lolek7825 06.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Usta usta był ok:yes:. no dla mnie najlepszy.... Yoka czekam na finał gliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.03.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wiem, wiem, nie tylko Ty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.03.2014 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam się Lolek twoje spróbuje bo ja też tylko wytrawne lub półwytrawne Usta usta były super ale chujowo sie skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Cześć Kobiety:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mirela, Twój Matju właśnie tańczy na Canal+ . http://content.hollywire.com/sites/default/files/12-otrc-film-magic-mike-mcconaughey-pettyfer.jpg Nie, nie lolek, on chyba gra geja (chyba, bo nie oglądam, mąż już przełączył, widziałam kilka minut). Ja się nabijam teraz, bo to nasz dyżurny macho od kilku tygodni . Jak go zobaczyłam w takim stroju, to padłam. zdecydowanie matju powinien sie wytatulowac (i przytyc) patrzcie tu dziewuchy [ATTACH=CONFIG]246695[/ATTACH] (mirela - to dla ciebie!) Kochani Matju do tej roli za którą dostał oskara schudł 20 kg, więc ta klata z tego zdjęcia FATALNA. Ann - fajny macho Wolę trybale niż smoki, zdecydowanie. A dla tych zainteresowanych tattoo.... Ze kolorowe to kicha to sprawa gustu, ale tattoo blaknie. Kolory się tracą, taki tatuaż kolorowy wygląda brzydko po kilku latach. Trzeba go smarować kremem z mocnym filtrem. Czarne też oczywiście, ale stają się szare. A z np. czerwieni potrafi się zrobić ... sraczkowaty. Najlepiej poprawiać je co kilka lat. Mojago P. zrobiony ze 20 lat (w Dragonie robił) jest szarawy, lekko więzienny by nawet można powiedzieć. Myślę, ze to jest największe utrapienie osób tatuujących się. Bo na wzor ... nie zwraca się zupełnie uwagi. To tak jakby nas denerwował ... jakiś pieprzyk czy coś. Ale na pewno ... chce się więcej (jak z kotami ). Witam się Lolek twoje spróbuje bo ja też tylko wytrawne lub półwytrawne Usta usta były super ale chujowo sie skończyły Reni dlaczego koszulka odłożona ?? Tymczas - nie mogę zjeść posiłku ok 19 bo conajmniej 3-4 godziny muszę mieć przerwy przed treningiem (inaczej klapa....). Wiecie co dzisiaj zrobiłam ? Wstałam wczesniej, zrobiłam sobie koktajl z muesli, siemia lnianego, maku, banana, owoców leśnych mrożonych, mleka ..... i cholera wie czego jeszcze. Paweł wczoraj mi przygotował kanapki z tuńczykiem i jajkiem ... i ... KU#$%wa wszystko zostawiłam w pociągu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 masakra Mirela - wczoraj do 23 robiłam obiad na dziś i wiesz co....na koniec poszłam pod prysznic i się spalił w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 o 22:30 to z trenerem ćwiczyłam nawroty w kraulu a Wy pijaństwo urzadzaliście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 masakra Mirela - wczoraj do 23 robiłam obiad na dziś i wiesz co....na koniec poszłam pod prysznic i się spalił w piekarniku oj, to chyba bardziej się można wkurzyć . Trochę mi lepiej hihihihih..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mam nadzieję, że jak zdrapię górę to środek będzie zjadliwy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tymczas - nie mogę zjeść posiłku ok 19 bo conajmniej 3-4 godziny muszę mieć przerwy przed treningiem (inaczej klapa....). Wiecie co dzisiaj zrobiłam ? Wstałam wczesniej, zrobiłam sobie koktajl z muesli, siemia lnianego, maku, banana, owoców leśnych mrożonych, mleka ..... i cholera wie czego jeszcze. Paweł wczoraj mi przygotował kanapki z tuńczykiem i jajkiem ... i ... KU#$%wa wszystko zostawiłam w pociągu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No jakoś to musisz sobie poorganizować, bo inaczej to możesz się nabawić poważnych problemów (o ile już ich nie masz, tylko objawów brak!) Nie wiem, dlaczego musi to być w twoim przypadku te 3-4 godziny przed terningiem - ja taki problem miałem, ale krótko, na początku przejścia na dietę. Teraz już nie mam takiego problemu... współczuje straty kanapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 masakra Mirela - wczoraj do 23 robiłam obiad na dziś i wiesz co....na koniec poszłam pod prysznic i się spalił w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ha ha ha very funny ....PPD i Damessa ze mnie po prostu nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 tymczas - bo źle się ćwiczy.Ale rozmawiałąm wczoraj z koleżanką o diecie. Ona jest wegetarianką od 4 lat, co niedzieję przebiega w górach przeszło 30 km, ze mną chodzi na pływanie (robi cięższe interwały ode mnie) , oprócz tego ćwiczy jakieś aeroby... i wiecie co ... ma lekką nadwagę (jak dla mnie). Mówi, ze nie je mięsa i ryb a poza tym nie zwraca uwagi na dietę. Nie ma zupełnie problemu z traceniem na wadze. Mówi, ze sport to 20% naszej sylwetki pozostałe 80% to dieta . Byłam w szoku jak się dowiedziałam że jest wegetarianką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Kupuję kurtkę .... chwaliłąm się, ze dostaliśmy nagrodę na dzień kobiet od prezesa ?? Akurat na kurtkę która sobie upatrzyłam.... (chciałam kupic do ogrodu ekobordy ale P. mnie ochrzanił ......)http://s2.mohito.com/media/catalog/product/cache/800/a4e40ebdc3e371adff845072e1c73f37/Y/4/Y4045-99X-001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mówi, ze sport to 20% naszej sylwetki pozostałe 80% to dieta . Byłam w szoku jak się dowiedziałam że jest wegetarianką .... ja o tym wiem od dawna i dlatego nie mam jakiegoś strasznego parcia na ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 JA nie ćwiczę dla figury (jest w porządku) ale dla ogólnej sprawności, zdrowia (np. choroby krążenia), kręgosłupa, wspaniałego samopoczucia i dla odpoczynku (np. od rodziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 eko?wygląda ok - bez zbędnych zamków ozdób i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam się Lolek twoje spróbuje bo ja też tylko wytrawne lub półwytrawne A mojej propozycji to juz nie? :P:P Powiem, tyle...ze znajomy jak sprobowal, bo jemu zawiezlismy jadac na kolacje-powiedzial, ze u siebie zacznie tez w restauracji takie serwowac ludziom:P Dzien dobry Mirela... to wedlug Ciebie i ja moge miec nadwage Aleee ja nie przykuwam do tego uwagi..jem co chce, ile chce i kiedy chce A ze mi idzie w dupe i w boki, to sie tym nie przejmuje..nie musze byc chodzacym idealem kobiecosci A teraz zmykam...milego dnia p.s wspolczuje Wam dziewczyny..zapomnianych kanapek w pociagu iiiii przypalonego obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.03.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tak MAgda, eko (przeciez innej bym nie kupiła) Mierzyłam ją w sklepi, cudnie lezała. Mmel - co różnica dla kogo masz nadwagę ? Ja dla niejednej osoby jestem kościotrupem i wali mnie to. Najważniejsze, że ja i mąż jesteśmy zadowoleni Poza tym, ja się nie spuszczam nad sylwetką - taką mam naturę, zawsze z niedowagą byłam.... teraz tylko uważam, zeby się nie pojawiła oponka, reszta mile widziana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 07.03.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mirela... to wedlug Ciebie i ja moge miec nadwage Aleee ja nie przykuwam do tego uwagi..jem co chce, ile chce i kiedy chce A ze mi idzie w dupe i w boki, to sie tym nie przejmuje..nie musze byc chodzacym idealem kobiecosci wiesz, podobnie miałem, ale przyszedł taki moment, że powiedziałem sobie: dość - i czas na zmiany takie podejście ma taką wadę, że zawsze jest usprawiedliwienie i wymówka....to kiedyś tam może być problemem.... mirela - to chyba telepatia jest....ja wczoraj sobie zrobiłem na dzisiaj sałatkę: tuńczyk,jajka,cebulka,ogórek, majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts