Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Byłoby idealnie, z choroby wychodzimy więc byłby cały dzień na dworze.

(A propos udaliśmy się do pediatrybo katar zrobiłsię tak gęsty, że nie można go było wydobyć. A ta pinda, rodem z horroru, przepisała Nasivin, który jest może i w porzadku ale przy bardzo rzadkim i lejącym. Ja mam uczyć lekarza?

I jeszcze pochwalę naszą aptekę. Dostaliśmy w niej inhalator :o)

Byłoby idealnie, z choroby wychodzimy więc byłby cały dzień na dworze.

(A propos udaliśmy się do pediatrybo katar zrobiłsię tak gęsty, że nie można go było wydobyć. A ta pinda, rodem z horroru, przepisała Nasivin, który jest może i w porzadku ale przy bardzo rzadkim i lejącym. Ja mam uczyć lekarza?

I jeszcze pochwalę naszą aptekę. Dostaliśmy w niej inhalator :o)

a my od zawsze stosujemy nasivin tylko przy gestym katarze, zeby wlasnie odetkac nos i dicortineff - 'krople do oczu' ;)

a masz fride czy katarek do odkurzacza? mlodej ten drugi wyciagnie wszystko :) tylko najpierw trzeba porzadnie zapsikac sterimarem, a po odciagnieciu podac dopiero lekarstwo ;)

Wszyscy, oprócz pediatry mówili żeby nie kupować Nasivinu, jeszcze się wstrzymam. Od dzisiaj inhalacje robimy.

Mam fride, nie do odkurzacza. Nie do dostania we Wro, a na zamówienie dopiero kupie. Teraz zanim wszystko bym kupiła to będzie po katarze.

Mirka, Hemnes jest bardzo fajny. Zmienił się z nowym asortymentem, ale to drewno, jakbym miała kase to bym kupiła :). Póki co urządzam pokój młodemu bezkosztowo, bo nie wiem na jak długo ma być.

Tak, widziałam :)

JA tez mam wieele super filmów, niekoniecznie mroczne... np full metal jackets, underground, przełamując fale, głód (zajebisty) ....

a królestwo I? ;) tylko nie serial a film...do tej pory pamietam jak wyszlam z takiego jednego klimatycznego kina we wro...nikt sie slowem nie odzywal...panowala grobowa cisza ;)

Magda wiesz ze mam 2 dzieci i serio nie rozumiem jak ktoś pisze, ze dziecko robi tak czy siak, albo jest niegrzeczne, czegoś nie chce, no nie rozumiem.

dzieci urodziłam, wychowałam, z córką siedziałam chyba z 1,5 roku i na wszystko miałam czas, na kawę, plotkę, sprzątanie, no na wszystko, trzeba sie dziecku podporządkować, ale godzinie snu i jedzenia i niczym innym

Dzieci są różne.

Ja podobno byłam taka, że dwójka rodziców + babcia i smoczek to było za mało, żeby cokolwiek ogarnąć.

Przy moim bracie wystarczał jeden rodzic i można było zrobić wszystko, nawet książkę poczytać w wolnym czasie i robić na drutach ;). I wtedy mama też się mądrowała, że grunt to organizacja i nie dać dziecku wejść sobie na głowę.

A potem się urodziłam i zamilkła. Przy mnie podobno rodzice zupełnie zapomnieli, że coś takiego jak wolny czas istnieje. Ba! Czasu na sprzątanie, gotowanie, pranie - na nic nie było.

Mój to wykapana matka ;). Czyli od czwartku na rękach. Nie wiem, jak się nazywam :bash:.

Edytowane przez Ilona Agata

Mój to wykapana matka ;). Czyli od czwartku na rękach. Nie wiem, jak się nazywam :bash:.

Hej Ilonka nie zazdroszczę :no:

Po tym jak starsza córka była niczym aniołek to syn mi piekło zgotował wiecznie na rękach nie poleżał ani chwili sam schudłam w ekspresowym tępie nawet poniżej normy jedyny plus tego :lol2::lol2::lol2: