Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

noo...nadrobilam caly dzien ;)

co do fryzur - ilonka - ja sobie ciebie nie wyobrazam w krotkich wlosach, serio :) musze to zobaczyc ;) ja cale zycie (dorosle) krotkie wlosy nosze ;)

co do facetow w pracy...no ja nie moglam narzekac na widoki ;) prawie sami informatycy ;) (choc programisci sie do tych fajnych nie zaliczaja;)) w pozostalych dzialach tez prawie same ciacha, wszystkie babeczki rowniez zadbane, nawet w ksiegowosci ;)

a teraz sie zegnam bo w koncu detektywa musze ogladnac ;)

Haha, no to zaskoczyłam, a ja różne wariacje boba noszę od dziesiątego roku życia (z wyjątkiem ślubu i ostatniego roku)!

[ATTACH=CONFIG]246399[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246400[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]246401[/ATTACH]

Zdjęcia z różnych okresów życia, ostatnie zrobione w pierwszych miesiącach ciąży. Mam nadzieję, że zaspokoiłam ciekawość jak wyglądam w krótszych włosach ;). Teraz podobnie, tylko ciut krócej i z grzywką po skosie ;).

Nooo Ilonka fajnie :D

2 dni mnie nie było i tylko po łebkach czytam

Co macie do BMW? takie samo auto jak każde inne może troche lepsze od Mreca, Audi czy wielu innych. Ale zato KIA to teraz szczyt marzeń....... :bash::bash:

a mi się bardziej w ciemniejszych podoba..... jakie masz naturalnie ? Chyba nie blond ?

hejka :)

lolek - to mam do bmw, że kojarzy mi sie z karkami-wiesniakami. Że przewaznie kierowca bmw jeździ jak rajdowiec, na nikogo ie zwraca uwgi, że wystawia łokiec, ma złoty łańcch i blond obciągarkę na siedzeniu pasażera... jakie mam skojarzenia i tego nie zmienię. I że ma małego i za sprawą bmw sobie przedłuża ....

A czy lepsze niż np. Audi... to można by polemizować, to jak dyskusja o wyższości swiąt ....

Gość tymczasowy19

nadrabiam

o facetach z długimi włosami ? :)

Mój miał jak go poznałam :)

też kiedyś miałem :D

jak mojego poznałam to na 100% nie miał siwych .... a to nie tak dawno było;)

no nie żartuj, w tym wieku?!?

Mirela a nie ma działu jakiegoś w stylu "automatyka i robotyka" ?:)

mi akurat ta automatyka i robotyka kojarzy się jednoznacznie ;)

Dłużej ... przeciez lubisz krótkie dystanse :)

Długie to dogranie się nie wzajemne a nie zasługa wyłącznie jednej strony... tak myślę.

:rotfl:

temat wraca jak bumerang....

Ja też się wyszalałam. I mój mąż też. Całe szczęście. Nie wiem, co by mi teraz mogło strzelić do głowy, gdybym nie miała tego etapu za sobą. Ja mam swoją teorię, że prędzej czy później każdy musi przejść jakiś bunt. Jak nie za młodu, to kryzys wieku średniego koło 40-tki (jak Krzysio Ibisz :rotfl:), wtedy solarka, siłownia, nowa żona, na boku dziewczyna, itp.

ostatnio rozmawiałem ze znajomymi na ten temat - doszlismy wspólnie do wniosku, że ci co się nie wyszaleli za młodu, to teraz maja straszne problemy i kryzysy...a ci co się wyszaleli to grzeczni są ;)

N

Co macie do BMW? takie samo auto jak każde inne może troche lepsze od Mreca, Audi czy wielu innych. Ale zato KIA to teraz szczyt marzeń....... :bash::bash:

do samego auta nic nie mam, ale mam negatywne skojarzenia :mad:

prawie identyczne jak przed chwilą mirela napisała...

Gość tymczasowy19
a nie ma kategorii wyszaleli się i dalej mają kryzysy sami ze sobą?

:rotfl::rotfl::rotfl:

coś mi się wydaje, że w wakacje trzeba zebrać się "kobieco" i wyjechać na parę dni

hehe

nikt o tym nie wspominał...chociaż takie egzemplarze pewnie też są......

my robimy sobie czasami takie przerwy od siebie - ale na kilka dni dosłownie....

Nam cięzko jeden dzień bez siebie przeżyć .... staramy się wszystko razem robić. Wyjątkiem jest sport (kręci nas co innego) i praca. Tak było zawsze. Wyszaleliśmy się .. za bardzo, ponosiliśy potem tego konsekwencje, nie mieliśmy kryzysu ....(chyba, ze finansowy :)).