Ilona Agata 06.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Magda, a mąż chce Cię zamknąć? Niektórzy nie wychodzą bez męża, bo nie chcą, nie dlatego, że mąż nie pozwala. Mój na przykład nie ma nic przeciwko i ja korzystam, ale czuję się źle bez rodziny, tęsknię, najlepiej bawię się z mężem - nie mówię, że jak siedzimy w domu (ale tak też), tylko w gronie znajomych, jak on też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mirela o każdej blondi tak myślisz? co do BMW to mnie sie marzy, jak tylko będzie mnie stać to kupimy sobie z mężem trójeczkę i będę blondi obciągara na siedzeniu kierowcy:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Pewnie chodziło o to, że mój naturalny jest daleko od tak jasnego blondu i to widać poprzez zestawienie cera + włosy (jest nienaturalnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 KAżda kobieta pracuje sobie na to, za kogo ją uważają. I kolor włosów nie ma tutaj nic do tego. Akle sorki, żeli siedzi w bmw z takim męzczyzną jak pisałam ... to mam o niej taki zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie chceale lubię być zosia-samosia i robić dużo rzeczy sama:) Reni nawet nie wiem które to bmw 3 - 4xO kręcą mnie bardziej;) /każda dziś ostro pracuje...:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Magda, a mąż chce Cię zamknąć? Niektórzy nie wychodzą bez męża, bo nie chcą, nie dlatego, że mąż nie pozwala. . Widzisz... a ja od godziny tłumaczę, zamiast tak prosto, trafnie to ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie rozumiem tego i tak:) mówię Wam - ja jestem młoda i wyzwolona :lol2::lol2: - nawet KA mnie nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mówiłam o BMW serii 3, czyli tzw trójka, mąż chciałby serię 5 ale chyba bym musiała dom sprzedac:lol2::lol2: co do imprez, ja od zawsze razem z mężem, po prostu lubię z nim wszędzie, i nie czuję się uwiązana, czasami pójdę gdzieś sama , ale mi źle i ciągle myślę kiedy już wrócę do domu:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 serio? cholercia ja myślę kiedy wrócę jak już czuję, że "jest źle":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 w sobotę idę do teatru, organizuje go moja znajoma, takie wyjście dla bab, ja idę z mężem, bo sama to jak stara panna:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 do teatru to bym wolała też z mężem... hahaha ale, że Snieżynkowi się chce z samymi babami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a i jedna znajoma też z mężem , wcześniej fajna kolacyjka, dla mnie wymarzony wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie nie, ja jadę sama z m, spotykany drugich znajomych i do teatru a tam reszta tych bab, ale my w sumie osobno wycieczka organizowana autokarem, ale to nie dla mnie ja wolę pojechać sama z mężem , wcześniej kolacyjka potem moze gdzieś jeszcze , no nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nudy;) a na co idziecie Reni? co ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie rozumiem tego i tak:) mówię Wam - ja jestem młoda i wyzwolona :lol2::lol2: - nawet KA mnie nie kręci Chodzi o to, że też mam znajome. Ale jednak najbliższym przyjacielem jest mój mąż. Wie o mnie wszystko. Wystarczy jedno spojrzenie znad stołu i on wie, co chcę powiedzieć. Albo że czas wyjść. No z nikim tak się nie dogaduję! Czasami nas to przeraża, bo na przykład idziemy na spacer i w trakcie zaczynamy mówić o tym samym. Ostatnio zdarza się coraz częściej . Albo ja o czymś myślę, a on o tym mówi na głos. Jak idę z kumpelami, to jest fajnie, ok (czasami tego potrzebuję, żeby się wygadać), ale już po godzinie zaczynam się rozglądać, coś mnie uwiera, tęsknię za mężem, żałuję, że nie zabrałam go ze sobą, chcę wracać. Zupełnie tak jak Reni pisze. Dlatego też wolę wychodzić z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jak idę z kumpelami, to jest fajnie, ok (czasami tego potrzebuję, żeby się wygadać), ale już po godzinie zaczynam się rozglądać, coś mnie uwiera, tęsknię za mężem, żałuję, że nie zabrałam go ze sobą, chcę wracać. Zupełnie tak jak Reni pisze. Dlatego też wolę wychodzić z mężem. dokładnie tak jest, spoko kiedy jestem w knajpie 2 -3 godziny i wiem , ze zaraz pójdę ale taki weekend to nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Magda "Kogut w rosole" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 w Chorzowie? tak coś mi ostatnio świta albo reklamę widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.03.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Albo ja o czymś myślę, a on o tym mówi na głos. Mamy to od przeszło 10 lat, normalnie jakbyśmy sobie myśli kradli, czasem się robi przerażające . My chodzimy razem, chociaż moglibyśmy osobno. Czasem spotykam się z przyjaciółką, o facetach plotkujemy więc idziemy bez mężów, ale coraz częściej spotykamy się w 4 bo i nasi się super dogadują. Zauważyłam, że jak jesteśmy same to widzimy się krócej niż z facetami. Zawsze na imprezy chodziliśmy razem, najpierw dlatego że kumple M. nie mieli dziewczyn, a ja w męskim gronie świetnie się czułam, oni w moim towarzystwie też bez krępacji, mogliśmy o wszystkim pogadać. Teraz jak gdzieś idziemy to też razem. Lubimy swoje towarzystwo, a nie spędzamy jedno na drugim 24h/dobę żeby mieć potrzebę wyrwania się bez drugiej połówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.03.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Bo to są zdjęcia jak miałam 20 lat . Mirela, te ciemne to moje naturalne. Od dwóch lat nie farbuję. Bardzo ładnie Ci w takiej fryzurce . No i ciemne włosy, zdecydowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts