Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

instalacje robił kto inny , bo to inny etap a odkurzacz kupilam później tam gdzie był tanio, gwarancję na odkurzacz mam a na instalacje nie bo juz nawet nie pamiętam kto robil ale tam nie ma czego spitolić, no bo co, zwykle rury idące pod wylewką i trzy gniazdka, jesli ja nie zapcham to raczej będzie chodził

Reni mam do Ciebie pytanko.

Co bedzie najlepsze do pomalowania/zaimpregnowania przy okazji drewnianej podbitki i słupów od tarasu ??

Drewnochron, Sadolin, czy jeszcze coś innego ??

Muszę jutro coś kupić, bo mnie zaskoczyli dekarze i we wtorek zaczną robić podbirkę.

Reni - specjalistko od drewna pomóż.

atika myślę ze w kwestii podbitki mnie przeceniasz! ale ona nie ma kontaktu z wodą więc ja kupilam byle impregnat grzybobójczy do drewna

hanah oczywiście że u góry też jest centralny, no bez sensu by było u góry latać ze zwykłym, ja też mam w garażu i to dobre miejsce ale pamiętaj o dodatkowycm gniazdku ssącym w garażu do odkurzania samochodu, to pod szafkami to tzn szufelka ja nie mam bo nigdy nieużywam zmiotki do zmiatania a te śmieci jakoś tam trzeba pozmiatać, mnie to nie potrzebne ale zapytaj tych co mają, czy takie rozwiazanie sobie chwalą.

Gość monika996
dziewczyny, koło domu mam małą stadninę i las i taką radochę mają moje dzieciaki, właśnie są na koniach a ja kawusię piję

http://img839.imageshack.us/img839/6797/p1040574w.jpg

ale sielanka!!! reni synowi niezłego konika sie dostało:)

reni - ja oczywiście spóźniona - ale pochwalam dzieci+koniki.

Jazda konna to super sprawa. Ja jeżdżę od 12 roku życia - niestety teraz już mniej ale kiedyś "za młodu" po 4-5 razy w tygodniu. Potrafiłam spędzać w stadninie wiele godzin, a największą radość sprawiała "nauka do siodła" i ujeżdżanie 2-3 latków - oj był tyłek i nie tylko poobijany ;)

Konie jak napisała Ania uczą pokory, ale też miłości do zwierząt. Są wdzięczne i kochane.

Mój Kuba w zeszłym roku w przedszkolu też chodził na konie.

Koło nas teraz też mają konie w 2 stadninach - jak się przeprowadzimy to się dowiem co i jak i na pewno będziemy jeździć z dziećmi. Tylko męża muszę poduczyć ;)

Witaj :)

Zachwyciłam się najpierw Twim drewnianym tarasem w temacie "o tarasach drewnianych" :)

Przejrzałam dziennik, pięknie u Ciebie.

Bardzo ładne schody przy zewnętrznych drzwiach, ten bruk - czegoś podobnego też szukam.

Świetna ławeczka przy ścianie.

Mam parę pytań, może pisałaś ale nie natknęłam się na odpowiedzi.

Z czego zrobiona jest u Ciebie ściana w kuchni nad blatem? Chodzi o tą szarą ścianę, czy to jakaś farba? To jest zarąbiste !!! I czy to jest to samo co widać na zdjęciu w salonie obok kominka?

Co to za płytki w łazience, też szare ;) na ścianie przy prysznicu?

Co to za deski, które są u Ciebie na elewacji zewnętrznej?

Wszystko u Ciebie widzę tak ładnie rozplanowane, krok po kroku do siebie pasujące :)

Pozdrawiam

hejka dziewczyny, na pytanie gdzie się podziałaś , chętnie bym odpowiedziała, na wczasach, ha,ha

odbiór mam, przeprowadzam się ale powiem że dziś jestem w takiej dupie jak w piątek

madzialena witaj

sylwiap także witam u siebie

w kuchni nad blatem beton dekoracyjny to samo co w salonie, płytki to mozaika duna pleyades, deski na elewacji to egzotyk

dziewczyny dzięki za miłe słowa