Gość tymczasowy19 04.03.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 zalezy od dziecka jak 2-3 latek jest juz samodzielny to mozna postarac sie o drugie, jak ciapa, albo nadaktywne to nawet 7 moze byc malo święte słowa.... pisałam, ze urywa po 3 odcinku. Który oglądałaś ? mirela - i tutaj jest problem próbowałem kiedyś oglądać sons of anarchy - pooglądalem pół odcinka i zrezygnowałem.....jak mnie serial na samym początku nie wciągnie, to nie pomoże, że po 3/5/7/10 odcinku już jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 mam tak samo... wiesz, że tego zużycia wody nie mam nadal? tzn nie wiem ile...i dalej nie wiem co - z solarów zdążyłam "odstąpić od umowy" bez kar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 i tutaj się mylicie. Np house of cards czy the wire .. W the wire niemal cały pierwszy sezon zmagałam się z nazwiskami (nie mogłam przyporządkowac ich do twarzy). Dopiero w 2 sezonie zaczęłam się łapać. To samo z house było. Proste seriale, gdzie wiiadomo o co chodzi - jasne, nie spodobają się, nie ma na co czekać. Ale kiedy nie podążasz w 100% za akcją to do czasu aż jej nie dogonisz - to się meczysz. Ale jak dogonisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 sonsi - są .. prymitywni - to taki amerykański klan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Magda chciałaś o serialach popatrz jak je tworzą w Wenezueli:) http://video.interia.pl/obejrzyj,film,139799,sortuj,,st,,pozycja,1,Jak_wywo%C5%82a%C4%87_%C5%82zy_u_m%C4%99%C5%BCczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 04.03.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 i tutaj się mylicie. Np house of cards czy the wire .. W the wire niemal cały pierwszy sezon zmagałam się z nazwiskami (nie mogłam przyporządkowac ich do twarzy). Dopiero w 2 sezonie zaczęłam się łapać. To samo z house było. Proste seriale, gdzie wiiadomo o co chodzi - jasne, nie spodobają się, nie ma na co czekać. Ale kiedy nie podążasz w 100% za akcją to do czasu aż jej nie dogonisz - to się meczysz. Ale jak dogonisz..... House spodobał mi się od samego początku...i nie miałem problemów z łapaniem nie mów mi że się mylę...jestem inny niż ty i inaczej patrzę na pewne rzeczy. Gusta to rzecz względna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 pisałam o the wire..... ja miałam z house problem z czytaniem (miałąm wersję z napisami, zdążyłąm przeczytać, ale nie patrzyłam na akcję wtedy). Oczywiście, ze są gusta i guściki. A jezeli chodzi o kino to mój gust jest cholernie specyficzny. MAło kto lubi takie kino, nawet mało kto da radę takie filmy zobaczyć... no ale, trzeba być oryginalnym . Ale detektywi mnie urzekli trzecim odcinkiem i przede wszystki grą matju. To najlepiej zagrana rola jaką kiedykolwiek widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 wiecie ten wasz "majtu" tylko z jednym mi się kojarzy z majtami:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dla mnie to Rust Cohle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 on dla mnie taki lovelas po tym co grał wcześniej i nie umiem się przełamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 nie ogladałam jego wczesniejszych filmów (unikam amerykańskich produkcji). Dlatego kartę miał czystą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ja go mam przed oczami z jakiejś płaskiej komedii romantycznej..no i za cholerę poważnie nie umiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Stipy piękności mam ich około 20 kęp są posadzone wśród kulek bukszpanowych. A dzisiaj mi koleżanka kupiła w Ikea 4 kolejne kulki jak ktoś chce to polecam są zdrowe i mi się każda przyjęła. Stipy kupowałam w internecie a teraz mam zamiar niektóre podzielić bo są już bardzo gęste. A ty z nasionek ? gdzie kupowałaś ? Mirka lubimy to samo kino a na pewno jednego aktora hahahaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.03.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 wiecie ten wasz "majtu" tylko z jednym mi się kojarzy z majtami:lol2::lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Bastki - będe siała. One się podobno ładnie rozsiewają. Ja potrzebuję ich duuużo . Nie mam kasy na rośłinki . Bastki a jakie lubisz ? Bo dla mnie mistrzostwem świata jest ... Trylogia zemsty Park Chan Wooka. Albo Nieodwracalne, czy Głowa do wycierania Lyncha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 temat dzieciowy umarł ? Ja siedze z malkul w rabatach ... kupuję własnie stipę (nasiona). http://www.sklep-nasiona.pl/46-136-thickbox/ostnica-mocna-pony-tails.jpg a czy takie cos ma szanse przezyc na balkonie? i jesli tak to czy lepiej na slonecznym prawie bez przewiewu czy zacienionym i wietrznym? slonecznego balkonu nie moge niczym obsadzic! w zeszlym roku musialam przeniesc skrzynki na drugi, bo jak przyszly deszcze to mialam wodospad z dachu i wszystko zachlapane ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Tak, lubi słońce, nawet w domu moze być http://www.swiatkwiatow.pl/ostnica-mocna-pony-taili-stipa-tenuissima-id95.html Tylko ona nie zimuje (tzn trzeba przykryć). NA rabacie się rozsiewa, więc co roku sa nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.03.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Mirka wiesz.. ja nie mam ulubionego filmu oglądam głównie to co mi mąż zaproponuje oczywiście mam też swoich faworytów i w sumie lubimy to samo kino. Widzę że ty lubisz mrocznie widziałaś Noe'go "Sam przeciw wszystkim" jeszcze bardziej niepokojący niż "Nieodwracalne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.03.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) AnnNs na słońcu bo to trawa stepowa. Mirka ja nie zakrywam, nie przykrywam , dają radę i żyją, ale w donicy może trzeba osłonić przed mrozem. Ja mam/miałam je w kompozycji donicowej czy tu Edytowane 4 Marca 2014 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Tak, widziałam JA tez mam wieele super filmów, niekoniecznie mroczne... np full metal jackets, underground, przełamując fale, głód (zajebisty) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts