Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Melcia na takie chodzi jak ja pewnie :)

:D:D:D:D:D:D:D

jak mam z kim to ba!!! % i muza musza byc :lol2:

tylko ze ja wtedy moje obcasy zdzieram na uliczkach kamieniami ulozonymi.... a pozniej stoje pod wieelkim kosciolem w centrum, wyjmuje tel i dzwonie po mojego by po mnie przyjechal :lol2: pozniej wlaczam aparat w tel i pstrykam fotki autom, ktore jada :rolleyes:

na to wyglada..bo ostatnio bylam zaskoczona zdjeciami w tel, o ktorych nie pamietam:rolleyes:

Tańce ? JA rockowa dziewczyna jestem :wiggle:. Disco to wiocha ;). Nienawidzę tańczyć. Nienawidze tej "ogłupiającej" muzyki ;). To nie mój świat. Nigdy na dyskoteki nie chodziłam. Z dyskomułów mieliśmy zawsze ubaw :)

Ale na koncertach sobie folguję, pod samą barierką :).

w KRK na kazimierzu jest taka jedna knajpa w ktorej KAZDY tanczy :) i nie wazne ile ma sie lat, kto jakiej muzyki slucha, jak kto sie ubiera...nawet moj absolutnie nietanczacy maz tanczy! :wiggle: sprawdzone wielokrotnie ;)

Mel - dlatego ja staram się tel nie włączać bo cholercia ...no głupie pomysły mam - od tel do kolegi jaki to z niego burak po inne zdjęcia;)

no i zdarzyło się - jadę autem, zostawiam na parkingu - wracam taxi a na drugi dzień jedziemy po auto... a ja niekoniecznie pamiętam gdzie zostawiłam :bash:

Hehe, ja takich perypetii nie miewam. Pewnie dlatego, ze nie "zatracam" się w alkoholu. Ostatni raz kiedy lekko się sponiewierałam... to na dniu kobiet 6 lat temu. Na 2 lampkach wina zawsze kończę, lub na 3 mohito. No, ostatnio na weselu trochę w listopadzie poszłam po bandzie, ale byłam trzeźwa (piliśmy od 19 do 6 rano).

Ale kiedyś... hmmm..... :lol2:

Hehe, ja takich perypetii nie miewam. Pewnie dlatego, ze nie "zatracam" się w alkoholu.

To wyjasnij mi Mirela...jak to sie moglo stac u mnie?

Imprezka zaczela sie okolo 21 u kumpeli w domu... po 2 drinki wypilysmy z dziewczynami i o 22:30 poszlysmy do centrum... ja pic nie chcialam alkoholu..wiec zamowilam szklanke wody z cytryna...

po tej wodzie bylam jeszcze bardziej upita niz przed jej wypiciem :lol2:

tak wiec..nie zatracilam sie w alkoholu.. to on we mnie sie zatracil :rotfl:

hejo :)

Mirelka wiemmmm że dostał :) fajnieee

a latałaś po ogrodzie z tym promanalem ? ja kupiła sobie fajne grabie z fiskarsa i prawie cała trawkę z kory, którą wywiewało cała zimę , sprzątałam. Korciło mnie żeby podlać Florovitem buksiki ale się powstrzymałam :) . W następny weekend wertykulacja i aeracja trawnika ale to mężowaty będzie jeździł z maszynką i chyba sypnę nawóz do trawy.

Ja też nie dyskotekowa hahhahaaa w "moich czasach" to na rockoteki chadzałam a teraz ... wolę w domku z przyjaciółmi, przy drineczku albo winku do tego fajna kolacja i gadu gadu wtedy dzieci w domu pod okiem hahhaaaa. Czasami zdarza mi się wyjść na takie babskie wieczory ale szczerze to rzadko może dwa razy w roku :rolleyes: a wtedy idziemy do klubu gdzie są tańce, (ale nie dicho) drinki i kupa śmiechu a na drugi dzień ogromny ból głowy i obiecanki że już nigdy nie będę piła alkoholu hahahhaaa

Nie, czekam. W środę mi go mają sprowadzić. NA razie wyznaczałam rabatki (musze ekobordy kupić). I muszę się tez umówić na aerację . Mam bardzo zbita ziemię i mój trawnik w zeszłym roku wyglądał fatalnie. Wertykulację robiliśmy w zeszłym roku (taką ogromną maszyną, jak mały kombajn).

T

po tej wodzie bylam jeszcze bardziej upita niz przed jej wypiciem :lol2:

tak wiec..nie zatracilam sie w alkoholu.. to on we mnie sie zatracil :rotfl:

mam tak samo - ogólnie przecież "nic nie piję" :)

Melisa to Ty jednak ląduj w KTW i ja Cię odbiorę przed jakimś weekendem...u nas i katedra jest jak lubisz zdjęcia po przy kościele;)

mam tak samo - ogólnie przecież "nic nie piję" :)

Melisa to Ty jednak ląduj w KTW i ja Cię odbiorę przed jakimś weekendem...u nas i katedra jest jak lubisz zdjęcia po przy kościele;)

taaa teraz to ja tel ze soba bede brala ale bez funkcji aparatu :lol2:

Kiedys...moze i do Ktw dojade... tak mialam leciec w styczniu do KRK... na KTW bo bilety byly jak za darmo i wtedy pociagiem do big city live :D

Mirela ale teraz kupujesz i będziesz sadzić te horti ? wiem że teraz te w sprzedaży są bardzo pędzone mogą przy delikatnym przymrozku zbrązowieć.

Tak te grabie, fajne są "niebo a ziemia" do tych druciaków którymi tyle się męczyłam. U mnie trawnik w świetnej kondycji po zimie, nie było śniegu to nic go nie dusiło. My mamy taką maszynę podobną do kosiarki, nakłada się tam te szpikulce i wtedy jest aeracja. Mamy ją na prąd bo w sumie to ja nie potrzebuję takiej spalinowej na mój ogródeczek :) aaaa... są też takie nakładki na buty w razie czego hahahhaaaaa https://www.google.pl/search?q=nak%C5%82adki+na+buty+do+aeracji&client=firefox-a&hs=r2m&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VWIUU5OUL9KZhQfMtYDQAw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=726#facrc=_&imgdii=_&imgrc=4TiqQzM2p6Pe7M%253A%3BtmJveA3mkHdFiM%3Bhttp%253A%252F%252Frolmarket.pl%252Fpol_pl_Buty-z-kolcami-do-napowietrzania-trawnika-aerator--351_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Frolmarket.pl%252Fproduct-pol-351-Buty-z-kolcami-do-napowietrzania-trawnika-aerator-.html%3B600%3B400

ps i zazdroszczę że masz taka koleżankę ogródkową :)