yokasta 06.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Ilona, ostatnie zdjęcie świetne, podobną fryzurę chcę właśnie . A tak poza tym uwielbiam Twoje obojczyki ! Zawsze marzyłam o takich cieniutkich, mam większe kości w tym miejscu . Edytowane 6 Marca 2014 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No ja mam cienkie i leciutkie kości, to fakt - stąd moja niska waga . Wiecie co? Zawsze myślałam, że nie ma bardziej upartej osoby ode mnie. Otóż jest - mój syn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nie mam lichych - jest ich dużo za dużo, są sztywne, jak to określają fryzjerki - idealne do spięć i wysokich koków, bo wszystkie upięcia się trzymają. Loki też. Są problematyczne, bo się puszą na wilgoć i szybo przesuszają, ale jak mam krótkie, to nie są wysuszone. no to moze mi sie cos pomylilo, wydawalo mi sie ze kiedys pisalas ze masz liche wlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Otóż jest - mój syn . spodziewałaś się czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ilona - co jakiś czas robimy bawiny się razem w taką zabawę: kazdy wymienia kilka rzeczy dobrych (które ceni) i złych (które mu przeszkadzają) u drugiej osoby. I od męża i od Sonii słyszę - upartość i stawianie zawsze na swoim (a tak się staram iśc na kompromisy), ale z drugiej strony Sonia słyszy od nas to samo . Po kimś to dzieci muszą mieć. Obserwuje Cię młody . Do tego dojdzie bunt (dwulatka, nastolatka wszystko jedno) i mieszanka wybuchowa . Wczoraj So tłumaczyłam znaczenie powiedzenia: na złość mamie odmrożę sobie ręce .... śmiała się i mówiła, że to własnie tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.03.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Magda - muzyka, spędzanie wolnego czasu, poglądy (większość), filmy, wychowanie dziecka (z wyjątkiem rozpieszczanie So przez P.), jedzenie, wakacje ....mamy niemal identyczne zainteresowania. Rzadko kiedy róznimy się diametralnie (ostatnio dyskutowaliśmy o pogrzebie małego, ledwo co narodzonego dziecka i tutaj się poróżniliśmy). ale skoro uwielbiasz z męzem spędzać czas, to każde wyjście bez niego nie sprawia mi takiej przyjemności. To nie ubezwłasnowolnienie ale MIŁOŚĆ, PRZYJAŹŃ. Przynajmniej my to tak pojmujemy. Ale tak też widzią nas ci, którzy nas otaczają. moze dlatego ze jestescie ze soba tak dlugo, poniekad 'wychowywaliscie' sie nawzajem. jak ludzie sie poznaja w pozniejszym wieku (chocby po 30tce) to maja juz swoje nawyki, upodobania i ciezko znalesc druga osobe ktora by im odpowiadala w 100%...i coraz ciezej na kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ann masz rację, ale młodzi ludzie też mają jakieś charaktery. Na pewno później jest trudniej. Jak tak sobie pomyślę, to od początku mielismy bardzo podobne poglądy, podejście do życia, plany na przyszłość. Kto nas zna, mówi że jesteśmy jak brat i siostra (bez podtekstów proszę) tak podobni (chociaż rodzeństwo może być diametralnie różne, ale to już inna rzecz). Zawsze powtarzam, że się dobraliśmy jak w korcu maku i już widzę, że młody ma pewne cechy nasze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.03.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Macie namiar na jakąś fajną biała albo czarną możliwie najprostszą i najtańszą lampę, dającą sporo światła do pokoju młodego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 moja córka też uparta jak osioł, nic mnie tak nie irytuje jak sytuacja, ma konkurs, coś jej narysuję, ona mówi, ze brzydko i sama narysuje, w swoim mniemaniu oczywiście lepiej:o:o:o i moje wyrzuci a swoje zabierze do szkoły, no nic mnie tak nie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.03.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 moja córka też uparta jak osioł, nic mnie tak nie irytuje jak sytuacja, ma konkurs, coś jej narysuję, ona mówi, ze brzydko i sama narysuje, w swoim mniemaniu oczywiście lepiej:o:o:o i moje wyrzuci a swoje zabierze do szkoły, no nic mnie tak nie wkurza No wcale się nie dziwię, że się dziecko wkurza. W końcu to ona bierze udział w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 moja córka też uparta jak osioł, nic mnie tak nie irytuje jak sytuacja, ma konkurs, coś jej narysuję, ona mówi, ze brzydko i sama narysuje, w swoim mniemaniu oczywiście lepiej:o:o:o i moje wyrzuci a swoje zabierze do szkoły, no nic mnie tak nie wkurza dokladnie przeciez to oszustwo i przy okazji pokazujesz jej ze nie wiezysz w jej zdolnosci i najwazniejsze jest to zeby wygrac - za wszelka cene;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie to nie tak, sama do mnie przychodzi o pomoc, ja rysuję ale nie po jej myśli, twierdzi ze brzydkie, a wcale nie jest i moje wyrzuca a rysuje swoje, to mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ale o co chodzi dalej nie wiem o zazdrość ? tzn, Tobie co przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 eee... Reni, ja nigdy za Sonie nawet jednej literki nie napisała, ani nie narysowałam kreseczki. Wszystko robi zawsze sama. Nie mieści mi się w głowie, ze można dzieciakowi na konkurs coś narysować ......baaa.... wkurza mnie to. Bo jak komisja nie zajarzy, ze to rysował rodzic, albo to zleją - to dlaczego dziecko które samo w 100% swoją pracę wykonało ma przegrać ?? Nie raz mnie So nia (kiedyś) prosiła o pomoc. Mogę conajwyżej z nią usiąść i się przygladać, ale wszsytko musi zawsze sama wymyśleć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie to nie tak, sama do mnie przychodzi o pomoc, ja rysuję ale nie po jej myśli, twierdzi ze brzydkie, a wcale nie jest i moje wyrzuca a rysuje swoje, to mnie wkurza to po co jej rysujesz? powiedz jej, że ma sama rysować i nie będzie problemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 eee... Reni, ja nigdy za Sonie nawet jednej literki nie napisała, ani nie narysowałam kreseczki. Wszystko robi zawsze sama. Nie mieści mi się w głowie, ze można dzieciakowi na konkurs coś narysować ......baaa.... wkurza mnie to. Bo jak komisja nie zajarzy, ze to rysował rodzic, albo to zleją - to dlaczego dziecko które samo w 100% swoją pracę wykonało ma przegrać ?? Nie raz mnie So nia (kiedyś) prosiła o pomoc. Mogę conajwyżej z nią usiąść i się przygladać, ale wszsytko musi zawsze sama wymyśleć .... ja mam tak samo podpowiedzieć mogę jak robi zadanie u czy ó, ale na pewno nic za niego nie będę robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 znów o dzieciach? Ilona robię play lista na 1.15 min gdzieś tak - i brakuje mi z 20 min - podaj jakieś tytuły - fitnessowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 i, twierdzi ze brzydkie, a wcale nie jest skąd wiesz ? To pojęcie względne. Dla niej jest brzydkie i tyle .... chyba może miec własne zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 to o czym ? o szmatach ?? idę sobie odgrzać pierożki - dajcie jakiś temat cobym się nie nudziła podczas posiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts