mirela99 03.03.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Tańce ? JA rockowa dziewczyna jestem . Disco to wiocha . Nienawidzę tańczyć. Nienawidze tej "ogłupiającej" muzyki . To nie mój świat. Nigdy na dyskoteki nie chodziłam. Z dyskomułów mieliśmy zawsze ubaw Ale na koncertach sobie folguję, pod samą barierką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ale disco nie leci ani jakieś techno... lata '90 minęły solarów w adidasach i nakręconych 17latek nie nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 eee....ja bylam w pt bez tancow na pogaduchac i belgijskim piwie pyszne, prawie nie gazowane, w kufelkach 0,33, troche mocne wiec teoretycznie duzo nie da wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Melcia na takie chodzi jak ja pewnie :D:D:D:D:D:D jak mam z kim to ba!!! % i muza musza byc tylko ze ja wtedy moje obcasy zdzieram na uliczkach kamieniami ulozonymi.... a pozniej stoje pod wieelkim kosciolem w centrum, wyjmuje tel i dzwonie po mojego by po mnie przyjechal pozniej wlaczam aparat w tel i pstrykam fotki autom, ktore jada na to wyglada..bo ostatnio bylam zaskoczona zdjeciami w tel, o ktorych nie pamietam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Tańce ? JA rockowa dziewczyna jestem . Disco to wiocha . Nienawidzę tańczyć. Nienawidze tej "ogłupiającej" muzyki . To nie mój świat. Nigdy na dyskoteki nie chodziłam. Z dyskomułów mieliśmy zawsze ubaw Ale na koncertach sobie folguję, pod samą barierką . w KRK na kazimierzu jest taka jedna knajpa w ktorej KAZDY tanczy i nie wazne ile ma sie lat, kto jakiej muzyki slucha, jak kto sie ubiera...nawet moj absolutnie nietanczacy maz tanczy! sprawdzone wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Mel - dlatego ja staram się tel nie włączać bo cholercia ...no głupie pomysły mam - od tel do kolegi jaki to z niego burak po inne zdjęcia;) no i zdarzyło się - jadę autem, zostawiam na parkingu - wracam taxi a na drugi dzień jedziemy po auto... a ja niekoniecznie pamiętam gdzie zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hehe, ja takich perypetii nie miewam. Pewnie dlatego, ze nie "zatracam" się w alkoholu. Ostatni raz kiedy lekko się sponiewierałam... to na dniu kobiet 6 lat temu. Na 2 lampkach wina zawsze kończę, lub na 3 mohito. No, ostatnio na weselu trochę w listopadzie poszłam po bandzie, ale byłam trzeźwa (piliśmy od 19 do 6 rano). Ale kiedyś... hmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 dlatego moj maz mnie odbiera, a auto pod domem stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hehe, ja takich perypetii nie miewam. Pewnie dlatego, ze nie "zatracam" się w alkoholu. To wyjasnij mi Mirela...jak to sie moglo stac u mnie? Imprezka zaczela sie okolo 21 u kumpeli w domu... po 2 drinki wypilysmy z dziewczynami i o 22:30 poszlysmy do centrum... ja pic nie chcialam alkoholu..wiec zamowilam szklanke wody z cytryna... po tej wodzie bylam jeszcze bardziej upita niz przed jej wypiciem tak wiec..nie zatracilam sie w alkoholu.. to on we mnie sie zatracil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 hejo Mirelka wiemmmm że dostał fajnieee a latałaś po ogrodzie z tym promanalem ? ja kupiła sobie fajne grabie z fiskarsa i prawie cała trawkę z kory, którą wywiewało cała zimę , sprzątałam. Korciło mnie żeby podlać Florovitem buksiki ale się powstrzymałam . W następny weekend wertykulacja i aeracja trawnika ale to mężowaty będzie jeździł z maszynką i chyba sypnę nawóz do trawy. Ja też nie dyskotekowa hahhahaaa w "moich czasach" to na rockoteki chadzałam a teraz ... wolę w domku z przyjaciółmi, przy drineczku albo winku do tego fajna kolacja i gadu gadu wtedy dzieci w domu pod okiem hahhaaaa. Czasami zdarza mi się wyjść na takie babskie wieczory ale szczerze to rzadko może dwa razy w roku a wtedy idziemy do klubu gdzie są tańce, (ale nie dicho) drinki i kupa śmiechu a na drugi dzień ogromny ból głowy i obiecanki że już nigdy nie będę piła alkoholu hahahhaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie, czekam. W środę mi go mają sprowadzić. NA razie wyznaczałam rabatki (musze ekobordy kupić). I muszę się tez umówić na aerację . Mam bardzo zbita ziemię i mój trawnik w zeszłym roku wyglądał fatalnie. Wertykulację robiliśmy w zeszłym roku (taką ogromną maszyną, jak mały kombajn). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 T po tej wodzie bylam jeszcze bardziej upita niz przed jej wypiciem tak wiec..nie zatracilam sie w alkoholu.. to on we mnie sie zatracil mam tak samo - ogólnie przecież "nic nie piję" Melisa to Ty jednak ląduj w KTW i ja Cię odbiorę przed jakimś weekendem...u nas i katedra jest jak lubisz zdjęcia po przy kościele;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Te fiskarsowe - to plastiki ? Takie jak do liści ? Marzę o nich Może jesienią kupię w końcu. Ja kupuję hortensje (dumam czy białe czy limonkowe) i z malkul startujemy choć z jedną moją rabatą (ona ma tyle pomysłów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 mam tak samo - ogólnie przecież "nic nie piję" Melisa to Ty jednak ląduj w KTW i ja Cię odbiorę przed jakimś weekendem...u nas i katedra jest jak lubisz zdjęcia po przy kościele;) taaa teraz to ja tel ze soba bede brala ale bez funkcji aparatu Kiedys...moze i do Ktw dojade... tak mialam leciec w styczniu do KRK... na KTW bo bilety byly jak za darmo i wtedy pociagiem do big city live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.03.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Mirela ale teraz kupujesz i będziesz sadzić te horti ? wiem że teraz te w sprzedaży są bardzo pędzone mogą przy delikatnym przymrozku zbrązowieć. Tak te grabie, fajne są "niebo a ziemia" do tych druciaków którymi tyle się męczyłam. U mnie trawnik w świetnej kondycji po zimie, nie było śniegu to nic go nie dusiło. My mamy taką maszynę podobną do kosiarki, nakłada się tam te szpikulce i wtedy jest aeracja. Mamy ją na prąd bo w sumie to ja nie potrzebuję takiej spalinowej na mój ogródeczek aaaa... są też takie nakładki na buty w razie czego hahahhaaaaa https://www.google.pl/search?q=nak%C5%82adki+na+buty+do+aeracji&client=firefox-a&hs=r2m&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VWIUU5OUL9KZhQfMtYDQAw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=726#facrc=_&imgdii=_&imgrc=4TiqQzM2p6Pe7M%253A%3BtmJveA3mkHdFiM%3Bhttp%253A%252F%252Frolmarket.pl%252Fpol_pl_Buty-z-kolcami-do-napowietrzania-trawnika-aerator--351_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Frolmarket.pl%252Fproduct-pol-351-Buty-z-kolcami-do-napowietrzania-trawnika-aerator-.html%3B600%3B400 ps i zazdroszczę że masz taka koleżankę ogródkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 oj ja też pozazdroszczę takiej koleżanki ogródkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.03.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 BAstki - ale ja mam trawnika 15 arów . Nie dam rady małymi maszynkami, o butach nawet nie wspominam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 nie wiem co to fiskars i chyba fora pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.03.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 noze tez sprzedają a i master chefa pewno oglądałaś:lol2: oglądał ktoś wczoraj lekarzy, no masakra , czemu tego kelera usmiercili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 oglądałam - racja ale wiesz że urządzenia domowe to nie moje hobby nawet KA mnie nie podnieca zbytnio;) lekarzy nie oglądam.... jestem na etapie dr Dosi na disney junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts