Magda_lena85 06.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 hmm nie byłam dawno na shoppinguale wish list 5 pozycyjna na ten miesiąc jest - jak zwykle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 hehe, a może o odzywianiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 może być to może kurtkę rozm mniejszą trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mirella tez tak uważam, ze dziecko powinno robić takie rzeczy samo, ale w mojej klasie, tzn córki kurna rodzice robią dzieciom wszystko, potem same 6 są a moja ma co najwyżej 5 czy 4, też sie wkurzam bo to przecież widać, ze rodzic rysował, ale tak jest, dlatego chciała abym jej pomogła a w końcu i tak mnie olewa i robi po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 reni i w czym problem ? Chyba lepiej być szczerym ? Uczysz dzieciaka zagrywek poniżej pasa. Chyba wazniejsze jakie jej zasady wplenisz niż cholerne oceny....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mirella tez tak uważam, ze dziecko powinno robić takie rzeczy samo, ale w mojej klasie, tzn córki kurna rodzice robią dzieciom wszystko, potem same 6 są a moja ma co najwyżej 5 czy 4, też sie wkurzam bo to przecież widać, ze rodzic rysował, ale tak jest, dlatego chciała abym jej pomogła a w końcu i tak mnie olewa i robi po swojemu to chyba trzeba walczyć z patologią jaką jest robienie zadań przez rodziców - bo w wielu przypadkach jest to łatwe do udowodnienia, niz przyłączać się do takiego owczego pędu, nie sądzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mam pójść do pani i poskarżyć, że komuś rysowała mama i niesprawiedliwie dostała szóstkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 masz nauczyc dziecko, ze czasami się wtapia, ale się jest UCZCIWYM i to jest najwazniejsze (ja tak myślę i tak robię).A nie dążenie po szóstkę po trupach... wtedy ZERo zasad ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mam pójść do pani i poskarżyć, że komuś rysowała mama i niesprawiedliwie dostała szóstkę? sama napisałaś, że to widać, że było rysowane przez rodziców co za problem żeby poruszyć ten temat w rozmowie z nauczycielem? - ona na pewno też to widzi, tylko dla świętego spokoju przymyka na to oczy. Jak nie zareaguje, to idź wyżej...Dzisiaj w szkole rodzic może bardzo wiele........nie to co kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 masz nauczyc dziecko, ze czasami się wtapia, ale się jest UCZCIWYM i to jest najwazniejsze (ja tak myślę i tak robię). to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ja nie walczę tak, uczę So, że czasami się przegrywa . To tez trzeba umieć .... bo takie jest czasami życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wcięłam 16 pierogów... umieram z przejedzenia ..... chyba popracuję, może szybciej spalę Dyskutujcie kochani, potem poczytam Za bardzo chyba się narzucam ze swoimi przekonaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.03.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 no co ty mirella? wcale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 16 dużo czytam zmiany o VAT i nie trybię - chyba dam sobie spokój..... Reni kupuj teraz te X3 to zdążysz odliczyć za samochód:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 no co ty mirella? wcale nie ja też tego tak nie odbieram ja osobiście lubię wiedzieć jak na pewne sprawy reagują inni, jak widza pewne sprawy - nawet jeśli są przeciwieństwem moich przekonań, bo przez to łątwiej jest mi zrozumieć te osoby i motywy którymi oni się kierują. I czasami się przez to uczę ja jestem na diecie 16 dużo bardzo delikatnie powiedziane.....ja kilka sztuk miałbym problem zjeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 jestem duża to dużo jem MAgda -co masz za problemy z vatem ? Obowiązaki podatkowe się zmieniły. Teraz w momencie wykonania usługi jest obowiązek. Co jeszcze hccesz wiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 a bo się pieprzę z zapisem do 1 umowy - chodzi o to, ze protokół w innym m-c płatność przechodzi na drugiczyli data wykonania usługi = data protokołu końcowegotak to zapisałam i tak to zostawiłąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 jestem duża to dużo jem też jestem duży, wręcz za duży więc zmieniłem trochę nawyki jakiś czas temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 tymczas - ja musze przytyć . Ale dietę zmieniłam kilka lat temu....i chyba za bardzo zminiłam bo za dużo spalam . Oprócz małej drożdżówki (pozwalam sobie 1 w miesiącu) i pomarańczy - nic dzisiaj nie jadłam. Ostatnio ciągle czytam art dotyczące diety przy wysiłku fizycznym: kiedy białko, kiedy wegle złożone, kiedy proste, kiedy cukry...itd Musze to u siebie zmodyfikować bo spalam mięśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 16 . Ja jem 5. Tyle ile mój syn . Magda, ja lubię biegać przy M. Jacksonie - Smooth Criminal, Billie Jean. Dobre jest jeszcze: - Girls Aloud "Jump" - Christina Aguilera "Fighter" - Gnarls Barkley "Run" jakieś piosenki Pussycat Dolls, Shakiry, Beyonce. O! Justin Timberlake "Lovestoned". Ogólnie nie słucham takiej muzyki (poza Justinem ), więc mam starocie na mojej liście - raz zrobione, nieuaktualnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts