Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reni czy ceramika duravit vero jest wygodna? Zadowolona jesteś z wyboru? Też planuję zakup bidetu i wc duravit i nie siedziałam nigdy na tak kanciastym kibelku.

Ja w końcu kupiłam coś innego, ale długo Vero było na short liście. W zgodnej opinii sprzedawców Vero to jeden z niewielu prostokątnych wygodnych sedesów.

Witam się skromnie, gdyż po roku podglądania wszystkich dopiero wyłażę z ukrycia.. ;-)

Pięknie tu u Ciebie.. i łazienka i kuchnia i wszystko takie zgrane i cudne.

Szczególnie te szarości które u mnie będą również wszędobylskie ;)

ahh już niedługo i ja będę mogła się uzewnętrzniać galeriami ;)

Reni mam do Ciebie konkretne pytanie a zarazem prośbę..

Chodzi mi o podłogę w łazience.. na dniach musimy takową zakupić.

Powiedz mi proszę: kupowaliście podłogę lakierowaną, olejowaną czy surową i wtedy sami olejowaliście???

Naczytałam się już sporo i z tego co wiem podobno najlepsza olejowana, ale w sklepach głównie lakierowane są i nie wiem czy właśnie takie się kupuje i później samemu się ją jeszcze impregnuje jakoś czy od razu z tym olejem??

niestety nasi łazienko-mistrze w temacie się nie znają.. :(

Jak to u Was było??

Z góry dzięki!!! ;-)

tulipka witaj, jeśli chodzi o podłogę musisz kupić tylko i wyłącznie olejowaną do łazienki, ja kupiłam surowy parkiet i sama olejowalam, lakierowana nie może być, ostatnio u atiki tłumaczylam dlaczego olej a nie lakier, jak byś do niej poszła i poczytała, jaki kupisz lakierowaną deskę to trzeba ją wycklinować a potem olejować ale to robota glupiego, kup surową i dobry olej.

Gość monika996
anka nici, lokal nie przeszedł odbioru, pierdoły do poprawy ale wiesz jak z urzędasami, mam nadzieję że przyszly tydzień jest realny, musi być

Renia to ja też trzymam kciuki. co będziecie robić w tym lokalu?

Kurcze Reni, świetny widok :) Aż zawołałam męża, żeby zobaczył :)

To ich pierwszy raz na konikach? Koniecznie daj znać, czy się spodobało :)

Powiem Ci, że nie wiem jak chłopcy, ale mam mnóstwo uczennic, które złapały "bakcyla", jeżdżą od kilku lat i bardzo to kochają, przez co uwrażliwiają się na zwierzęta, przyrodę, jak dla mnie to super pasja :)

reni, to świetna sprawa. Sama kiedyś jeździłam, ale jakoś porzuciłam... Siostra natomiast tak bakcyla złapała, że instruktorem jest i uczy innych. Ze szkodą na zdrowiu niestety, bo czasem wypadki się zdażają, ale za to szczęśliwa... Konie uczą pokory, cierpliwości i odpowiedzialności tak więc jeśli masz możliwość, to posyłaj dzieci, bo tylko im to na dobre wyjdzie nawet, jeśłi tylko okazyjnie będą jeżdziły...