Magda_lena85 06.03.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ok zaraz "załaduję" dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jak jadę na basen (i jak wracam po godz 23) to mam w aucie na full... black metal . Cała wieś wie, ze jadę Ale przed treningiem musze zię obudzić (21 to dla mnie pora do łóżka) a jak wracam to jestem tak naładowana... że chce mi się czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chcesz biegać godzinę 15 minut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 oszalałaś to wersja na orbitreka albo na wyjście z domu - dojście do pkt "biegowego" 30 min i powrót do domu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Haha, już myślałam, że taki cienias jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 06.03.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chcesz biegać godzinę 15 minut . Pamiętam swoją przygodę z bieganiem... Zawzięłam się, że biegam conajmniej godzinę. Taka byłam "uparta", że po tygodniu straciłam zapał . Jak długo Wy biegacie i z jaką częstotliwością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.03.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja 30 minut. 6 km. Wystarczy mi, chociaż może słabo. Sporadycznie 50 - 60 min. Jak się zgubię w lesie . Ja biegam tylko w sezonie: czyli od marca do września. Zimą mi się nie chce . Nie wiem czemu. Może dlatego, że rano i wieczorem jest ciemno? A biegam też różnie: czasami raz w tygodniu, czasami dwa razy, czasami trzy. Jak mam nastrój i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 od ub. roku zero - nic ale muszę się zmieścić do złotego stroju :lol2: Ilona - co Ty zanim zatrybię oddechy to będzie kwiecień a ja ciągle poniżej 30 min:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 tymczas - ja musze przytyć . Ale dietę zmieniłam kilka lat temu....i chyba za bardzo zminiłam bo za dużo spalam . Oprócz małej drożdżówki (pozwalam sobie 1 w miesiącu) i pomarańczy - nic dzisiaj nie jadłam. Ostatnio ciągle czytam art dotyczące diety przy wysiłku fizycznym: kiedy białko, kiedy wegle złożone, kiedy proste, kiedy cukry...itd Musze to u siebie zmodyfikować bo spalam mięśnie. oj, bo się wykończysz takim żywieniem..... musisz po prostu więcej jeść czyli te 16 pierogów to krok w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 i takie skojarzenie: http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/dieta-oparta-na-weglowodanach-winna-otylosci-i-cukrzycy/tn8dk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 tymczas - ja moją dietę mam już ... skonstruowaną i dostosowaną do treningów. Ale nie trzymam się jej kurczowo, nie wyrzekam bóg wie czego. Stąd te pierogi (powinnam j epodzielić na 2-3 posiłki ale mi smakowały). U mnie węgle sa wazne - bo z nich jest siła na treningu. Więc złożone 2-3 godz przed treningiem, po trochę prostych i białko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 06.03.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 tymczas - ja moją dietę mam już ... skonstruowaną i dostosowaną do treningów. Ale nie trzymam się jej kurczowo, nie wyrzekam bóg wie czego. Stąd te pierogi (powinnam j epodzielić na 2-3 posiłki ale mi smakowały). U mnie węgle sa wazne - bo z nich jest siła na treningu. Więc złożone 2-3 godz przed treningiem, po trochę prostych i białko ja to doskonale rozumiem, ale jak spalasz mięśnie to raczej nie masz jej dobrze skonstruowanej i dostosowanej chyba trzeba zwiększyć ilość białka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 tak co mięśni kegla Mirela nie spalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie stosowałam jej Od kilku miesięcy stosuję. I chyba od przyszłego miesiąca podlaczę się do białaka mojego męża. Mam problem, bo nie lubię jeść po 18. A nie zawsze daję radę wciągnąc obiad do tej godziny. Więc czesto rezygnowałam z niego i jadłam cokolwiek. Zmniejszyłam ilość węgli na korzyść warzyw. Ale nie zawsze jest na to czas ...białko w takich ekstremalnych sytuacjach by było oki (i po treningu po 23). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mirela ale jak wracasz naładowana po treningu to przecież masz białko.. czy idziesz spać? ja rozumiem miejsce "wchłaniania" jest różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 po 0.5 to się jeszcze żyje? ja po 3 drinkach i to takich light muszę wyjść na dwór;) Ja wypilam 2lata temu z ojcem po 0,5 i żyłam...czkawka zaczela mnie meczyc, wiec sie wycofalam od rozpoczecia kolejnej butli- to miala byc juz nasza wspolna To byl moj taki jeden z niewielu wyskokow, rano bez problemu wstalam i za obowiazki sie zabralam Teraz to bym nie powtorzyla tego... nie w takiej ilosci... od tamtej pory nie ruszam wdki Bawic sie tez potrafie, bez wypicia..chociaz i tak kazdy mysli, ze cos wypilam...bo gadam jak najeta:rolleyes: to może kurtkę rozm mniejszą trzeba kupić Wlasnie sobie dzisiaj kupilam... spodobala mi sie inna, fajna, ale jej cena juz mniej to pocieszylam sie inna, ktora tez mi sie spodobala Widzialam dzisiaj te Nice cena hmmm jedne w promocji (kolor paskudny) na 999nok:rolleyes: a pozostale po 1299nok. moze kiedysssss kupie:lol2: Co do biegow.. to pamietam czasy jak z kumpela po 2godz biegalysmy... konalam po powrocie, ale zmeczenie zaje@&%&ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 idę spać ... ja jestem "rozochocona" ale mój śpi . Poza tym.... hmmm.... nie smakuje mi takie białko - jednak syntetyczne smaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 idę spać ... ja jestem "rozochocona" ale mój śpi . zawsze mozna go wybudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 06.03.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 mięśnie kegla i Melcia jest Hej :* kurtka skóra? moja ma cenę ... hmm w zł tyle ale to na "na lata";) Poza tym.... hmmm.... nie smakuje mi takie białko - jednak syntetyczne smaczniejsze nie syntetyczne a zwierzęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Skora? nieee... nawet tamta nie byla ze skory... Ja mam niesmak do skorzanych kurtek ... ale to wina mojego slubnego.... to wszystko przez niego...bo lazil w takiej jednej ciagle, ze mi zbrzydla a feeee ... Chciaz przyznam, ze teraz te damskie piekne kroje maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts