Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda -ależ Ty się boisz starości :)

Moja babcia tak miałą, cholernie się bała starości, ... kazała mi mówić do siebie ... po imieniu. Zła była, jak jej mówiłam babcia (podobno, nie pamiętam). Nie mówię jak się to dla niej skończyło :(.

Wyluzuj kobieto :). JA w życiu bym nie zamieniła swoich 3... lat na 2... :).

Hi :) nie ma nikogo, ale pokażę wam "fajne tatu" :lol2::lol2::lol2: może ktoś zaczerpnie z tego :lol2::lol2::lol2: Mirela ty chciałaś trzeciego kociaczka? :lol2::lol2::lol2:

proszę pamiętać ze to żart :rolleyes:

http://i2.fmix.pl/fmi1875/1d18c2da0000dfc553189d27/zdjecie.jpg

a to!!!! o maj gaaaad ;)

http://i1.fmix.pl/fmi2911/f31c52c70014dcc253189e09/zdjecie.jpg

:lol2::lol2::lol2:

Gość tymczasowy19
zawierają niewielkie ilości wegli. Mówię o ziemniakach (tych niemal zupełnie nie jem) , makaronach i ryżu.

Jest dla mnie problem, bo xle potemspię. A sen jest dla mnie najwazniejszy. Poza tym... kolacja po treningu to w óżku bym było przed 1 w nocy. A wstaję o 5:20 ostatnio ....

trochę rozumiem twoje dylematy - odnośnie snu - sam mam podobnie, ale jeść przecież musisz :p

ja nie jem wieczorem, dla mnie prostym rozwiązaniem, jest bilansujący posiłek około 16-18. Taki domykający dzień (bilansujący - w zależności od tego co jadłem wcześniej).

no ale to takie moje subiektywne odczucia...u ciebie przy twoim aktywnym trybie musi poszukać swojej recepty....

Gość tymczasowy19
Magda -ależ Ty się boisz starości :)

Moja babcia tak miałą, cholernie się bała starości, ... kazała mi mówić do siebie ... po imieniu. Zła była, jak jej mówiłam babcia (podobno, nie pamiętam). Nie mówię jak się to dla niej skończyło :(.

Wyluzuj kobieto :). JA w życiu bym nie zamieniła swoich 3... lat na 2... :).

wiesz chciałam "delikatnie" to określić :lol2::lol2::lol2::lol2:

Mirela w głowie mam 22 - tego się nie zmieni - nawet 45 :) nie boję

trochę pochopnie oceniasz - czasem po 2 wyrazach - wyluzuj

każda z was ma swoje kompleksy, czy tego chcecie czy nie :bye:

Gość tymczasowy19
Nie wiem czy pisałeś ale marudzisz i "wygrywasz" z kontekstu jakby Cię wiek męczył :p

naprawdę to tak z waszej perspektywy wygląda? dla mnie to bardzo powierzchowna ocena:P

i krzywdząca :wiggle:

ale nie w ten sposób o którym pewnie myslisz :rolleyes: