Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość tymczasowy19
zalezy od dziecka ;) jak 2-3 latek jest juz samodzielny to mozna postarac sie o drugie, jak ciapa, albo nadaktywne to nawet 7 moze byc malo ;) :)

święte słowa....

pisałam, ze urywa po 3 odcinku. Który oglądałaś ?

mirela - i tutaj jest problem

próbowałem kiedyś oglądać sons of anarchy - pooglądalem pół odcinka i zrezygnowałem.....jak mnie serial na samym początku nie wciągnie, to nie pomoże, że po 3/5/7/10 odcinku już jest super :p

i tutaj się mylicie.

Np house of cards czy the wire .. W the wire niemal cały pierwszy sezon zmagałam się z nazwiskami (nie mogłam przyporządkowac ich do twarzy). Dopiero w 2 sezonie zaczęłam się łapać. To samo z house było. Proste seriale, gdzie wiiadomo o co chodzi - jasne, nie spodobają się, nie ma na co czekać. Ale kiedy nie podążasz w 100% za akcją to do czasu aż jej nie dogonisz - to się meczysz. Ale jak dogonisz..... :wiggle:

Gość tymczasowy19
i tutaj się mylicie.

Np house of cards czy the wire .. W the wire niemal cały pierwszy sezon zmagałam się z nazwiskami (nie mogłam przyporządkowac ich do twarzy). Dopiero w 2 sezonie zaczęłam się łapać. To samo z house było. Proste seriale, gdzie wiiadomo o co chodzi - jasne, nie spodobają się, nie ma na co czekać. Ale kiedy nie podążasz w 100% za akcją to do czasu aż jej nie dogonisz - to się meczysz. Ale jak dogonisz..... :wiggle:

House spodobał mi się od samego początku...i nie miałem problemów z łapaniem :p

nie mów mi że się mylę...jestem inny niż ty i inaczej patrzę na pewne rzeczy. Gusta to rzecz względna.....

pisałam o the wire..... ja miałam z house problem z czytaniem (miałąm wersję z napisami, zdążyłąm przeczytać, ale nie patrzyłam na akcję wtedy).

Oczywiście, ze są gusta i guściki. A jezeli chodzi o kino to mój gust jest cholernie specyficzny. MAło kto lubi takie kino, nawet mało kto da radę takie filmy zobaczyć... no ale, trzeba być oryginalnym ;).

Ale detektywi mnie urzekli trzecim odcinkiem i przede wszystki grą matju. To najlepiej zagrana rola jaką kiedykolwiek widziałam....

Stipy piękności :) mam ich około 20 kęp są posadzone wśród kulek bukszpanowych. A dzisiaj mi koleżanka kupiła w Ikea 4 kolejne kulki :) jak ktoś chce to polecam są zdrowe i mi się każda przyjęła. Stipy kupowałam w internecie a teraz mam zamiar niektóre podzielić bo są już bardzo gęste. A ty z nasionek ? gdzie kupowałaś ?

Mirka lubimy to samo kino ;) a na pewno jednego aktora hahahaaha

Bastki - będe siała. One się podobno ładnie rozsiewają. Ja potrzebuję ich duuużo :). Nie mam kasy na rośłinki :(.

Bastki a jakie lubisz ? Bo dla mnie mistrzostwem świata jest ... Trylogia zemsty Park Chan Wooka. Albo Nieodwracalne, czy Głowa do wycierania Lyncha....

temat dzieciowy umarł ?

Ja siedze z malkul w rabatach ... kupuję własnie stipę (nasiona).

http://www.sklep-nasiona.pl/46-136-thickbox/ostnica-mocna-pony-tails.jpg

a czy takie cos ma szanse przezyc na balkonie? i jesli tak to czy lepiej na slonecznym prawie bez przewiewu czy zacienionym i wietrznym? :)

slonecznego balkonu nie moge niczym obsadzic! w zeszlym roku musialam przeniesc skrzynki na drugi, bo jak przyszly deszcze to mialam wodospad z dachu i wszystko zachlapane ziemia ;)