Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja 30 minut. 6 km. Wystarczy mi, chociaż może słabo.

Sporadycznie 50 - 60 min. Jak się zgubię w lesie :rotfl:.

Ja biegam tylko w sezonie: czyli od marca do września. Zimą mi się nie chce :no:. Nie wiem czemu. Może dlatego, że rano i wieczorem jest ciemno? A biegam też różnie: czasami raz w tygodniu, czasami dwa razy, czasami trzy. Jak mam nastrój i czas.

Gość tymczasowy19
tymczas - ja musze przytyć :). Ale dietę zmieniłam kilka lat temu....i chyba za bardzo zminiłam bo za dużo spalam :). Oprócz małej drożdżówki (pozwalam sobie 1 w miesiącu) i pomarańczy - nic dzisiaj nie jadłam.

Ostatnio ciągle czytam art dotyczące diety przy wysiłku fizycznym: kiedy białko, kiedy wegle złożone, kiedy proste, kiedy cukry...itd

Musze to u siebie zmodyfikować bo spalam mięśnie.

oj, bo się wykończysz takim żywieniem.....

musisz po prostu więcej jeść :lol2:

czyli te 16 pierogów to krok w dobrym kierunku :lol2:

tymczas - ja moją dietę mam już ... skonstruowaną i dostosowaną do treningów. Ale nie trzymam się jej kurczowo, nie wyrzekam bóg wie czego. Stąd te pierogi (powinnam j epodzielić na 2-3 posiłki ale mi smakowały). U mnie węgle sa wazne - bo z nich jest siła na treningu. Więc złożone 2-3 godz przed treningiem, po trochę prostych i białko :)

Gość tymczasowy19
tymczas - ja moją dietę mam już ... skonstruowaną i dostosowaną do treningów. Ale nie trzymam się jej kurczowo, nie wyrzekam bóg wie czego. Stąd te pierogi (powinnam j epodzielić na 2-3 posiłki ale mi smakowały). U mnie węgle sa wazne - bo z nich jest siła na treningu. Więc złożone 2-3 godz przed treningiem, po trochę prostych i białko :)

ja to doskonale rozumiem, ale jak spalasz mięśnie to raczej nie masz jej dobrze skonstruowanej i dostosowanej :p

chyba trzeba zwiększyć ilość białka....

nie stosowałam jej :) Od kilku miesięcy stosuję. I chyba od przyszłego miesiąca podlaczę się do białaka mojego męża. Mam problem, bo nie lubię jeść po 18. A nie zawsze daję radę wciągnąc obiad do tej godziny. Więc czesto rezygnowałam z niego i jadłam cokolwiek. Zmniejszyłam ilość węgli na korzyść warzyw. Ale nie zawsze jest na to czas ...białko w takich ekstremalnych sytuacjach by było oki (i po treningu po 23).

po 0.5 to się jeszcze żyje?

ja po 3 drinkach i to takich light muszę wyjść na dwór;)

Ja wypilam 2lata temu z ojcem po 0,5 i żyłam...czkawka zaczela mnie meczyc,:oops: wiec sie wycofalam od rozpoczecia kolejnej butli- to miala byc juz nasza wspolna :lol2:

To byl moj taki jeden z niewielu wyskokow, rano bez problemu wstalam i za obowiazki sie zabralam :D

Teraz to bym nie powtorzyla tego... nie w takiej ilosci... ;) od tamtej pory nie ruszam wdki :sick:

Bawic sie tez potrafie, bez wypicia..chociaz i tak kazdy mysli, ze cos wypilam...bo gadam jak najeta:rolleyes:

to może kurtkę rozm mniejszą trzeba kupić:lol2:

Wlasnie sobie dzisiaj kupilam... spodobala mi sie inna, fajna, ale jej cena juz mniej :sick: to pocieszylam sie inna, ktora tez mi sie spodobala :D

Widzialam dzisiaj te Nice ;) cena hmmm jedne w promocji (kolor paskudny) na 999nok:rolleyes: a pozostale po 1299nok. :sick:

moze kiedysssss kupie:lol2:

Co do biegow.. to pamietam czasy jak z kumpela po 2godz biegalysmy... konalam po powrocie, ale zmeczenie zaje@&%&ste :D