reni1980 04.03.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ńo dokładnie, dziś nikt nie pije:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.03.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ja dopiero zaczynam jeść obiad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Melatonina 04.03.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ja dopiero zaczynam jeść obiad . pójdzie Ci w boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2014 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam się z ranka z herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hej zaspałam... nie wiem czy jest sens się spieszyć - ale po drodze zaliczę lidla:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.03.2014 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hmm no każdy spóźniony się spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 a królestwo I? tylko nie serial a film...do tej pory pamietam jak wyszlam z takiego jednego klimatycznego kina we wro...nikt sie slowem nie odzywal...panowala grobowa cisza no baaa.... Triera do Dogville ubóstwiałam. Teraz mam mieszane uczucia. Ale ja serial też lubię . Jest super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Dzień dobry.....Reni - czemu nie z kawką ? JA z owocową (wiśnia z zurawiną i granatem).Ja jestem po fryzjerze ... mam wyprostowane włosny, dziwnie się czuję...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ok Mirela a dlugość jaka? ja idę w sobotę i chyba się skuszę w końcu na tą "ala Kożuchowską" będę jak cold beach Reni a jak Twoje? ciemniejsze już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam sie i ja Pytanie... czy ktos z was byl kiedys gdzies w jakims SPA w Polsce i moze polecic miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Magda - ja tylko końcówki podcinam. Włosy mam do połowy pleców. Tylko zawsze mega kręcone.... Mel - ja w spa nie byłam nigdy, nie poradzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ja byłam ale płd PL - na północy niea czekaj na mazurach też ...to północna prv Ci podlinkuję Mirela - ale na codzien spięte włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ok.. jak nie spa to moze jakis ciekawey hotel gdzie mozna odpoczac, zrelaksowac sie przez 2/3dni dodam ze dla 1 osoby Magda_lena....a moze cos u Ciebie jest takiego? to nie musi byc pln PL.. miejsce takie, gdzie moge doleciec samolotem i dojechac np taxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Magda - rozpuszczone.... Mel - zapraszam do mnie na wieś . Ale najpierw P. będę musiała gdzies wyekspediować, bo inaczej mi małżeństwo rozwalisz jak w tych koszulkach zaczniesz paradować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zobacz Mazury te co wkliełam jak z dziećmi a bez to hmmm bez dzieci po co Ci spa? u mnie nie ma - tzn najbliżej chyba w Ustroniu... albo to koło KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mirela... noo wtedy to tylko i wylacznie teletubisiowy stroj zapinany od gory do dolu:lol2: za mezow moich znajomych/kolezanek sie nie biore..wiec spoko..zagrozenia z mojej strony nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zrobisz tourne? od Mireli blisko do Reni - a ode mnie blisko na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zrobisz tourne? od Mireli blisko do Reni - a ode mnie blisko na lotnisko nawet sie zrymowalo Sorki..musze teraz zmykac... odp pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.03.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zobacz Mazury te co wkliełam jak z dziećmi a bez to hmmm bez dzieci po co Ci spa? u mnie nie ma - tzn najbliżej chyba w Ustroniu... albo to koło KRK hej ho faktycznie cos wyjatkowo grzecznie wczoraj towarzysto wieczor spedzilo u nas byli sasiedzi na sledzikowym winku a ktore to spa kolo krk? bo tez by mi sie przydal odpoczynek choc zedcydowanie wolalabym zrobic wymianke ktos juz kiedys korzystal z takiej opcji? ponoc to bardzo popularne, tesciowie sie wybieraja ze znajomymi do blugarii - robia wymianke za mieszkanie w wiedniu zbieram sie zaraz do kontroli z moimi smarkatymi dzieciami a pozniej do babci (troche sie nimi zajmie, a ja na zakupy;) PAMIETAJCIE DZIEWCZYNY - DZISIAJ DZIEN TESCIOWEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Do Słońce - Racławice Nie wiem czy to tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts