. Reszta... kiczowata totalnie. Ciężko dla laski wybrać niekiczowaty tatuaż. Przede wszystkim - musi być duży (wg mnie). I jednak wolę u facetów... lasce (kobiecie z klasą ;)) wg mnie nie pasuje tatuaż. :)

Ale dziaraj się :). Pokaż tylko potem :)