Mmelisa 03.03.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Mirela... przeciez tatuaz mozna zrobic w takim miejscu gdzie tylko maz bedzie mogl ogladac i nikt nie bedzie inny wiedzial o nim moj np chce zebym sobie zrobila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 kobieta z klasą nie pokazuje co ma na plecach;) Mirela wiesz - te "co drugie" laski robią zazwyczaj to co "chwilowo" modne - teraz chyba napisy na nadgarstkach? albo ogólnie napisy....tylko jak napis będzie wyglądał jak skóra zrobi się cienka..no nie będzie wyglądał. Pamiętasz modę na tatoo nad spodniami? hahah to był hit-kit Melcia - dokładnie, tak samo jak z kolczykami - dziurki zarastają i prawie nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 JA akurat lubię jak widać, jak jest duży i widoczny . Mój nie ma zdania, daje mi wolną rękę. Ale mam jak z perfumami - wolę w niego zainwestowac niż w siebie, wtedy JA czerpię większą radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 to ja powinnam mojemu w buty trekkingowe bo ciągle chce w góry - wtedy ja nie widzę, a jego nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Melcia - dokładnie, tak samo jak z kolczykami - dziurki zarastają i prawie nie widać... aaa zgodze sie bo w jednym uchu mam 3 dziurki na kolczyki..ale teraz nosze jeden:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 tak, kiedyś były smoki, trybale, napisy (chińskie), motylki ... dużo by tego. Mi się podobają trójwymiarowe (Ann pokazała trójwymiarowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 MAgda - tu maż na kregosłup http://tatuaze.tv/upload/foto/0/1345987247961.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 nie każdy robi - ale są najładniejsze:) "cieniowane" Mel..dokładnie:lol2: Mirela ale co on przedstawia? ja swój typ mam - podlinkuję Ci na prv jak zjadę linka w pracy i ile się taki robi.... rana na ranę..nie ..mnie BDSM nie interesuje jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 w odstępach kilkudniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ale to ciągle rana na ranę to może nie zaczynajmy o bólu w poniedzaiłek bo w piątek nie wiem do czego dojdziemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ale to ciągle rana na ranę to może nie zaczynajmy o bólu w poniedzaiłek bo w piątek nie wiem do czego dojdziemy;) ojj przy weekendzie to dojdziemy jak zawsze... do tego jednego draga,alkohol &sex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 nie rana na ranę. Jak kawałek zrobi to nie poprawia. Robi po kawałku. Nie dałby rady poprawiać bo potem jest strup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 następny weekend to ja z dzieckiem w domu ostatnie wyjście z laskami skończyło się na lodach w McD jak za czasów LO - dobrze, ze bez mandatu i obcasy do wymiany - kto mądry sypie kamyczkami między chodnikiem a płotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 JA mam w weekend imprezę. I wykłady perfumowe A w poniedziałek So na zieloną szkołe jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 i obcasy do wymiany - kto mądry sypie kamyczkami między chodnikiem a płotem... a kto ci kazal zlazic z chodnika pod czyjs plot taa po chaszczach lazic sie zachcialo to masz teraz okazja do zakupu nowych bucikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 i od razu torebka do kompeltu (Korsa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 nie, nie - nic nie kupuję - te się da wymienić a to imprezowe w których dam radę całą noc... Melcia - no ale ja szlam prosto - tylko krawężnik coś krzywo.... ehh gdzie te czasy... jednak dziecko spowolniło całkowicie.... Mirela -gdzie wybywasz? cholerka ja to muszę zawsze opiekę dla Młodego kombinować korsa - oj Ty Wredziolu! kors nie na imprezy nie nadaje - musi być mała i taka co nie przeszkadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Przecież pisałam, ze na 40 męża kuzynki. Ogromna impreza, jakieś przedstawienia, wiersze, ona mu będzie śpiewać piosenkę miłosną.... JA z młoda nie mam problemu - mama zawsze jest chętna Ale my tez rzadko wychodzimy na imprezy , kilka razy w roku dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 korsa - oj Ty Wredziolu! kors nie na imprezy nie nadaje - musi być mała i taka co nie przeszkadza:) co Ty na tych imprezach robisz ?? Że Ci torebka przeszkadza... chyba do kabiny WC dasz radę z Korsem wejść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) no przecież nie siedzę... idziemy coś zjeść i lekko się.. później gdzieś do klubu z tańcami i dance. dance - więc musi być mała - żeby w razie zagubienia nie żałować zawartości. Nie chodzisz tam gdzie się tańcuje? qrka co to za impreza bez tańców? to "pójście na piwo" ale ja piwa nie umiem przełknąć jak nie muszę Melcia na takie chodzi jak ja pewnie Edytowane 3 Marca 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts