Ilona Agata 05.03.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Antek spał 4h ciurkiem. Ja z nim. Nie wiem gdzie jestem. O czym mowa? Ilona, pokazywałaś fryz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ikonka na pw wklej:)Zapisałem sie na sobotę do fryzjera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ikonka na pw wklej:) Zapisałem sie na sobotę do fryzjera:) Magdalena to ty? czy twoj maz teraz pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ilona, jakbyś wiedziała jak mnie ciekawość zżera . Pokaż się koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja:) tel mi zmienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.03.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja:) tel mi zmienia:) ufff bo juz myslalam ze to Pan Lenek sie wtargnal na Twoje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 05.03.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Ilonka śpiesz się z tym zdjęciem bo mi internet działa prawdopodobnie tylko do poniedziałku .A ciekawska strasznie jestem Edytowane 5 Marca 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 noo...nadrobilam caly dzien co do fryzur - ilonka - ja sobie ciebie nie wyobrazam w krotkich wlosach, serio musze to zobaczyc ja cale zycie (dorosle) krotkie wlosy nosze co do facetow w pracy...no ja nie moglam narzekac na widoki prawie sami informatycy (choc programisci sie do tych fajnych nie zaliczaja;)) w pozostalych dzialach tez prawie same ciacha, wszystkie babeczki rowniez zadbane, nawet w ksiegowosci a teraz sie zegnam bo w koncu detektywa musze ogladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.03.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 godz na orbitreku to jednak nic przy pół godz z chodakowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 05.03.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Haha, no to zaskoczyłam, a ja różne wariacje boba noszę od dziesiątego roku życia (z wyjątkiem ślubu i ostatniego roku)! [ATTACH=CONFIG]246399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246401[/ATTACH] Zdjęcia z różnych okresów życia, ostatnie zrobione w pierwszych miesiącach ciąży. Mam nadzieję, że zaspokoiłam ciekawość jak wyglądam w krótszych włosach . Teraz podobnie, tylko ciut krócej i z grzywką po skosie . Nooo Ilonka fajnie 2 dni mnie nie było i tylko po łebkach czytam Co macie do BMW? takie samo auto jak każde inne może troche lepsze od Mreca, Audi czy wielu innych. Ale zato KIA to teraz szczyt marzeń....... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hej Ilona nie poznałabym Cię w blond chyba lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hellol Ilona na drugim zdjęciu bomba i w blond ci ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 młodziej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a mi się bardziej w ciemniejszych podoba..... jakie masz naturalnie ? Chyba nie blond ? hejka lolek - to mam do bmw, że kojarzy mi sie z karkami-wiesniakami. Że przewaznie kierowca bmw jeździ jak rajdowiec, na nikogo ie zwraca uwgi, że wystawia łokiec, ma złoty łańcch i blond obciągarkę na siedzeniu pasażera... jakie mam skojarzenia i tego nie zmienię. I że ma małego i za sprawą bmw sobie przedłuża .... A czy lepsze niż np. Audi... to można by polemizować, to jak dyskusja o wyższości swiąt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 blond obciągarkę na siedzeniu pasażera.... qr...! Mirela :lol2: audi jest bardziej eleganckie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nadrabiam o facetach z długimi włosami ? Mój miał jak go poznałam też kiedyś miałem jak mojego poznałam to na 100% nie miał siwych .... a to nie tak dawno było;) no nie żartuj, w tym wieku?!? Mirela a nie ma działu jakiegoś w stylu "automatyka i robotyka" ? mi akurat ta automatyka i robotyka kojarzy się jednoznacznie Dłużej ... przeciez lubisz krótkie dystanse Długie to dogranie się nie wzajemne a nie zasługa wyłącznie jednej strony... tak myślę. temat wraca jak bumerang.... Ja też się wyszalałam. I mój mąż też. Całe szczęście. Nie wiem, co by mi teraz mogło strzelić do głowy, gdybym nie miała tego etapu za sobą. Ja mam swoją teorię, że prędzej czy później każdy musi przejść jakiś bunt. Jak nie za młodu, to kryzys wieku średniego koło 40-tki (jak Krzysio Ibisz ), wtedy solarka, siłownia, nowa żona, na boku dziewczyna, itp. ostatnio rozmawiałem ze znajomymi na ten temat - doszlismy wspólnie do wniosku, że ci co się nie wyszaleli za młodu, to teraz maja straszne problemy i kryzysy...a ci co się wyszaleli to grzeczni są N Co macie do BMW? takie samo auto jak każde inne może troche lepsze od Mreca, Audi czy wielu innych. Ale zato KIA to teraz szczyt marzeń....... :bash: do samego auta nic nie mam, ale mam negatywne skojarzenia prawie identyczne jak przed chwilą mirela napisała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a nie ma kategorii wyszaleli się i dalej mają kryzysy sami ze sobą? :rotfl: coś mi się wydaje, że w wakacje trzeba zebrać się "kobieco" i wyjechać na parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a nie ma kategorii wyszaleli się i dalej mają kryzysy sami ze sobą? :rotfl: coś mi się wydaje, że w wakacje trzeba zebrać się "kobieco" i wyjechać na parę dni hehe nikt o tym nie wspominał...chociaż takie egzemplarze pewnie też są...... my robimy sobie czasami takie przerwy od siebie - ale na kilka dni dosłownie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nam cięzko jeden dzień bez siebie przeżyć .... staramy się wszystko razem robić. Wyjątkiem jest sport (kręci nas co innego) i praca. Tak było zawsze. Wyszaleliśmy się .. za bardzo, ponosiliśy potem tego konsekwencje, nie mieliśmy kryzysu ....(chyba, ze finansowy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mirela ja tego nie rozumiem właśnie ( jak o tym piszecie - wszystko z mężem, albo jak to: że nie wyobrażacie sobie imprezy, wakacji bez...albo nawet zakupó) młoda jestem - może dlatego? ja muszę czuć "wolność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts