Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I wszystkie maja internet...

Doooh...

mają XXI wiek jest...

ja tez mam internet, a nie kojarzę tej mołek w ogóle...TV w ogole nie oglądam...

celebrytów też nie kojarzę....czy to oznacza że jestem inny?

nie - jesteś Facetem i Tobie się powinny podobać długie włosy....

Ale nie wszystkie internet wykorzystują w tym celu ;)

ale w jakim?;)

I zaoblone, mniam

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Dziewczyny, nie mam zdjęcia. Może w weekend coś cyknę.

tel zrób ... w końcu 8 mp zobowiązuję;)

tak sobie myślę, że przecież nie zawsze długie włosy oznaczają seksi kobietę - a tak jakoś się utarło

Seksi nie, raczej kobiece.

Ale to wszystko zależy co komu pasuje. Mój mąż zawsze lubił długie włosy, ale jeśli chodzi o mnie - jak zapuszczam, to dopytuje, kiedy mam zamiar ściąć. Sam mnie umówił do fryzjera, bo już chyba nie mógł patrzeć ;).

Kożuchowska też lepiej w krótkich. Mołek :yes:. Krótkie są z pazurem, długie kobiece. Każdemu pasuje coś innego.

spytaj 10 facetów jakie lubią włosy - albo jakie uważają za seksi...

9 pewnie powie, że długie.

Dla kobiety seksi włosy nie oznaczają tego samego... - te z pazurem są bardziej seksi niż te długie loksy... wg mnie

do krótki trzeba mieć przede wszystkim ładną cerę i umieć się pomalować a nie przerysować :)

Ale trochę pomieszałaś - napisałaś że długie włosy oznaczają ZAWSZE sexy kobietę. A teraz mówisz, ze dla facetów długie włosy sa sexy.. to chyba cos innego ? Bo facet w domyśle jak pytasz o te długie włosy ma np. Angelinę i mówi, ze są sexy. Ale nie każda kobieta w długich ładnie (sexy) wygląda:).

Nie wiem czy mnie rozumiesz ?

Ale z drugą Twoją wypowiedzią się zgadzam. Mój by chyba miesiąc ze mną nie gadał gdybym się ścięła (kiedyś to zrobiłam, ale szybko zapuściłam).

Moja Sonia wygląda obłędnie w krótkich . I całe szczęście bo włosy ma słabe liche (nie odziedziczyła tego niestety po mamie ;)). Ale ma ogromne oczy.

Ale niestety są problemy kiedy dziewczynka ma krótkie włosy :(. Całe życie cholera mamy pod górkę ;). Wszyscy sa przeciwni, od taty, przez babcie ... w szkole wołają za nią, ze jest chłopakiem. A jak wczoraj zdecydowała, że chce krótkie, nawet bardzo, lekkiego irokeza (jak na fotkach kożuchowskiej) to babcia zrobiła jej pranie mózgu i się wycofała.....