Bastki 04.03.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 dubelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.03.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Fajne te trawy, może w weekend uda nam się w końcu wszystkie trawy w jedno miejsce przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2014 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 no weekend ma być ciepły i słoneczny do 15 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.03.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Byłoby idealnie, z choroby wychodzimy więc byłby cały dzień na dworze. (A propos udaliśmy się do pediatrybo katar zrobiłsię tak gęsty, że nie można go było wydobyć. A ta pinda, rodem z horroru, przepisała Nasivin, który jest może i w porzadku ale przy bardzo rzadkim i lejącym. Ja mam uczyć lekarza? I jeszcze pochwalę naszą aptekę. Dostaliśmy w niej inhalator ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Moje pytanie gdzieś umknęło więc pytam jeszcze raz .Czy meble z ikea linia hemnes są warte uwagi???Zastanawiam się na nimi do pokoju młodej.Czas najwyższy zacząć działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 wiele osób na FM je kupuje. Są ładne bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.03.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Zmykam na angielski i do FRYZJERA . Do jutra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.03.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dzięki Mirela ,chyba w tym tygodniu pojadę do Katowic na wycieczkę zobaczyć na żywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Byłoby idealnie, z choroby wychodzimy więc byłby cały dzień na dworze. (A propos udaliśmy się do pediatrybo katar zrobiłsię tak gęsty, że nie można go było wydobyć. A ta pinda, rodem z horroru, przepisała Nasivin, który jest może i w porzadku ale przy bardzo rzadkim i lejącym. Ja mam uczyć lekarza? I jeszcze pochwalę naszą aptekę. Dostaliśmy w niej inhalator ) a my od zawsze stosujemy nasivin tylko przy gestym katarze, zeby wlasnie odetkac nos i dicortineff - 'krople do oczu' a masz fride czy katarek do odkurzacza? mlodej ten drugi wyciagnie wszystko tylko najpierw trzeba porzadnie zapsikac sterimarem, a po odciagnieciu podac dopiero lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.03.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Wszyscy, oprócz pediatry mówili żeby nie kupować Nasivinu, jeszcze się wstrzymam. Od dzisiaj inhalacje robimy. Mam fride, nie do odkurzacza. Nie do dostania we Wro, a na zamówienie dopiero kupie. Teraz zanim wszystko bym kupiła to będzie po katarze. Mirka, Hemnes jest bardzo fajny. Zmienił się z nowym asortymentem, ale to drewno, jakbym miała kase to bym kupiła . Póki co urządzam pokój młodemu bezkosztowo, bo nie wiem na jak długo ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Tak, widziałam JA tez mam wieele super filmów, niekoniecznie mroczne... np full metal jackets, underground, przełamując fale, głód (zajebisty) .... a królestwo I? tylko nie serial a film...do tej pory pamietam jak wyszlam z takiego jednego klimatycznego kina we wro...nikt sie slowem nie odzywal...panowala grobowa cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.03.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Magda wiesz ze mam 2 dzieci i serio nie rozumiem jak ktoś pisze, ze dziecko robi tak czy siak, albo jest niegrzeczne, czegoś nie chce, no nie rozumiem. dzieci urodziłam, wychowałam, z córką siedziałam chyba z 1,5 roku i na wszystko miałam czas, na kawę, plotkę, sprzątanie, no na wszystko, trzeba sie dziecku podporządkować, ale godzinie snu i jedzenia i niczym innym Dzieci są różne. Ja podobno byłam taka, że dwójka rodziców + babcia i smoczek to było za mało, żeby cokolwiek ogarnąć. Przy moim bracie wystarczał jeden rodzic i można było zrobić wszystko, nawet książkę poczytać w wolnym czasie i robić na drutach . I wtedy mama też się mądrowała, że grunt to organizacja i nie dać dziecku wejść sobie na głowę. A potem się urodziłam i zamilkła. Przy mnie podobno rodzice zupełnie zapomnieli, że coś takiego jak wolny czas istnieje. Ba! Czasu na sprzątanie, gotowanie, pranie - na nic nie było. Mój to wykapana matka . Czyli od czwartku na rękach. Nie wiem, jak się nazywam . Edytowane 4 Marca 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ilonka nie będę sie mądrzyć, moze faktycznie mam cudne dzieci, w każdym razie ja żadnych problemów nie miałam, grzeczne były, nadal są, nie wiem co to nieprzespane noc, nie wiem kiedy wyszły zabki, wogole luz blues, wogole to powiem raz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Mój to wykapana matka . Czyli od czwartku na rękach. Nie wiem, jak się nazywam . Hej Ilonka nie zazdroszczę Po tym jak starsza córka była niczym aniołek to syn mi piekło zgotował wiecznie na rękach nie poleżał ani chwili sam schudłam w ekspresowym tępie nawet poniżej normy jedyny plus tego :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ilona mój był Aniołem do 2 roku życie... Teraz czasem muszę wyjść z domu na 2 min zeby nie wyjść z siebie. Grunt to bunt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Z dziećmi jest jak z pudelkiem czekoladek- nigdy nie wiesz co Ci sie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 dobra hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.03.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 To tak przy okazji...klasyk mi sie przypomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 a kobieta to tykajaca bomba...nigdy nie wiesz, kiedy wybuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 ostatki dziś czy jak to się zwie a tu zero alko? no jak to tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts