Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kobieta z klasą nie pokazuje co ma na plecach;)

Mirela wiesz - te "co drugie" laski robią zazwyczaj to co "chwilowo" modne - teraz chyba napisy na nadgarstkach? albo ogólnie napisy....tylko jak napis będzie wyglądał jak skóra zrobi się cienka..no nie będzie wyglądał. Pamiętasz modę na tatoo nad spodniami? hahah to był hit-kit

Melcia - dokładnie, tak samo jak z kolczykami - dziurki zarastają i prawie nie widać...

nie, nie - nic nie kupuję - te się da wymienić a to imprezowe w których dam radę całą noc...

Melcia - no ale ja szlam prosto - tylko krawężnik coś krzywo....:lol2:

ehh gdzie te czasy... jednak dziecko spowolniło całkowicie....

Mirela -gdzie wybywasz? cholerka ja to muszę zawsze opiekę dla Młodego kombinować

korsa - oj Ty Wredziolu! kors nie na imprezy nie nadaje - musi być mała i taka co nie przeszkadza:)

Przecież pisałam, ze na 40 męża kuzynki. Ogromna impreza, jakieś przedstawienia, wiersze, ona mu będzie śpiewać piosenkę miłosną....

JA z młoda nie mam problemu - mama zawsze jest chętna :) Ale my tez rzadko wychodzimy na imprezy , kilka razy w roku dosłownie.

no przecież nie siedzę...

idziemy coś zjeść i lekko się.. później gdzieś do klubu z tańcami

i dance. dance - więc musi być mała - żeby w razie zagubienia nie żałować zawartości.

Nie chodzisz tam gdzie się tańcuje?:o qrka co to za impreza bez tańców? to "pójście na piwo" ale ja piwa nie umiem przełknąć jak nie muszę;)

Melcia na takie chodzi jak ja pewnie :)

Edytowane przez Magda_lena85