Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mirella tez tak uważam, ze dziecko powinno robić takie rzeczy samo, ale w mojej klasie, tzn córki kurna rodzice robią dzieciom wszystko, potem same 6 są a moja ma co najwyżej 5 czy 4, też sie wkurzam bo to przecież widać, ze rodzic rysował, ale tak jest, dlatego chciała abym jej pomogła a w końcu i tak mnie olewa i robi po swojemu

Gość tymczasowy19
mirella tez tak uważam, ze dziecko powinno robić takie rzeczy samo, ale w mojej klasie, tzn córki kurna rodzice robią dzieciom wszystko, potem same 6 są a moja ma co najwyżej 5 czy 4, też sie wkurzam bo to przecież widać, ze rodzic rysował, ale tak jest, dlatego chciała abym jej pomogła a w końcu i tak mnie olewa i robi po swojemu

to chyba trzeba walczyć z patologią jaką jest robienie zadań przez rodziców - bo w wielu przypadkach jest to łatwe do udowodnienia, niz przyłączać się do takiego owczego pędu, nie sądzisz??

Gość tymczasowy19
mam pójść do pani i poskarżyć, że komuś rysowała mama i niesprawiedliwie dostała szóstkę?

sama napisałaś, że to widać, że było rysowane przez rodziców

co za problem żeby poruszyć ten temat w rozmowie z nauczycielem? - ona na pewno też to widzi, tylko dla świętego spokoju przymyka na to oczy. Jak nie zareaguje, to idź wyżej...Dzisiaj w szkole rodzic może bardzo wiele........nie to co kiedyś

Gość tymczasowy19
no co ty mirella? wcale nie

ja też tego tak nie odbieram

ja osobiście lubię wiedzieć jak na pewne sprawy reagują inni, jak widza pewne sprawy - nawet jeśli są przeciwieństwem moich przekonań, bo przez to łątwiej jest mi zrozumieć te osoby i motywy którymi oni się kierują. I czasami się przez to uczę :)

ja jestem na diecie :p

16 :) dużo

bardzo delikatnie powiedziane.....ja kilka sztuk miałbym problem zjeść....

tymczas - ja musze przytyć :). Ale dietę zmieniłam kilka lat temu....i chyba za bardzo zminiłam bo za dużo spalam :). Oprócz małej drożdżówki (pozwalam sobie 1 w miesiącu) i pomarańczy - nic dzisiaj nie jadłam.

Ostatnio ciągle czytam art dotyczące diety przy wysiłku fizycznym: kiedy białko, kiedy wegle złożone, kiedy proste, kiedy cukry...itd

Musze to u siebie zmodyfikować bo spalam mięśnie.

16 :o.

Ja jem 5. Tyle ile mój syn :lol2:.

Magda, ja lubię biegać przy M. Jacksonie - Smooth Criminal, Billie Jean.

Dobre jest jeszcze:

- Girls Aloud "Jump"

- Christina Aguilera "Fighter"

- Gnarls Barkley "Run"

jakieś piosenki Pussycat Dolls, Shakiry, Beyonce. O! Justin Timberlake "Lovestoned".

Ogólnie nie słucham takiej muzyki (poza Justinem ;)), więc mam starocie na mojej liście - raz zrobione, nieuaktualnione.