hanah78 02.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 A kto wykonywał Ci instalacje? Dali gwarancję na robotę jak kupiłaś na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 instalacje robił kto inny , bo to inny etap a odkurzacz kupilam później tam gdzie był tanio, gwarancję na odkurzacz mam a na instalacje nie bo juz nawet nie pamiętam kto robil ale tam nie ma czego spitolić, no bo co, zwykle rury idące pod wylewką i trzy gniazdka, jesli ja nie zapcham to raczej będzie chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.10.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Reni mam do Ciebie pytanko.Co bedzie najlepsze do pomalowania/zaimpregnowania przy okazji drewnianej podbitki i słupów od tarasu ??Drewnochron, Sadolin, czy jeszcze coś innego ?? Muszę jutro coś kupić, bo mnie zaskoczyli dekarze i we wtorek zaczną robić podbirkę. Reni - specjalistko od drewna pomóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanah78 02.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Dziękuję za podpowiedz! A na piętrze też masz pociągnięty czy tylko na dole? w kuchni pod półkami to coś wsysające też montowałaś? Ja chcę go postawić w garażu, żeby mąż mógł samochody odkurzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 atika myślę ze w kwestii podbitki mnie przeceniasz! ale ona nie ma kontaktu z wodą więc ja kupilam byle impregnat grzybobójczy do drewna hanah oczywiście że u góry też jest centralny, no bez sensu by było u góry latać ze zwykłym, ja też mam w garażu i to dobre miejsce ale pamiętaj o dodatkowycm gniazdku ssącym w garażu do odkurzania samochodu, to pod szafkami to tzn szufelka ja nie mam bo nigdy nieużywam zmiotki do zmiatania a te śmieci jakoś tam trzeba pozmiatać, mnie to nie potrzebne ale zapytaj tych co mają, czy takie rozwiazanie sobie chwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 03.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Reni1980 przylazłam z wątku "kuchnie Ikea" , zawabiona ciekawością (babską oczywiście) oznajmiam ,że zostaję i obiecuję przeczytać od początku. Spojrzałam na kilka stron i jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 kubel ja też na chwilkę do ciebie zajrzałam, będzie intrygująco, to juz wiem ale to jednak długie posiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A ja zajrzałam do "Kuchni Ikea" - warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 To ja też idę tam zobaczyć co się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 04.10.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witaj Reni!!Czy mogłabyś napisać na forum z jakiej firmy masz kamień elewacyjny na domie. I czy mogłabyś podać stronkę gdzie zamawiałaś poduszki dekoracyjne u syna w pokoju te turkusowe?PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dorota poduszki mam z http://www.decorolka.pl a kamień z http://www.stonex.pl, szukaj jako piaskowiec szary, na priva ci wysylalam link chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 05.10.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witaj reni!Dziękuję za namiary. Miałam prtzeładowaną skrzynkę na priv'a. Dostałam na meila wiadomośc ze napisałaś ale ze jest przeładowana skrzynka, wyczysciłam ją ale nic już potem nie doszło.dziękuję jeszcze raz.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 dziewczyny, koło domu mam małą stadninę i las i taką radochę mają moje dzieciaki, właśnie są na koniach a ja kawusię piję http://img839.imageshack.us/img839/6797/p1040574w.jpg ale sielanka!!! reni synowi niezłego konika sie dostało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 reni - ja oczywiście spóźniona - ale pochwalam dzieci+koniki. Jazda konna to super sprawa. Ja jeżdżę od 12 roku życia - niestety teraz już mniej ale kiedyś "za młodu" po 4-5 razy w tygodniu. Potrafiłam spędzać w stadninie wiele godzin, a największą radość sprawiała "nauka do siodła" i ujeżdżanie 2-3 latków - oj był tyłek i nie tylko poobijany Konie jak napisała Ania uczą pokory, ale też miłości do zwierząt. Są wdzięczne i kochane. Mój Kuba w zeszłym roku w przedszkolu też chodził na konie. Koło nas teraz też mają konie w 2 stadninach - jak się przeprowadzimy to się dowiem co i jak i na pewno będziemy jeździć z dziećmi. Tylko męża muszę poduczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Tylko męża muszę poduczyć My jak ostatnio mieliśmy gości, to zabraliśmy ich do stadniny koło domu na rekreacyjną jazdę. Nawet moja dwulatka się skusiła na jazdę kucykiem, a mąż nawet nie spróbował Stał tylko i z daleka się przyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.10.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 reni, a Ty gdzie? Długo Cię nie ma Czyżby odbiór się udał i się przeprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Puk, puk. Gdzie się nam podziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 11.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witaj Zachwyciłam się najpierw Twim drewnianym tarasem w temacie "o tarasach drewnianych" Przejrzałam dziennik, pięknie u Ciebie. Bardzo ładne schody przy zewnętrznych drzwiach, ten bruk - czegoś podobnego też szukam. Świetna ławeczka przy ścianie. Mam parę pytań, może pisałaś ale nie natknęłam się na odpowiedzi. Z czego zrobiona jest u Ciebie ściana w kuchni nad blatem? Chodzi o tą szarą ścianę, czy to jakaś farba? To jest zarąbiste !!! I czy to jest to samo co widać na zdjęciu w salonie obok kominka? Co to za płytki w łazience, też szare na ścianie przy prysznicu? Co to za deski, które są u Ciebie na elewacji zewnętrznej? Wszystko u Ciebie widzę tak ładnie rozplanowane, krok po kroku do siebie pasujące Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 12.10.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jak to się stało że dopiero teraz trafiłam na Twój dziennik? I do Twojego FANTASTYCZNEGO domu? Gratuluję i zazdraszczam (po cichutku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.10.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 hejka dziewczyny, na pytanie gdzie się podziałaś , chętnie bym odpowiedziała, na wczasach, ha,ha odbiór mam, przeprowadzam się ale powiem że dziś jestem w takiej dupie jak w piątek madzialena witaj sylwiap także witam u siebiew kuchni nad blatem beton dekoracyjny to samo co w salonie, płytki to mozaika duna pleyades, deski na elewacji to egzotyk dziewczyny dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts